skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nástavby Felicia Pick Up
Díky všem za informace a ještě jedna otázečka pokud se bavíme o motorch MPI je EKO 3 nebo 5000Kč.
-> aceboss:
rozměry felicia pick up : www.katalog-automobilu.cz /files/.../1326494740-skod a-felicia-pick-up-13-40kw- 40570.jpg
www.katalog-automobilu.cz /files/.../1326494740-skod a-felicia-pick-up-13-40kw- 40571.jpg
rozměry favorit pickup: skoda.panda.cz/clanek.php 3?id=124
-> Skury: nikdy sem paletu na favo pickup, neměl ale podle rozměru by tam eurovka měla vejít.
rozměry felicia pick up : www.katalog-automobilu.cz /files/.../1326494740-skod a-felicia-pick-up-13-40kw- 40570.jpg
www.katalog-automobilu.cz /files/.../1326494740-skod a-felicia-pick-up-13-40kw- 40571.jpg
rozměry favorit pickup: skoda.panda.cz/clanek.php 3?id=124
-> Skury: nikdy sem paletu na favo pickup, neměl ale podle rozměru by tam eurovka měla vejít.
-> Fén: Tak 14 metráků to fakt nedá. :-D I když.... Skoro tunu jsem na FUNu měl. Ale byl to docela mazec. Nicméně možnost naložení europalety byl požadavek při vývoji tohohle auta. ;-)
-> Stepan FUN: Ale paletu cihel to stejně neuveze. :o)
-> aceboss: Kvůli možnosti naložení europalety má felda Pick-up jinou zadní nápravu s pružinama mimo tlumič. Byl to požadavek do vývoje a proto vymysleli tenhle upgrade. Uživatelé Fa pick-up si na nenhle nedostatek prej houfně stěžovali.
-> aceboss: Před 2 týdny jsem ho prodal a bude sloužit dál.
-> Fén: Kdapak je ten tvůj? Šel dále do provozu či do hutí?
1550x1020
-> Fén: Ano, paleta se vejde. Na rozdíl od Favoritu Pickup, kam se nevlezla.
-> aceboss: Paleta se tam vleze.
Pánové může mi někdo vlastnící pickup upřesnit jaký je prozměr ložné plochy. Zajimala by mě zdálenost od hrany zavřených dveří (verze s dveřmi na obě strany) k přepážce a šířka mezi podběhy zadních tlumičů u podlahy + výška nákladové hrany od země. To zda se tam vleze euro paleta si už odvodím. Dnes jsem nepotkal nikoho kde bych to mohl oměřit. Díky jen řeším co na stavbu.
Skutečná "krása"... Teda jako proti gustu žádnej ten dyšpuntát, ale je tenhle styl je fakt běs... 

-> Skury: ty jo
-> Jozka: zaciatok rataka

-> Radek Retro eLeSo: Jseš si úplně jistej..

-> Jozka 25.03.14 15:43:36: jasně že je to schválně 

Nástavba asi nic zvláštního - ale ten blatník takhle, nebude to schválně ?
-> Bukaj: to neni aktuál fotka... cca 2 měsíce mi to trvalo než sem ji stáhnul do notasu. Jinak foceno ve městě Chomutov
-> VooDoo- Ondris: To je aktuální fotka? Kde ještě leží zbytek sněhového poprašku, když letos nebyl pomalu ani na horách?

-> VooDoo- Ondris: skoda-virt.cz/cz/.../2874
5-felicia-fun-1
nevim jestli je speciální téma pro FUNyyy ale naposlení chvíli jsem stihl toto blejsknout
jednou na benzínce, vůbec se mi to nelíbilo. Nikdy jindy jsem nic takového neviděl
-> lokaj: Nevím, jestli to byl dobový tuning, nebo origoš, ale ten spojlírek vídám na těch vysokých boudách u Fa/Fel picků celkem často.
upřímně není mi jasné, k čemu by tam jako měl být, ale to je věc jiná
upřímně není mi jasné, k čemu by tam jako měl být, ale to je věc jiná

Umím číst, ale jinam než sem mi to nepasuje. Zajímala by mně jedna věc tady na tom Favoritovi. Ten spojlírek na střeše byl dodáván k té nástavbě standartně nebo to je nějaké cosi dokupované kdesi? Omlouvám se za fotku, ale v té krkolomné situaci opravdu nešla lepší pořídit.
-> Domajz: Co jsem kde viděl, tak bouda má výřez v místě spojleru tak, aby jsi se do prostoru nad spojlerem dostal a mohl tam vozit krámy. Oba díly jsou myslím sešroubované a celkově je spojler přilepený / přitmelený ke střeše a k boudě.
Mám dotaz, jakými způsoby se dá dodělat to ten spojler nad kabinou? Je třeba někde vrtat? Nerad bych vrtal do boudy, kvůli zatékaní.... je nějaký fígl jak jej přichytit?
-> Majki: jj,nebo z mišáka L200 bo jak se to jmenuje
-> Majki: Taky mi to přijde jako z nějakýho terénního pickupu.
-> Nwkt: silně mi to připomíná boudu z nissan navara...
-> Nwkt: Vypadá to dost dobře.
-> Nwkt: Zajímavej batoh, copatoje?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Mrkni kousek níž, je toho tu půlka stránky
Co jsem viděl ve Skandinávii, tak všechny boudy byly takhle nízké a většina pickupů měla logo VW...

Co jsem viděl ve Skandinávii, tak všechny boudy byly takhle nízké a většina pickupů měla logo VW...
Zajímavá budka, tuhle nízkou jsem snad ještě neviděl.
-> Kuba105: já vím. měla by to být nová výroba co jsem zjistil
Milan 136 24.01.13 20:12:29 napsal:
→ Hřib: freestyle nástavbu sundat a dovézt ke
mě
Tady jedna je www.sbazar.cz/pankabat/..
./215035-prodam-zavodni-na
stavbu-na-skoda-felicia-pi
ck-up-free-style
→ Hřib: freestyle nástavbu sundat a dovézt ke
mě

a ještě jedno smutné foto ale už mam náhradní kastly a budu přestrojovat, sice je to dost práce ale odměnou bude komplet zrenovovanej pikouš 2
Hmm koukám že se stěhnula okousek dál, ale já ma stejně smůlu v tejdnu mi nedal přednost řidič nákladáku a nabral mě v plné rychlosti. naštěstí to bylo v obci tak tam měl jen 50 ale zrušil mi mého pikouše

-> Hřib: freestyle nástavbu sundat a dovézt ke mě

-> Nwkt: asi to pojede s tím křídlem 

-> Hřib: Cimbu 

A takhle dopadla, na jaro bude bouda opravena a barevně sladěna s nosičem 

-> baumi1984: někdo byl rychlejší, přestěhovala se na druhý konec republiky 

Domajz 22.01.13 15:29:05 napsal: baumi1984 21.01.13 08:38:11 napsal:
Ahoj kluci nevite kde by se dala sehnat ta nizka nastavba ja ji shanim uz dva
roky ale jako by neexistovala?
Vsak tady nize psal kolega ze o jedne vi a je na prodej
Bohužel už jí nemá také jsem mu psal,ale jinak diky
Ahoj kluci nevite kde by se dala sehnat ta nizka nastavba ja ji shanim uz dva
roky ale jako by neexistovala?