skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
brzdná dráha 74,59metru

jj, ano, jel jsem cca 70 začal předjíždět, tedy zrychloval a po ujetí cca 5-ti-7-mi sekund jsem byl skoro u kabiny a pak do mě vlítnul...nevím kolik jsem mohl jet, ale minimálně 80km/h
jinak... služební fóbie f kobajnu vyvázla skoro bez zranění, a Xsara rozsekanej čumák... znalec citrónů nejsem, ale nevyprsknul ani pytel, ani nezapracovalo ABS, což mi připadne divný brzdná dráha pravá strana 74,59, levá 53m...
jinak... služební fóbie f kobajnu vyvázla skoro bez zranění, a Xsara rozsekanej čumák... znalec citrónů nejsem, ale nevyprsknul ani pytel, ani nezapracovalo ABS, což mi připadne divný brzdná dráha pravá strana 74,59, levá 53m...
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 28.02.11 20:44:41 napsal:
→ felda1,6: Takže chápu to dobře, že ty jsi jel cca
80km/h a on do tebe za jízdy vrazil zezadu a přitom předtím ještě 75m
brzdil?!
To musel letěj jak stíhačka… panejo to skousel co takova xsara jede ne? to musel vazne letet aspon 130
→ felda1,6: Takže chápu to dobře, že ty jsi jel cca
80km/h a on do tebe za jízdy vrazil zezadu a přitom předtím ještě 75m
brzdil?!

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : to si taky myslím, protože 75m je docela dost hodně...ještě k tomu když to nebyl sto ubrzdit

-> felda1,6: Takže chápu to dobře, že ty jsi jel cca 80km/h a on do tebe za jízdy vrazil zezadu a přitom předtím ještě 75m brzdil?!
To musel letěj jak stíhačka...

Ahoj, nevím kam to dát, ale schválně kdo by mi dokázal "odborně" odpovědět... V loni jsem měl nehodu... na čtyřproudé(souběžné dva pruhy) jsem chtěl předjet autocisternu, pohled do zpětného zrcátka ukázal dvě vozidla, která jsem nechal projet a jal se předíždět... Autocisterna dle mého laického odhadu jela rychlostí 70km/h, tedy podobnou rychlostí jsem autocisternu začal předjíždět, zrychloval a když jsem byl skoro v úrovni kabiny uslyšel jsem pískot pneumatik za mnou a prásklo do mě ze zadu auto...Po prvotním šoku jsem zajistil místo nehody a zavolal poliše. Auto jsem měl služební a pán co do mě "přistál" svoje soukromý. Dopraváci ofotili, zaměřili, sepsali výpovědi a jako viníka označili mě!!! takže jsem rovnou nechal přeposlet po skončení spis na přestupkovou... a přestupková mi dnes poslala pokutu(malou) a viník jsem já.... odvolám se protože si jsem jistej, že pán, co mi "vytunil" služebáka letěl minimálně 130 na devadesátce.... tedy... je někdo schopen, odhadnout z brzdné dráhy (když nepočítám že jsem jel cca 80-90!) kolik kolega řidič jel? měl Citroena Xsaru. fotky doplním pro představu