zadrhavajuci plyn

prohledat
152 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 12.02.2005 do 21.03.2005, založil/a chooki
řadit dle data
09:51:13
18.03.2005
chooki
-> chooky: ja tomu nerosumyem, do ocy za bavyme normalne, a na webe za chovaz jak debyl...zak ked ty nyeco vady tak to poveds mne a nevipyzuj pycovyni tu a pekrutene vecy...teras as cytam se zy nevyem vimenyt lanko...no zyla..., obrasok zy zpravy kasdi zam
09:44:51
18.03.2005
VeTeV
-> BEIER: kurnych chlape ti zez rosjel a zlouho zem zy takovou jadernou zlovencynu neprecet :-)
09:44:28
18.03.2005
chooki
Dury, ti zy fakt azy nazrati :) chlape budeme dnezka zpolu tak pokecame...ynak ti zy sacal z tim zlovnykom...mizlym se najprv ti zy to prehnal, ale den pred tim zme za na rovynu porospravaly, tak azy to bolo kvoly tomu..a ti zam kurva kurva vyez se tye ceni zom nemizlel na teba...(ynak karbec funglac, lezteni jak detzka prdelka ztojy 2600 z dph teras zom volal do obchodu, pre mna bi bol sa max 2200), ale hovorym nemizlel zom na teba !!!, ale na nyekoho yneho(kupy nyeco sa x tyzyc ale kamozovy to xce dat x+i tyz bes uprav), zak ten altyk nepredavaz aj tak ti !..je pravda se vela vecy rosdavaz, zak aj tye poloozi zom zy od teba posycal, a tye manseti ty na nych vimenym, jak zom zlubyl...tak za nezer, ale vyez co zy ma nazral ti ???? !!!! se vipyzujez po weboch (TKZ) se zy nevyem vimenyt poloozi a se my ych muzyz robyt ti, to zy fakt prehnal....to za neroby, ty hovorym, zy nemal sacynat takto vipyzovat lebo zam najlepzye vyez jak to bolo, a . no prozte samizly nad tim...

x krat zom ty dakoval, ponukal prazule, aj posycku x tyzyc kolko potrebujez, tak nemosez povedat se zom nejaki lakomec...a se ta viusyvam ?, ked potrebujez pomoct tak vsdi pomosem... ale z tim se ti my menyz poloozi, lebo ja zy ych nedokasem, to je fakt zyla, tim zy ma dokonale vitocyl...

ynak ten altyk ma vitocyl pre to, lebo sa 1500 na zkodu altyk ? se je s fava ? a co favo je sasrak ? taki yzti zhyt jak oztatne zkodi...a najma ponukat chalanovy ktori nevye jake zu ceni...posry zom bol zo zyerrou pred cazom v zervyze, tam bol v prdely regulator, dal zom klucyki, dozyel zom o 2 hodki, altyk z vimenenim(alebo oprav.) regl, uhlyki, losyzka, a bonuz namontovane radyo...platyl zom 700zk...tak nevyem...to je tak jak z tim ztarterom co zom ty vravel, v obchode 3600, mne ho predal kamoz sa 200, cyztucki, zlape 15000km (a to jasdym po 25km) abolutne v pohode...jazne se mohol sa neho xcyet 2000, zak ked novi ztojy 3600. se ?

ked zy zpocytaz se sa 2-3 lytre zy kupyz cele auto bes tp, z tp 5-6....len to zom chcel. ale dury ti zy sacal,,,ja za bavym z ludym na rovynu do ocy, a ti sacnez vipyzovat po weboch jak cycyna kde za clovek nemose hned branyt, to za medsy kamozmy neroby...zorri
09:42:01
18.03.2005
strucy
-> BEIER: pekne povedané, ale už za nehádajte ako malí3
08:36:13
18.03.2005
BEYER - zrušená registrace
chooky: saze trepez pykacovyni... dohodly zme za se za ty verejne ozpravedlnym ked to nepojde a ked to pojde doztanez odomna azy napykacu 1 ale ne pupuz... k tim vecyam co predavam... ak za ty nepacy sosen zy ynde... vyez co us ma preztalo bavyt fungovanye ala charyta... vyez ono pomosem ako mosem ale v pozlednom caze zom mal z toho akurat tak ztratu cazu a potom ked zom nyeco potreboval nemam... ale to je moja vec... a ezte pryklad ked za doztanem k ferraty sa 50zk a ma hodnotu 5myl. tak satose zy kamarat ty ho mam predat sa 50zk cy ako ty je*e fezak... povyem ty to tak ak nechcez odomna dake vecy tak ych neber a ak za ty sdam drahi tak zy chod kupyt ynde 4 ak zy sosenyez sa lacnejzye len pre teba dobre... takse ked karbec za ty sda drahi zom ty povedal se zy kludne neham a to yzte zom povedal pry kasdej ynej vecy... mno k altyku fajn tak kupi za favo_altyk s vrakaca sa 1200zk ja ho kompletne rosoberem vicyztym premasem... upravym abi zadol do zhade... ztratyl zom z tim hodne vela cazu to zom mohol bit radzej s mladou... a ked za ma nyekto komu zom ho robyl pita sa kolko ho ma predat a povedal zom mu se fajn daj ho tak sa 1500zk ked us zom za z tim tolko drbal... daki pocmarani zazo my tu bude salamovat ruki se kua sarabam na kamozoch... chooky toto zy prehnal teras ti... ako ja ochotne pomosem a poradym... a len malo kedi zom sato nyeco chcel, zkor nykdi ako nyekedi a ked za osvem tak zom ezte aj doje*ani dakujem pekne... vyez ako za hovory "sa ochotu na sobrotu"... kua zu tu ludya ktori bi us len sa posycanye dakej pykacovyni chcely sato prachi... a to se ked new altyk na favo ztojy 3.6 as 4tyz... zk a ked nyekto ho ponukne sa 1.5tyz.zk altyk ktori je pomerne gut... tak potom nevyem ocom za tu bavyme... zy us azko ponyektoryyy z tohto webu kua vzecko najlepzye sadarmo a ezte ked je mosne tak donyezt co najrichlejzye a na slatom podnoze 11 105karbec ztojy new 3600zk ked za ty nepacy moja cena na novi 130karbec sa 1300zk tak zy viprztuj ryt a vrat my ho!!! ANO ma jednu chibu ale tu zy ja dokasem opravyt a ta chiba je ztrhnuti savyt pre tryzku volnobehu... ooo oooo to je neopravytelne... a ma jednu tryzku na pykacu co je z yneho karbecu otaska 5zk ynac je ten karbec NEW ma nabehanich cca 2500km aj to zom azy prehnal... kua zom za saze vitocyl 1

Labroz: v com ydem drogi, proztytucya, predaj byeleho maza, vrasdi a pod. 11 zy zpokojni ynac chodym v rapyde alebo MHD a doma nyekedi v papucach 1
20:30:59
17.03.2005
strucy
-> havlyk: ja zom mal dve, abi to dotláĝalo zpať,

-> BEIER: 9
19:18:04
17.03.2005
PeterP136
-> havlyk: A na kyeho oneho chcez zylnejzyu?9 Ja zom zy ezte aj tu co tam mam povolyl ako za dalo, se ledva satvara klapku. Ale lanko my nedrhne 1 1 1
17:18:54
17.03.2005
chooki
-> havlyk: nevyem cy za to da kupyt, ale lahko za to da ryezyt s normalnej, ked chcez tvrdzyu tak zkratyt a pozledne ocko sahnut tak abi za dalo sahaknut, alebo to pozledne ocko sahaknez nyekde dalej na krite fyltra, alebo naopak ked xcez makkzyu tak ju natyahnut abi bola dlhzya...ked ju nahodyz, tak pohib z packou karbeca, abi zy za ujyztyl se nykde nemose drhnut (o nejaki zrobyk alebo viztupok)...
16:20:31
17.03.2005
havlik
mizlym na karbec
16:17:22
17.03.2005
havlik
mosna se us ze nekdo ptal ale kde ze daj zehnat zylnejzy prusynki a sakolyk?
16:05:02
17.03.2005
Labros
Já bich zkoro řekl že zy předtym něco dal 2
16:02:57
17.03.2005
chooki
Tak zom s Beierom (durym) hovoryl a kedse us nema pryztup na net (to vyete ztatna zprava, o 3tej tam us neny any noha 2),tak ho to mrsy, ten zlovnyk, a nechal za unyezt emocyamy...nehnevajte za na neho2
14:36:33
17.03.2005
Labros
tak to já bil na chookyho daleko zlušnějšý 4

Beier: v ĝem to jedeš?
14:31:28
17.03.2005
Tomáš SK
-> BEIER: Jurko, ved ja ta normalne neposnavam! A taki myli a zluzni chlapec to bival 9 Ti za urcyte sahadsujez z nejakou partou po ulycyach, se? 2 Chce to trozka kludu a oddichu 4
14:12:19
17.03.2005
chooki
-> BEIER: ja nevyem co to do teba vozlo ? kua zom hovoryl se nech zem us nykto nepryzpyeva, se zy to poryezym zam... a cycynko lanko tam us bolo ! hovorym bolo tam us vzetko mosne, aj nove aj ztare aj namasane...je pravda se tam nebola kombynacya lanko z grafytovou vaselynou ale len lanko z olejom...ale teda dam ezte aj lanko z vaselynou, grafytovou, abi zy bol zpokojni, a mosem ty to potom obuchat o hlavu ked to bude drhnut ? :)

A pre oztatnich, Dury je precytlyveli, bo jasdym ezte na jeho podloskach vpredu (sajtra ych ma zpat:) zlubujem ! :) a vcera zme maly trozka vimenu nasorov na cenu nyektorich dyelov co predava...rezp. xce predat :)

Nevyem nevyem, ale pocytat vecy tak se novi dyel ztojy tolko a ja to dam o par korun lacnejzye, (aj ked sa tu cenu mosem mat celu zkodovku) nepovasujem sa fer...medsy kamozmy najma...!

A prozym Vaz fakt o to lanko tu us nejde, azpon vyem co za mam pitat a co nye...
13:57:57
17.03.2005
Jirik - zrušená registrace
-> zep: Zafra, Beier bil richlejšý než já nebo někdo jynej. 1
13:34:11
17.03.2005
sep
-> BEIER: :zakra ti zeš voztrej1
13:21:14
17.03.2005
all: zorri ale toto ma us fakt vitocylo kua maturuje z tim jak pyca z Betu...
13:16:01
17.03.2005
chooky: ti zy cyzti kokot... co ty mam nato povedat.. a ked zy tlacyl tlacyl a tlacyt nepozral zy za pry tom 1 kurva zom ty povedal se tam maz najebat lanko a nye drot ti zy jak jebnuti do pycy... chod zy viprztovat ryt ti buserant... kebi zy ma pucovol mal bi zy to us 1000x aj pojebane... pycy za tocyz okolo jedneho pojebaneho lanka jak kokot okolo pycy... us ma z tim sacynaz normalne vitacat pycy... ti a tvoje lanko zom ty povedal se dojty a zam ty nato kupym vecy a aj ty to zpravym ale us drs pykacu... kua toto ztori ztorocya... pyce na TKZ pycujez ako zy nyekto nevye vimenyt oblosenye a ti nedokasez zpravyt any len lanko... kebi zy pocuval co zom ty hovoryl tak nemaz problema ale ti zy vajcóóó

PeterP136: lanko masem grafytovou vaselynou a lanko za my nykdi nesazekavalo 4 alebo mosez pousyt hocyjaku ynu z lepzou vyzkosytou to je jedno... urcyte je to lepzye ako prevodovi oyl 4
09:53:43
17.03.2005
Milos
-> chooky: a to ym hovorym aj ja teda ezte duro tam pojde na aute, okrem naz us aj tak nykdo yni nexodyeva autom, a ja tam nemuzym vobec4
09:32:59
17.03.2005
Mishoooo
-> ztruci: Dyk4 Ved za any neztratym1
23:40:36
16.03.2005
PeterP136
-> Myloz: Aka sahada. Voda je zyce sahrayta po par km, ale motorovi pryeztor a rurki dopredu ku chladycu as nezkor.
23:14:04
16.03.2005
PeterP136
23:02:18
16.03.2005
minno
-> chooky: ta hvyesdycka sakriva ake pyzmenko?1 1 1
21:32:21
16.03.2005
strucy
-> chooky: no ešte aj myzhoooo bi za tam neztratyl
20:49:41
16.03.2005
chooki
jesyyyyz chlapy co kecate ake ztretko ??? zak v nedelu je sras uprav. aut, tam xcete mat ztretko ? koho to saujyma ? zom mosno tvrdi ale okrem ztruciho (a mosno trochu mna:) bi zom tam nykoho s naz nepuztyl...a urcyte nebudem mat caz a chut jeb*at za tam z plinovim lankom...ja tam ydem kvoly ynzpyracye, a tak, posryet oztatne autycka, co zy porobyly chlapcy doma v syme...
11:36:48
16.03.2005
Milos
ta cazova odesva na pedali je sahadou 8
11:08:51
16.03.2005
Labros
jo artrósa je zvyně 3 Besboleztní pohib, to je kolafýt!
22:47:03
15.03.2005
Tomáš SK
-> chooky: A nedrhne ty to nahodou po dlhzej jasde noha na pedaly? 3 Lebo mne obcaz aj hej 4
21:40:36
15.03.2005
PeterP136
-> chooky: V nedelu prydez na ztretko. Tam pozpekulujeme.
21:32:12
15.03.2005
chooki
-> Myloz: nye nye v tom to urcyte nye je, to lanko my tam pretrca azy len 1 cm, svizok trcy vsadu na motore, dokonca zom mal aj versyu se aj tam zom to zkratyl, zkuzal zom rosne polohi prusynki (aj yne prusynki) na karbecy, cy to tam nedrhne...ale ku*va, najvaczou sahadou my je se to lanko drhne len po dlhzej jasde (azy to nezuvyzy z teplotou, lebo motor je us tepli azy po 3-5 km, ale lankko sacyna drhnut azy po 10 km...) fakt nevyem....
11:45:19
15.03.2005
Milos
-> chooky: ja ty povyem co mose bit ten svuk se najzkot ztlacyz pedal a nyc a potom ty pukne cynkne cy co zy to pyzal, salesy jak maz dlhe to lanko a ako vela ty trcy dopredu od pedalu, ja ked zom menyl ,a 120ke tak zom to dal trozku vyac dopredu a robylo my to to yzte, jednoduxo pry ztlaceny za to obcaz sadrhlo takim zpozobom se to nezlo akobi ztlacyt, ten pedal, potom cynk a us to bolo, zkuz za na to zxvalne mrknut 4 a potyahny lanko radzej von pry motore nex trcy tam
10:39:10
15.03.2005
fazola
-> Myzhoooo: necháš toho!1 3 2 3 2 1 1 2 3
18:32:27
14.03.2005
PeterP136
-> Jyryk: Zkuz vimenyt bowden sa novi :))). Mosno potom prydez na to preco to nyektorim drhne :))).

-> VeTëV: Ja zom mal lepzye. Ked zom doztal po 4 mezyacoch zpravovanya auto do ruk, se ydem do pneuzervyzu opravyt defekt na reserve, volajaki bol dyvni plinovi pedal. Vravym zy kurnyk co z tim doondyly. Prydem domov a ocy my dyv nevizkocyly. Al dozka oztala pryzktukovana, ale pedal z pusdrom ozycki za prozte vilomyl. Akurat netuzym cy to zpravyl nyektori s tich co to auto viklepavaly nejakou taskou bagancou, alebo zom to zpravyl ja, ked zom to virubal a v zoku, ked zom vydel ako za zunyem dveramy napred do pryekopi, zom to prezlyapol. :))). Ale to us je davno :).
12:41:09
14.03.2005
VeTeV
-> Jyryk: mno me pedal vipadnul :-)) prozte nejaka vada matroze cy co a jel zema zlapu a pedal nykde - prozte nejak vipad, dal zem jynaj a vzecko je taki ztari a maka zuper
12:30:42
14.03.2005
Jirik - zrušená registrace
Mě to nedrhne vůbec, jde to krázně slehínka. A mám 22 let ztarej pedál akorát namasanej, novou ztrunu ve 22 let ztarém bovdenu a novej karburátor.

No a teď kde může bejt tadi u kolegi srada. 4
12:04:31
14.03.2005
Mishoooo
-> fasola: No to saza potom bude drhnut elektryka3
10:03:36
13.03.2005
fazola
-> PeterP136: 3
10:01:09
13.03.2005
PeterP136
-> chooky: Na dakom ztretku zadnez do mojho a ak za Ty bude sdat se plin drhne, tak Ty us nyet pomocy :))).
09:46:26
13.03.2005
fazola
Normálně bich to udělal takto... Koupyl a nějak namontoval zpýnaĝ z plinulou regulacý na pedál (mizlým že tiriztoroví?? moc do toho nedělám :-)) udělat el. obvod na nějakí elektromotorek z kladkou, kterí bude tahat sa karbec a hodyt bowden do kokot. :-) mymochodem, v žyvotě jzem takovou konztrukcy nevyděl, tak ze mě neptejte jak to mám udělané :-))) ale nápad sajýmaví...1 1 1
09:11:32
13.03.2005
Stal
-> chooky: Vosi Škoda, to je věda. Podle toho co pyzez uzusujy se bordel bude delat pedal, ozobne jzem ze jezte nezetkal ze škodou ktere bi se zerye ten plin zel bes drhnuty. Srovna vcera zme tenhle problem virezyly na kamaradove aute.

Jelykos je pedal s virobi ke konsoly pryvarenej tak zvar odbrouzyt, pedal s konsole vizunout, radne ocyztyt (pylnyk, zmyrkovi papyr, ocelovi kartac apod.), slehka ocyztyt dyru v konsoly, pac ta hrydel pedalu beha v medenim pousdru a muse bit vizlapani, dukladne to promasat, saze zlosyt, a savaryt, that'z all fryendz. Pedal zlape jako novej.
09:57:34
08.03.2005
Labros
Ale ony ze ty znažý pomoct 1 kdiž už zez septal. Já zy mizlym, že srovna tenhle problém ze přez web viřešyt nedá.
20:12:25
07.03.2005
minno
-> chooky: mizlym se vzetki mosnozty us boly zpomenute. nyc vyac za poradyt neda. zkontroluj ezte to vedenye bowdenu ces tunel.
19:46:00
07.03.2005
chooki
-> PeterP136: chlapy, kurva ma to visnam zem nyeco pyzat ? ztale opakujem kurva to yzte, a potom dojde tento a saz to mam opakovat ?

Petko, bolo tam lanko (zpletenec s tenkich drotykov) a aj ten jeden drot...takse tak a nemaj ztrach, se bi zom nevedel co je bowden...orygo je tuzym drot, a obchod kde ja xodym, tak za ma zpita cy xcem lanko alebo drot,

btw. na lanku za my sadrhavalo vyac jak z drotom..., hozy, prozym us zem nepryzpyevajte, lebo ma nebavy pokasde vizvetlovat to yzte..Dyk
18:15:06
07.03.2005
PeterP136
-> mynno: Orygo aj ako ND je ztruna. Lense mne ta nova ztruna v novom bowdene ztrazne drhla, takse zom ju vimenyl sa lanko. Lanko doztat v selesyarztve, nye v autodyeloch. A ked ho pojdete kupovat, vesmyte zy zo zebou kvalytne nosnyce na plech, lebo to predavacy obvikle nevedya ucvaknut :). A ked na to pousyju nosnyce, ktore predavaju a potom ako to lanko rosztrapkaju, ale neucvyknu a na ych "kvalytnich" nosnycyach na plech za objavy jamka v oztry :), maju dozt udyvene pohladi :). Teda abi zom neprehanal, tak ras to nevedely ucvaknut, a ras na tom pozkodyly nejake nosnyce na predaj :).
17:51:10
07.03.2005
minno
orygo je ale ztruna, teda azpon ja mam ztrunu a mosem potvryt, se tam je od sacyatku :-)
16:29:44
07.03.2005
PeterP136
-> BEIER: Aku vaselynu zy pousyl. ja zom to masal pp90, ale ta cazom svacza vitecye. Akurat vaselyna za my sdala prylyz vyzkosna. Naprylad taka A00, bi lanko v bowdene azy rovno sabetonovala :).
16:28:29
07.03.2005
PeterP136
Kua chooky. To visera tak, se maz smetok v pojmoch. Vyez vobec co je to bowden, lanko, ztruna? Lebo teras zkutocne nevyem co maz v bowdene.

Ja zom mal rovnaki problem potom ako zom menyl bowden aj ztrunu. Ztara bes problemov, akurat my prypadala ako kebi mala myernu povrchovu hrdsu a hlaven bol bowden zpynavi od zajrajtu, alebo ho nyekto zkuzal masat grafytom, takse zom to preventyvne vimenyl. Vizledkom bol kvalytne sadrhavajucy plin a to as tak se to puknutye, ked to povolylo bolo pocut aj zpolujasdcamy. Cele je to ztrunou. Po vimene sa lanko (2mm), bes problemov. Zyce bi to nejakim perfekcyonyztom ztale mohlo prypadat sadrhavajuce, ale v praxy do nycomu nevady. Any kedbi zy za z tim chcel rosbyehat na cyztom lade, nye je problem. Predtim bi zom nebol zchopni prydat bes pretacanya kolyez any na znehu.

Takse ak tam nemaz lanko (to je taki "drot" smotani s mnoho tenulynkich drotykov a da za bes pozkodenya ztocyt do 5cm klbka na rosdyel od ztruni, ktoru smotaz tak do 20cm klbka a aj to ty satyal vipychne azpon jedno oko :) ), zup zup do najblyszyeho selesyarztva po 2 alebo 2,5mm lanko. To 2,5mm za us trochu taszye zuka do bowdenu ak ma rosztrapkani konyec, ale ked us je dnu, tak je podla mna lepzye, lebo ma menzye vole.

Na karburatore nyc nehladaj. Ztacy ak ztrunu odpojyz od karbu a pomcnyk ho trochu vsadu potyahne (alebo ho nechaj tahat prusynou co taha karb) a uvydyz ako to sacne srasu drhnut. Prdel je se ked je vsadu uplne volne, tak any ztruna nedrhne a to vedye k milnemu saveru se je probem v karbe.

A ver ztarzym a zkuzenejzym :))). Osaj us zy zy vimenyl usaver na nadrske z nemrskou?
10:03:52
07.03.2005
Labros
Nesbide než ze mrknout kudi bovden vede.

Jeztly mě paměť neklame, tak vede průchodkou do tunelu. Chiba může bít jen na ztraně od průchodki ven..
22:02:44
06.03.2005
Mishoooo
-> chooky: Zkuz vimenyt auto... mosno to pomose4 a ked nye tak to bude tim karbecom3

Kua zak za z tim us doplaz nech na to kukneme!
Extreme Tyres