skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes našli
-> Pavell: rapid
Je to na Rapida nebo Garde? Jinak je fakt krásný. Prijde mi jak nový, nebo minimálně jety. Kamarád mi ho schoval. Takže spíš než našel -dostal.

-> xerox422: Obávám sa že ak by to niekto našiel tak by to nepovažoval za nález

Každý tu niečo našiel, ale moju stratenú hadicu predohrevu čo som stratil tento rok na AOSke okolí Starej Turej. Tu nájsť neviete
-> Pavell: Pěkný úlovek..

-> Pavell: A navíc levý... pěkný!
-> Bukaj 07.12.17 00:25:43: Letos jsem takovýhle úložiště při protahování kostry na cestách viděl snad tři. A jednou i těžil úplně neuvěřitelně - jak jsem dumal, kde se zastavit pro "odkapovou" hadici l novýmu boileru, jehož pojišťovák měl větší vyústění, než předchozí, tak najednou vidím - hadici ! Napůl ještě stočenou, na pohled nepoužitou.. tak jsem jen kouknul, jestli na jejím konci není třeba něco divnýho a naložil. Sedla přesně, akorát mohla být kratší..

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Treba isť bagrom?

-> StepaNoFUN: tak hrozný to zas neni .....je to ešte horší

-> StepaNoFUN: No vidíš, každej jinej by na to dával regum, silikon a on? Lyšejník.... a cajk :-D
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Ale na Tvojí zahradě se to bez rýče neobejde. Za tu dobu, co tak ty věci ležej jsou už zarostlý do země minimálně z poloviny. :-D
Si vždycky vzpomenu, jak jsme (před skoro 10ti lety?) lovili ten nárazník porostlej lišejníkem. Ale po očištění se dal použít. :-D
Si vždycky vzpomenu, jak jsme (před skoro 10ti lety?) lovili ten nárazník porostlej lišejníkem. Ale po očištění se dal použít. :-D

-> Apple STS Chvojkovice-Brod:

-> Bukaj: muzes prijet k nám na zahradu, táta ti poděkuje, že je od tech autodílů čisto, i jedna kastle tam je, já na to nemám čas 

-> Bukaj: na takovejhle lesních skládkách se vždicky něco najde
ve 120ce sem taky měl pálku filtrboxu co sem takhle našel

-> Bukaj: Bože,akože toto si vážne zobral domov?
-> Bukaj: Jestli sbíráš i takovýhle věci, tak se stav do hangáru, podobných tam jsou dvě bedny a budeš to mít bez rýče :D
O víkendu u mámy na chalupě u potoka pod vsí jsem našel toto. Bylo tam toho mnohem víc, ale tyto věci jsou jakžtakž použitelné a byly na povrchu (nebyly zamrzlé). Podle sortimentu věcí tam byly plastové a gumové díly z minimálně dvou rozebraných škodovek (užovka a Garde), jednoho Golfu 1 a MBčka, nebo kila. Až rozmrzne zem, půjdu na archeologický průzkum s rýčem, třeba objevím poklad 

Koukal sem co se tu nenajde..
To patří pomalu do muzea než na auto.
A k tomu ještě jeden pravej Massag.

A k tomu ještě jeden pravej Massag.
Známá našla a dostal jsem to jako dárek. Nevím jestli se mám zamyslet nad svým vzděláním

Já jsem před rokem našel v lese garde
-> dragon_cb_cz: Tak cukání to bylo, ale jednak leželo v pruhu směr D1, kde občas jezdila auta osmdesátkou a za druhý - kdybych měl sbírat každej odpadek, kterej vidim u cesty, tak nedělám nic jinýho a musel bych mít větší auto...

-> Bukaj: No ale sebrat a vyhodit bys ho mohl, kdyz uz si cukal okolo... nebo az tak okolo/az takove cukani to nebylo?
-> Luky: Takový hnusný olezlý světlo bych nedal ani na spotřebáka...
...nebýt toho, že jsem tam dnes dvakrát poskakoval v koloně, tak si toho asi nevšimnu

...nebýt toho, že jsem tam dnes dvakrát poskakoval v koloně, tak si toho asi nevšimnu

-> Bukaj: zase jsi si oklepal auto o překážky kolem silnice? 

V dnešní době celkem nevídaný úkaz - přivaděč z pražského okruhu (D0) směr D1 (exit Modletice):

-> HardyEraz: Zobral si to domov?Ešte sa môžú hodiť

Byl jsem se jen tak kouknout po okolí a v křoví jsem našel tyhle škodovácký sedačky

-> Pavel P..: Nádhera ! A ta zástrčka "remosková", ta je už úplně roztomilá..
občas nám lidi přivezou zajímavý krámy na likvidaci.... včera konkretně tento předválečný francouzský kompresorek ERTÉ z 20-30.let.... sice je ještě na 110V ale je funkční.... bude to krásná dekorace do dílny

-> castrol: Spíš podobnej vrak, ale už nametenej na lopatku. Ovšem lopatička za příplatek :D
-> havlik: asi len napravu 

-> havlik: Vůbec nevim, ale na jaře sem se tam byl zeptat když kámoš sháněl Rapida. Borec se prve tvářil, že to má na háku a dal by ho za pár korun. Nakonec z něj vylezlo že chce 50 000 a níž nejde, protože podle jeho slov "Chleba to nežere". NEvim co myslel tim, že k tomu dá 125 bez kastle, jiný auto kromě Avie a hasičema rozstřihanýho Žigulíka 1200 tam nemá.
-> havlik: kontejner bordelu
-> Strycek Marty: jak jako škoda 125 bez karoserie k tomu?
auto.bazos.cz/inzerat/...
/Skoda-135-rapid.php Kdysi jsem ho sem dával s tim, že s majitelem neni řeč a tady je toho důkaz
-> Klubko_: Len podobné

-> Klubko_: spis Skoda kopirovala
to je snad expanzka ze škodé, ne? 
auto.bazos.cz/inzerat/... /Porsche-924-rv-79-na-reno vaci-komplet-doklady.php

auto.bazos.cz/inzerat/... /Porsche-924-rv-79-na-reno vaci-komplet-doklady.php
-> Matthes, záškodník z TechWebu 27.10.17 21:26:39: to je ako stretnut u nas cecha co nepovie za kazdy druhym slovom VOLE
a nadavat ako dlazdici vedia aj ing , dr , mudr atd a ako vedia klamat o tom by som vedel napisat knihu. Ako pracovnik servisu neznasam jednu urcitu skupinu a to mudr. To je sila co si oni dokazu vymysiet , klamat a hlavne vsetko chcu do 5minut.
Len taka perlicka.
Nedavno jeden takyto expert po telefone reklamoval Rkoveho gofa ktore sme mu u nas lakovali. Vraj nema dostreknuty naraznik.
Tak OK nech pride , pozrieme a zjedname napravu.
Dosiel uz ked som nato pozrel bolo mi do smiechu.
Spodnu hranu naraznika si prestrekol na strieborno sprejom /neviem ci si myslel ze je s plechu/
a tvrdil ze tam chyba farba.
Pekne sme ten sprej umyli /10sec prace/ a ukazali ze je vsetko OK
Akurat mal spodok narazniky poskodeny asi od obrubnika a myslel si ze si takto zriesi opravu.
INTELEKTUAL jak remen akurat mu nedoslo koho ide odrbat...
To akoby som ja nakracal na chirurgiu a znazil sa doktora presvedcit ze zranenie s pred tyzdna
je svieza vec...

a nadavat ako dlazdici vedia aj ing , dr , mudr atd a ako vedia klamat o tom by som vedel napisat knihu. Ako pracovnik servisu neznasam jednu urcitu skupinu a to mudr. To je sila co si oni dokazu vymysiet , klamat a hlavne vsetko chcu do 5minut.
Len taka perlicka.
Nedavno jeden takyto expert po telefone reklamoval Rkoveho gofa ktore sme mu u nas lakovali. Vraj nema dostreknuty naraznik.
Tak OK nech pride , pozrieme a zjedname napravu.
Dosiel uz ked som nato pozrel bolo mi do smiechu.
Spodnu hranu naraznika si prestrekol na strieborno sprejom /neviem ci si myslel ze je s plechu/
a tvrdil ze tam chyba farba.
Pekne sme ten sprej umyli /10sec prace/ a ukazali ze je vsetko OK
Akurat mal spodok narazniky poskodeny asi od obrubnika a myslel si ze si takto zriesi opravu.
INTELEKTUAL jak remen akurat mu nedoslo koho ide odrbat...
To akoby som ja nakracal na chirurgiu a znazil sa doktora presvedcit ze zranenie s pred tyzdna
je svieza vec...

-> Matthes, záškodník z TechWebu: nebude to také hrozné , ale je tu veľa kadejakých nízkointelektov
-> suri 27.10.17 21:54:41: Tak to je dobre ;-) ja jsem vetsinou delal se slovenskejma delnikama a tak mam asi zkreslenou predstavu ;-)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ani ja tak nehovorím , a som relatívne mladý a nie inžinier...
Ja jsem na sluzebce potkal Slovaka, kterej nerikal za kazdym druhym slovem slova jako kokot jebat pica a podobne. Byl to starsi pan, inzenyr. Jak casty je tento jev? :-D