skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vozidla Vb, Po, Spoje atd.
prohledat
6309 příspěvků (zobrazeno 777 až 826) od 26.12.2009 do 03.12.2023, založil/a dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Burák 24.03.15 22:54:23: I s nápisem policie nebo jen VB?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : -> miroussm: Tak přece v TV neprozradí svojí tajnou zbraň....
Ono to bylo i v TV? to byla nějaká akce nebo co? každopádně nevím co říkali, ale Mondeo tam bylo :)
-> miroussm: V TV říkali, že tam byly jen Supy a Prassaty. :)
Nedávno tu byla diskuse o policejních Mondeích, tak zrovna dneska jedno čistě bílé, nepopsané chytá v okolí Benešova :). A Mondeo fakt nikdo nečeká, takže má úspěch..
-> Nostalgik: Presne tak, byly takove i Avie
-> conwoy69: Bylo a bylo i zelene se zlutobilejma dverma
-> Nostalgik: Skoro bych řekl, že to tam má na dvařích i napsané. Nákladní Taxi, pod tím telefon a dole Dopravní podnik Bratislava?
-> Karlos (WIO46): A neexistovali v tom čase nákladné taxíky? Niečo ako súčasné kuriérske spoločnosti. Ak chcel niekto prepraviť menší nábytok alebo sa zo zahraničnej práce vracal s 500 kg batožinou, mohol si objednať Š1203. V prípade že išlo o menšiu skupinu + batožinu, COM-ka mohla byť ideálna.
-> Nostalgik: Zajímavý. Taxi a přitom to je COMko. Jako taxi bych spíš čekal mikrobus.
-> Enggik: Asi sanitou, ale je mozny, ze kamarad nedoslozi VB 120 a pujcim mu sanitu a ja pojedu autoskolou
-> Burák 17.03.15 15:14:48: A čím dorazíš?? 

-> Peklo: Asi jsi to nepochopil.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : A že se to tady minimálně na poslední straně dobovkama jenom hemží. Takový feldy pošty, to je úplně jiná doba než felda follow me...
-> Peklo 17.03.15 11:28:58: To už tu bylo a není to nic dobového.
Vim, ze to už je i jinde v tématu, ale této skupiny se to dost týká
Jeden follow me na prodej www.sauto.cz/osobni/.../1
6160630?goFrom=lis...
-> minno: Nejlepší je, jak tu stodvácu, jedoucí na majáky, předjíždí Multikráva. 

-> Burák: a na to jsi prisel jak? 

-> Dieter Bonrath: Ne, tento bus je poslední autopošta, vlastnící Českou Poštou.
-> 1203sanita: Avie hovnocuc, maloco muze bejt horsi
-> 1203sanita: Avie hovnocuc, maloco muze bejt horsi

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Tento bus je tridici, tzn. Behem prepravy dochazelo k trideni listovnich zasilek, posta uz zadne Karosy nema.
Já jsem komunikoval s Poštovním muzeem,paradoxně,žádné foto nemají,byl jsem odkázán na nějakého dlouholetého technika České pošty a ten mi poslal 4 fota,nicméně,žádná novinka.
A jeden skoro veterán Mistsubishi L300 ve službách PČR Třinec, odfoceno minulý týden
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : V týhle autopoště se děsně chlastá 

-> doking: s barvou těch felicii si moc hlavu nelámej obě jsou totiž správné!
-> Jirka K: To je pěkná fotka, tu jsem ještě neviděl. Byla by i v lepším rozlišení?
Ale není tohle taky ten mobilní poštovní úřad? Co já pamatuju ty balíkové, tak neměly ta zadní boční okna.
Ale není tohle taky ten mobilní poštovní úřad? Co já pamatuju ty balíkové, tak neměly ta zadní boční okna.
Přidám teda něco z vlastních snímků...
-> miroussm 22.02.15 14:55:59: Jo tyhle fotky mám taky postahovaný.
Tu knížku nemám, zeptám se u kamaráda, ten jí asi mít bude.
Tu knížku nemám, zeptám se u kamaráda, ten jí asi mít bude.
Bohužel moc toho nemám, většinu jen známé fotky z netu. Napadlo mě, jestli ta Karosa nebude v knížce o Karosách 700? Poštovní mám jen starší ŠD a RTO.
Všechno je ale postahovaný, tahle starý fotky vlastní nemám, když skončily spoje, byly mi tak 4 roky. myslím, že většina fotek tu už stejně byla.
Všechno je ale postahovaný, tahle starý fotky vlastní nemám, když skončily spoje, byly mi tak 4 roky. myslím, že většina fotek tu už stejně byla.
-> miroussm 22.02.15 13:12:19: A co máš ještě? Něco od Spojů by nebylo? Případně po jejich rozdělení SPT Telecom?
-> doking 22.02.15 11:59:03: Tohle je pojízdný poštovní úřad, což je něco úplně jiného. V té jsem i byl (a samozřejmě ji fotil) na Retroměstečku.
Mě jde o úpravu na přepravu balíků, jediné co jsem našel je vystřihovánka alá Minibox...
Mě jde o úpravu na přepravu balíků, jediné co jsem našel je vystřihovánka alá Minibox...
Jinak pěkné fotky Karosy od pošty zde:
seznam-autobusu.cz/vuz/39 703
phototrans.eu/14,713482,0 ,Karosa_C734_00_1AE_4497.h tml
phototrans.eu/14,713483,0 ,Karosa_C734_00_1AE_4497.h tml
A u pošty jezdily třeba i Nivy:
seznam-autobusu.cz/vuz/39 703
phototrans.eu/14,713482,0 ,Karosa_C734_00_1AE_4497.h tml
phototrans.eu/14,713483,0 ,Karosa_C734_00_1AE_4497.h tml
A u pošty jezdily třeba i Nivy:
-> doking: Kdybych věděl, že ten na FCB jsi Ty tady z virtu, tak bych Ti ty fotky rovnou naházel sem :D :D Navíc několik z nich stejně bylo tady odsud :D
Zamítnuté přispívání mají:
- 1000MB-VB - zrušená registrace (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: Cizí fotky vydává za svoje.