skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Petr S. zemřel
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Dne 20.února 2011 nás opustil Petr S, který by se dnešního dne (23.března) dožil 57let. Bude nám tu scházet nejen jako studnice vědomostí, ale i jako člověk, který nám mohl být vzorem a příkladem. Čest jeho památce a kdo chce, nechť mu věnuje tichou vz
Zastavil:dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
Neznal jsem ho osobně, přesto mě to velice zasáhlo. Čest jeho památce.
-> suri: Aha tak to nic.

Síce so mho nepoznal, ani nečítal jeho príspevky, podľa toho usudzujem že tu bol obľúbený,Úprimnú sústrasť. :(
-> Petrson: a vieš kedy je pohreb ? podľa mňa bol dnes
Napadla mi taková věc, jestli by se v den Petrova pohřbu mohl udělat celodenní vypnutí virtu a tím uctít jeho pomátku.
-> Lukaš12345: vhodnější je vyjádřit než přát...
Take sem ho neznal
Uprimnou soustrast

Sbohem náš virťácký otče... Nezapomenem, v příspěvcích tady už budeš na vždy s námi...
Sice jsem ho neznal ale také přeji upřímnou soustrast
Ačkoliv jsem petra osobně neznal, tahle zpráva je i pro mě nepříjemná.. :( dneska jsem v práci celej den na to myslel a nebylo mi zrovna nejlíp teda..
Vždycky když jsem potřeboval, tak mi ON dokázal dobře poradit,.. jeho příspěvky tady ve foru byly boží, nejednou mě svým humorem málem srazil ze židle.. Bude a je ho škoda..
Odpočívej v pokoji Petře S.
Vždycky když jsem potřeboval, tak mi ON dokázal dobře poradit,.. jeho příspěvky tady ve foru byly boží, nejednou mě svým humorem málem srazil ze židle.. Bude a je ho škoda..

-> Matthes, záškodník z TechWebu: presne tudle fotku jsem vcera hledal. 

a kurva...dlhsie som tu nebol, myslel som si ze ide o nejaky vtip, ale toto som necakal
skoda takeho chlapa, uprimnu sustrast

skoda takeho chlapa, uprimnu sustrast

pre mna je nezabudnutelne este toto...v kolik ma najeto vase auto...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ties si na to spominam
-> Matthes, záškodník z TechWebu: to si uplne pamatam...vcera som na tu fotku akurat kukal...
Ja jsem si vzpomenul na tuhle trochu nevhodnou situaci...
Tehda se tomu vsichni zasmali, bral to s nadhledem.
Tehda se tomu vsichni zasmali, bral to s nadhledem.
-> Mr_Kubas: to jo, len som myslel že by mohol mať takú "svoju stránku", na pamiatku, ale samozrejme nikoho nenútim
-> Bc. Shatter: Pár lidí už tu napsalo pár řádek o osobním setkáním nebo nějakou příhodu. Není to špatné a hezky se to čte..
Upřímnou soustrast

-> Bc. Shatter: suhlasim, tiez by som rad vedel viac chalani
Byl to super človíček co mě mnohokrát poradil,pomohl.Osobně jsem Petra neznal,ale měl jsem k němu respekt.
V mém srdíčku žiješ dál!
V mém srdíčku žiješ dál!
Ako tak čítam, veľa ľudí, a ani ja, pana Petra nepoznalo, ale zato sme poznali jeho múdre slová, ktoré sme si tu mohli vždy prečítať. Tak mi napadlo, že by nebolo odveci keby niekto napísal niečo o ňom a jeho živote (napadá mi memorandum
), aby sme sa o ňom dozvedeli viac.

dostalo nas to vsetkych, a keby sa mame vsetci virtaci zist na pohrebe (keby sa dalo...), tak by to bol pohreb akym by sa nemohol pochvalit ani prezident jednej krajiny! Stráž nás tam hore Mistře Petře...
upřímnou soustrast,
člověk který každému vždy rád výstižně poradil, neznam nikoho, kdo by věděl o škodovkách více
bude tu chybět
člověk který každému vždy rád výstižně poradil, neznam nikoho, kdo by věděl o škodovkách více
bude tu chybět

Odpocivaj v pokoji ... 

přesně jak to psal bobesh nepotřebuji nic dodávat.Sbohem Petře S
truchlí i sněženka 

-> Klubko_: Plne s tebou suhlasim!
-> Klubko_: pekne napisane 

Vcera vecer jsem se to dozvedel od Noufa a kdyz mi dnes rano prisla pravidelna sms a tam stalo "Dnes ma svatek Petr. Prejeme hezky den..." tak jsem si rikal, no to je teda pekne blba shoda nahod.
Osobne jsem se s nim setkal jak uz psal 105 na sraze v Mostkovicich. Po sraze se me SNIPERSS ptal, kdo byl "ten chlapek"? Kdyz jsem mu rekl, ze Petr s, malem vyskocil ze zidle.
Ja jsem ho tady vnimal asi takle: kdyz jeden z nas neco napsal, nasel se temer vzdy nekdo, kdo to zacal zpochybnovat a stourat do toho. Pak prisli dalsi a uz to jelo. Az do okamziku, kdy se zapojil Petr s. Napsal svych par slov a bylo po bouri. Proste co napsal, platilo. V porovnani s nim vime o skodovkach kulovy.
Nejradsi bych mu na pohreb jel a radne skodovkou.
Libilo se mi, jak tad nekdo psal, ze ho poterbovali na druhe strane, aby jim pripravil skodovku na zavody
tomu bych i veril 
A asi nezapomenu, jak jsme se pobavili na sraze na poznávačce nad díly škodovek, ktery dodal on
Cest Petrovi.

Osobne jsem se s nim setkal jak uz psal 105 na sraze v Mostkovicich. Po sraze se me SNIPERSS ptal, kdo byl "ten chlapek"? Kdyz jsem mu rekl, ze Petr s, malem vyskocil ze zidle.
Ja jsem ho tady vnimal asi takle: kdyz jeden z nas neco napsal, nasel se temer vzdy nekdo, kdo to zacal zpochybnovat a stourat do toho. Pak prisli dalsi a uz to jelo. Az do okamziku, kdy se zapojil Petr s. Napsal svych par slov a bylo po bouri. Proste co napsal, platilo. V porovnani s nim vime o skodovkach kulovy.
Nejradsi bych mu na pohreb jel a radne skodovkou.
Libilo se mi, jak tad nekdo psal, ze ho poterbovali na druhe strane, aby jim pripravil skodovku na zavody

A asi nezapomenu, jak jsme se pobavili na sraze na poznávačce nad díly škodovek, ktery dodal on

Cest Petrovi.
R.I.P.
Smrť – tá najkrutejšia podoba života – nám vzala vzácneho človeka, dobrého priateľa, príbuzného, známeho. A zrazu zisťujeme, že svet okolo nás akosi ochudobnel.
-> petr s: Odpočívajte v pokoji.
-> petr s: Odpočívajte v pokoji.
bohuzial som nevedel o tom skor :(... Az ked to haso dal na fasbuk :(. Ach skoda ho :( prevelikaaa skoda :(.
Doprdele... úprimnú sústrasť všetkým pozostalým...
Odešel moc dobrý přítel a rádce... Tolik SZ jsem si tady s nikým jiným nevyměnil a jsem moc rád za ty naše setkání na srazech... Určitě teď už nahoře trénuješ se svou Š 130L/A na Šumavu
R.I.P.

R.I.P.

Upřímnou soustrast všem pozůstalým
R.I.P
Upřímnou soustrast všem pozůstalým

R.I.P

Osobně jsem ho neznal. Jenom od vidění na Hrocháči. Je mě to moc líto.
Bude tu chybět a hlavně jeho rady...
Bude tu chybět a hlavně jeho rady...
Bohužél jsem ho neznal osobně, ale co jsem měl možnost číst jeho rady tady tak málokdo uměl tak poradit jako on
odpočívej v pokoji
odpočívej v pokoji

R.I.P.
Odpočívej v pokoji chlape.
I za mě upřímnou soustrast!!Tohle sem fakt nečekal..........
R.I.P.
I za mě upřímnou soustrast!!Tohle sem fakt nečekal..........
R.I.P.
...mrzuté...
odpočívaj v pokoji
odpočívaj v pokoji
Také se přidávám ke smutku.Osobně jsem se s ním neznal jako spousta lidí tu ale i tak byl jeden z mých oblíbených členů zde na virtu co rádi a dobře dokázali poradit.
Tak děkuji a sbohem
Tak děkuji a sbohem

Blby je ze by dneska mel svatek.... skoda ho

Upřímnou soustrast . . . . 

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Dne 20.února 2011 nás opustil Petr S, který by se dnešního dne (23.března) dožil 57let. Bude nám tu scházet nejen jako studnice vědomostí, ale i jako člověk, který nám mohl být vzorem a příkladem. Čest jeho památce a kdo chce, nechť mu věnuje tichou vz