skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nástavby Felicia Pick Up
pořád sháním
zdar borci, nevíte někdo o volných dveřích na prodej na nástavbu carvok P3, na STK požadují výměnu dveří a teď mě vypekl nějaký šulín na bazošu, co jsem s ním byl už domluvený na prodeji.
jde o tenhle typ
jde o tenhle typ
-> Antony: Díky za podporu. A nabídka platí i pro ostatní, kdo by měli zájem o zakrytí korby. Možnost to udělat tu je, jen pro to musíte trochu hnout zadkem.
-> Feliciemann: Já tě i tvůj přístup plně chápu a děkuju ti za nabídku, ale auto má před sebou stavbu RD, takže zakrytí korby bude aktuální za cca 3 roky. .
-> Antony: není problém si nechat zakrytí korby udělat. Pokud máš vážný zájem, tak stačí dovézt piskupa na cca 8 hodin do firmy u Žatce, oni si ho popměří a zakrytí ti udělaj. Je to tam domluvený i s cenou do 5000. Ale všichni od toho dali ruce pryč, všichni jsou líný. A já přece nebudu někam vozit svoje auto a někomu domlouvat a nechat vyrábět zakrytí korby. Původně jsem to v plánu měl, ale když jsem sehnal tu novou závodní nástavbu, tak z toho sešlo.
-> Jarda: dělaj kitové nárazníky na pickupa freestyle. Ale nemají je v nabídce. Nabízel mi je, že mi je udělaj, pokud bude zájem. Dělaly to kdysi dávno pro freestyle cup a formy jim zůstaly.
-> Feliciemann 16.12.15 16:53:41: cumim, ze na tom elisu maji predni kitove blataky a lemy s atestem
s atestem tam maji i takove divne tuzingove narazniky k tomu, skoda, ze nemaji vzhledovou repliku kitovejch narazaku

mam freestyl nastavbu takhle, ale pro bezne pouziti to neni. blbe se tam leze. :-) ar166.galerie.cz/5664181-
freestyle
-> Feliciemann: joo ták, já myslel že to na dobrý cestě k výrobě krytu z mého odkazu. Pokud z výroby sešlo, nedá se nic dělat.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : výšku vozidla s boudou neřeším. vyklápění jen středu freestyle nástavby by bylo zbytečně složité a zatékalo by do korby.
-> Antony: rovný zakrytí korby by taky šlo vyrobit, dojednával jsem to, protože na fb bylo víc zájemců. Když jsem to domluvil s předběžnou cenou do 5000 kč, tak všichni couvli.
-> Feliciemann 26.12.15 17:19:22: Jájsem to pochopil tak, že boky a střecha budou napevno a vyklápět se bude jen ten prostředek? sundávání bych řešil takovými těmi pantovými rychloupínáky, co se používaly třeba na dřevěných bednách apod. Myslím, že se to dá dneska bez problémů sehnat v železářství i třeba v Hornbachu...
-> Feliciemann 26.12.15 17:22:32: Když už to budeš snižovat, tak důkladně. :) Udělal bych to ne jako je na této fotce, ale téměř do výšky střechy, něco jako má tento Favorit: -> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 24.08.15 00:42:53: Jen tak vysoké, aby to šlo "naplácnout" na střechu kabiny a aby se nemusela řešit nějaký výška vozidla v TP, když se to dá na pickupa původně bez boudy.
-> Feliciemann: ke mě se dostalo info, že plánuješ výrobu tohoto. .
-> Antony: A druhá nástavba bude normál bouda, ale snížená ve stylu midi, zadní vrata půlená, vyklápěcí nahoru a dole origo padačky. Sehnal jsem firmu, která dělá s laminátem a nebude prý problém nástavbu snížit. Něco podobného, jako na fotu:
-> Antony: Myslím, že nic nového nevymýšlím, chci vyrámovat freestyle nástavbu, aby šla vyklápět nahoru a dal se používat i prostor v korbě třebba na nákup nebo menší předměty. Něco ve stylu co je na foto. Díky tomu, že bude nástavba na pantech, půjde hravě sundat.
-> Feliciemann: mohl bys, prosím rozvést, pro ty, co nemají FB, tvůj projekt ohledně kompozitového krytu ložné plochy na pickupa? 

-> Feliciemann: to je pekna cena, tak radsej totok ako budu
-> Feliciemann: gratulace
koukal jsem na ní u Elisu, jestli někdy zbudou prašule, bude to jasná volba. .

koukal jsem na ní u Elisu, jestli někdy zbudou prašule, bude to jasná volba. .
-> castrol: Díky, kdo by měl zájem, tak Elis tuning je na zakázku stále dělaj. Mají pořád formu z dob, když jí dělaly na závodní speciály. Cena 7.500,-Kč. A dělaj i přední a zadní nárazník na pickupa freestyle.
www.skoda-tuning.cz/tunin gove-dily-pro-skoda-felici a
www.skoda-tuning.cz/tunin gove-dily-pro-skoda-felici a
-> Feliciemann: parada 

Aby se to tu trošku pohlo, koupil jsem funglovku freestyle nástavbu a na jaře jí zevnitř vyrámuju, aby byla zvedací a zároveň i snadno demontovatelná, v případě, že budu potřebovat něco odvézt a nasadit boudu
Na panty si to předělávaj lidi, origo to bylo šroubovaný, mám tam na bocích ještě díry. Koupil jsem jí u Vimperka
auto.bazos.cz/inzerat/... /Sportovni-nastavba-na-Fel icii-pick-up.php
auto.bazos.cz/inzerat/... /Sportovni-nastavba-na-Fel icii-pick-up.php
-> Feliciemann: budu se ptát asi hodně blbě, ale jak je to uchycený ve předu? nejsou tam na střeše panty? viděl jsem celou nástavbu zvednutou jakoby na pantech a vzadu (když to leželo) to bylo stažený k čelu pomocí gumových úchytů alá LR.
Apropo, kdes jí sehnal?
Apropo, kdes jí sehnal?
Já jsem dneska dovezl nástavbu a mám tam vyřízlou díru na prst, ale nelíbí se mi to, je to takové "sovětské řešení"
-> Feliciemann: tak to mě taky zajímá 

Lidi, jak se u origo free style nástavbě leze na korbu? Jak otevírali padačky aby se dostaly k tlumičům? Nástavba byla origo na bocích šroubovaná do pertlu co je pod lištama.
Nástavba midi z funa na prodej.
auto.bazos.cz/inzerat/... /Prodam-na-skoda-Felicia-P ick-up-FUN-original-boudu. php
auto.bazos.cz/inzerat/... /Prodam-na-skoda-Felicia-P ick-up-FUN-original-boudu. php
k mýmu picku jsem sehnal doklady,ve kterejch žádná nástavba psaná nebyla,při absolvování stk a změny barvy auta mi do poznámek uvedl barva auta červená a plastová nástavba Carvok bílé barvy,na úřadě toto zapsala i do malýho....
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Jo jo v TP je 1400mm a reálně něco okolo 2000mm
Právě proto se tady ptám, zda mi někdo neporadí.
Právě proto se tady ptám, zda mi někdo neporadí.
-> Mr._Nosferatu: A co podat prostě žádost o zápis změny? Tam se jedná hlavně o výšku vozidla, ne?
-> Feliciemann: Uvidím co mi řeknou na STK, že nesedí výška ...
Určitě to bude fungovat stejně, jako s ostatníma dílama, co podléhají zápisu do TP. Sehnat TP od zrušeného pickupa, který boudu zapsanou má.
Takovej dotazek, jak mám postupovat, aby mi zapsaly boudu do TP, když od ní nemám žádny papíry?
-> castrol: No, ale taky ho často používám na stěhování ...
-> Mr._Nosferatu: tu schvalujem ,aspon to nebude vyzerať jak keby si tam vozil barak
No takhle je tuším že z Malty nebo tak někde... 

-> castrol: aky bych jí chtěl na svho, jen jich moc není, těch českejch ...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : tak ta je dobra narozdiel od tej velkej
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Me tozas z fotky pripada jak cerna metaliza ...
-> Mr._Nosferatu: No to ty jsi psal, ze to byl tenhle, tak ti jenom rikam, ze tenhle neni cerny, ale sedy.
Cerne samozrejme delali taky...

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : černá, nebo tmavá, jako kdyby to nebylo jedno, prostě v jednom díle je laureta ...
-> Mr._Nosferatu: Tak tahle ale nebyla černá.
A to logo dávali snad na všechny už u J.L.

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : v jedný scéně, s někým mrtvým se v rohu obrazovky ukázela černá laureta s tímhle logem, mám za to že do ní nakládaly rakev
-> Mr._Nosferatu: To ani nevim, že tam někdy něco takovýho bylo... A jsi si jistý, že to byl tenhle? :)
-> castrol: Já ho tam viděl jednou... nesleduju pravidělně ...
-> Mr._Nosferatu: nie len v jednom