skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vozidla Vb, Po, Spoje atd.
prohledat
6309 příspěvků (zobrazeno 751 až 800) od 26.12.2009 do 03.12.2023, založil/a dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> miroussm: No, to samý bylo i s nivou, mluví se o tom snad už 3 roky, že buď skončí, nebo bude FL ...Možná se furt jede klasická verze, ale když jich je v ČR odhadem 10 na skladu z roku 2013 co se ještě neprodaly, tak pochybuju že budou dovážat další ...
Jo až takhle? jakože ani klasická krátká verze už se do EU nedováží? Proč je tedy furt nabízejí, skladové zásoby? já jsem to pochopil tak, že Urban má být jakoby konkurence SUV a jedna z variant, nikoliv náhrada za klasickou Nivu, tak to alespoň bylo v médiích prezentováno.
No a o Defenderu říkají už roky, že ukončí výrobu, letos už to mělo být na tuty a stejně dál pokračuje a i v Ženevě měli představenou novou variantu stejného Defenderu, v oranžové barvě.
No a o Defenderu říkají už roky, že ukončí výrobu, letos už to mělo být na tuty a stejně dál pokračuje a i v Ženevě měli představenou novou variantu stejného Defenderu, v oranžové barvě.
-> miroussm: No nevím jestli je snížená a motory, ale snad už klasická se nevyrábí, místo ní je Urban, Uran nemá EU homologaci kůly bezpečnosti, i LR Defender ukončí výrobu kůly bezpečnosti ...
-> Mr._Nosferatu: Tak mně především uniklo, že Niva dostala ledky a xenony. Každopádně před FL tedy ty pětidvéřové byly.
Od té prodloužené (správně tedy Special jak píše Jarda) mám někde doma originál prospekt starý tak 10 let, zkusím ho najít, třeba tam bude uveden výrobce.
Ad. Tatra 613 Narex..na jakém okruhu to je? v Maďarsku?
Od té prodloužené (správně tedy Special jak píše Jarda) mám někde doma originál prospekt starý tak 10 let, zkusím ho najít, třeba tam bude uveden výrobce.
Ad. Tatra 613 Narex..na jakém okruhu to je? v Maďarsku?
-> Jarda - zrušená registrace 10.04.15 18:50:06:
Dobrý den.
Pětidvéřová verze není homologována pro Evropu.
Prodloužená nástavba se předělevá v ČR, pokud máte zájem o tento vůz kontaktujte jakéhokoliv našeho dealera.
S pozdravem
Milan Vozáb
Vedoucí prodeje automobilů
Vedoucí prodejny ND
234 114 210
602 329 008
vozab@lada.cz
tot mé zjištění a přeposlaný email z Lady z toho plyne, že prodejce Lady ti řekne, kde se to v ČR vyrábí na netu to jen tak nenajdeš.
Dobrý den.
Pětidvéřová verze není homologována pro Evropu.
Prodloužená nástavba se předělevá v ČR, pokud máte zájem o tento vůz kontaktujte jakéhokoliv našeho dealera.
S pozdravem
Milan Vozáb
Vedoucí prodeje automobilů
Vedoucí prodejny ND
234 114 210
602 329 008
vozab@lada.cz
tot mé zjištění a přeposlaný email z Lady z toho plyne, že prodejce Lady ti řekne, kde se to v ČR vyrábí na netu to jen tak nenajdeš.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 12.04.15 01:42:09: co se ti na označení nezdá?
to Tuner#2: Koukám, že Pat a Mat jezděj 613 

-> miroussm: to neni praktik, ale special :) praktik je i krátká 2 místná...
www.autopavlas.cz/lada-ni va-special
no na stránkách lady píšou, že je možné si nechat nivu prodloužit do jednoho roku od koupě
www.lada.cz/co-vas-zajima /technicke-dotazy
řekl bych že tato úprava z Ruska asi nepochází, protože jsem ji tam nenašel, ale možné je, že se dělá i tam, ale superauto ji asi nedělá www.super-avto.ru/cars/.. ./pickup.html
tady jsou na prodej zajímavé úpravy: petroavto-m.ru/new-cars-p age
-> Mr._Nosferatu: lada 4x4 urban by mě taky zajímala, v Moskvě ji prodávají za v přepočtu 201 tis. kč, což mi přijde velmi zajímavé, ale na netu nacházím spousty rozporuplných informací o snížení vozu, o absenci redukční převodovky o různých motorech atd. např. v Bulharsku se prodává klasická NIVA s klimou a vyhřívanýma sedačkama...
www.autopavlas.cz/lada-ni va-special
no na stránkách lady píšou, že je možné si nechat nivu prodloužit do jednoho roku od koupě
www.lada.cz/co-vas-zajima /technicke-dotazy
řekl bych že tato úprava z Ruska asi nepochází, protože jsem ji tam nenašel, ale možné je, že se dělá i tam, ale superauto ji asi nedělá www.super-avto.ru/cars/.. ./pickup.html
tady jsou na prodej zajímavé úpravy: petroavto-m.ru/new-cars-p age
-> Mr._Nosferatu: lada 4x4 urban by mě taky zajímala, v Moskvě ji prodávají za v přepočtu 201 tis. kč, což mi přijde velmi zajímavé, ale na netu nacházím spousty rozporuplných informací o snížení vozu, o absenci redukční převodovky o různých motorech atd. např. v Bulharsku se prodává klasická NIVA s klimou a vyhřívanýma sedačkama...
-> miroussm: Já bych spíš řekl, byla dovážená, teď po FaceLiftu, kdy dostala plast. nárazníky, klimu, xenony, zadní led světla a podobně už nemá evropskou homologaci ...
-> Jarda: Mám takový pocit, že tahle verze, pojmenovaná Niva Praktik byla přímo z fabriky. Ono variant Niv je strašně moc, pickupy i tahače, jen se to nedováží sem. Aktuálně asi nejzajímavějším modelem dováženým sem je pětidvéřová Niva ČI pickup: www.madeinrussia.cz/2131-
petidverova-73 www.madeinrussia.cz/lada-
niva-pick-up-533
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 12.04.15 01:42:09: Ano je to správné předpisové označení policie zřízené na vesnici, nebo velké obci, která není městysem nebo městem. Městská policie je zřizována městy a městysy, pravomoce jsou naprosto schodné...
Tohle má být předpisové označené obecní policie? :)
-> Jarda: Snad to dělala český dovozce...
-> Pavel P..: Jeden čas byla i v nabídce dovozce do česka.
Jen je škoda že ta nová Lada Niva Urban není určená pro evropu, to by bylo pořádný autíčko....
-> Pavel P..: Jeden čas byla i v nabídce dovozce do česka.
Jen je škoda že ta nová Lada Niva Urban není určená pro evropu, to by bylo pořádný autíčko....
-> Jarda: kup si 5ti dvéřovou co dělali pro ruskou armádu.

nevíte, kdo tuto karosářskou variantu vyráběl resp. vyrábí, v Rusku jsem to nikde nenašel, řekl bych, že se to možná dělá i u nás
-> conwoy69: A co to bylo za akci?
Trochu mimo téma, ale zajímavé. Z této akce ještě pár obrázků mám, pokud bude zájem.
-> conwoy69: Zrovna s takovou se už 2.týden se*u na praxi ...
-> conwoy69: Někde jsem viděl
Ještě tedy něco přidám ze tejného zdroje.-> Burák: Já vím, že taková auta asi jezdila ale nejsou fotky. Ten Uaz je fotomontáž.
-> Burák 24.03.15 22:54:23: I s nápisem policie nebo jen VB?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : -> miroussm: Tak přece v TV neprozradí svojí tajnou zbraň....
Ono to bylo i v TV? to byla nějaká akce nebo co? každopádně nevím co říkali, ale Mondeo tam bylo :)
-> miroussm: V TV říkali, že tam byly jen Supy a Prassaty. :)
Nedávno tu byla diskuse o policejních Mondeích, tak zrovna dneska jedno čistě bílé, nepopsané chytá v okolí Benešova :). A Mondeo fakt nikdo nečeká, takže má úspěch..
-> Nostalgik: Presne tak, byly takove i Avie
-> conwoy69: Bylo a bylo i zelene se zlutobilejma dverma
-> Nostalgik: Skoro bych řekl, že to tam má na dvařích i napsané. Nákladní Taxi, pod tím telefon a dole Dopravní podnik Bratislava?
-> Karlos (WIO46): A neexistovali v tom čase nákladné taxíky? Niečo ako súčasné kuriérske spoločnosti. Ak chcel niekto prepraviť menší nábytok alebo sa zo zahraničnej práce vracal s 500 kg batožinou, mohol si objednať Š1203. V prípade že išlo o menšiu skupinu + batožinu, COM-ka mohla byť ideálna.
-> Nostalgik: Zajímavý. Taxi a přitom to je COMko. Jako taxi bych spíš čekal mikrobus.
-> Enggik: Asi sanitou, ale je mozny, ze kamarad nedoslozi VB 120 a pujcim mu sanitu a ja pojedu autoskolou
-> Burák 17.03.15 15:14:48: A čím dorazíš?? 

-> Peklo: Asi jsi to nepochopil.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : A že se to tady minimálně na poslední straně dobovkama jenom hemží. Takový feldy pošty, to je úplně jiná doba než felda follow me...
-> Peklo 17.03.15 11:28:58: To už tu bylo a není to nic dobového.
Vim, ze to už je i jinde v tématu, ale této skupiny se to dost týká
Jeden follow me na prodej www.sauto.cz/osobni/.../1
6160630?goFrom=lis...
-> minno: Nejlepší je, jak tu stodvácu, jedoucí na majáky, předjíždí Multikráva. 

Zamítnuté přispívání mají:
- 1000MB-VB - zrušená registrace (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: Cizí fotky vydává za svoje.