skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vozidla Vb, Po, Spoje atd.
prohledat
6309 příspěvků (zobrazeno 527 až 576) od 26.12.2009 do 03.12.2023, založil/a dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Pěknej nesmysl, zkus se nad tím trochu logicky zamyslet..
-> miroussm: To je přesně to, co mě na tom sere - jediný účel je vybírání peněz.
Neříkám, že není potřeba nějak zapůsobit na řidiče, aby byli zodpovědnější při řízení, ale skrytý dohled nemá s prevencí nic společného, to je pouze represe.
Neříkám, že není potřeba nějak zapůsobit na řidiče, aby byli zodpovědnější při řízení, ale skrytý dohled nemá s prevencí nic společného, to je pouze represe.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : no vše v pořádku nemaji - už ten bus
však to znáte 1/2 policajtů jsou normální a druhá polovina jsou hovada, která si musí něco dokazovat, zatím mám zkušenost, že jsem většinou narazil na dvojici, kde byl alespon jeden ten slusnej a normální, ale jednou člověk může mit smulu...

Mám na to stejný názor jako DNA. Na jednu stranu je fajn, že taky konečně přišli na řadu řidiči kamionů, takže pokud by to byl ojedinělý "trik" tak budiž. Ale u nás je dopravka jen a pouze k vybírání peněz do státního rozpočtu. Tolik civilních aut a ještě jak si v tom libují, to snad jinde nemá obdoby, cílem je pouze vybírat, nikoliv působit preventivně. Pokud by na silnicích místo toho jezdily označený policejní auta, byla by doprava klidnější. Však když jedou policajti po okrsce 90, nikdo je nepředjede a všechni zrychlí až když odbočí.
Nemluvě o tom, že buzerují ale pak sami budou zdržovat v levém pruhu a ještě s takovým šrotem.
Mimochodem, v pondělí v Táboře chytalo neoznačené bílé Mondeo.
Nemluvě o tom, že buzerují ale pak sami budou zdržovat v levém pruhu a ještě s takovým šrotem.
Mimochodem, v pondělí v Táboře chytalo neoznačené bílé Mondeo.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : No já mám na to trochu jinej názor, ale budiž...
Beztak si ten autobus vzali hlavně proto, aby se jim tam vešli všichni novináři a mohli si dělat reklamu.
Tak si piště SPZky, až jim dojdou a budou nápadný, tak si asi půjčí z nějakého DP nebo od SA, aby byli ještě nenápadnější...
seznam-autobusu.cz/doprav ce/policie-cr
Tak si piště SPZky, až jim dojdou a budou nápadný, tak si asi půjčí z nějakého DP nebo od SA, aby byli ještě nenápadnější...
seznam-autobusu.cz/doprav ce/policie-cr
-> Domajz: To už je ale hrozná čurákovina, jako by nestačilo, že budou kupovat další Prassaty nebo Superblby... policejní stát hadr. Ale přece kdo nic neudělal, nemá se čeho bát! Hlavně jestli sami mají všechno v pořádku...
kdo by čekal takovýdle neoznačený policejní vozidlo muehehe
hradec.idnes.cz/policiste -kontroluji-ridice-kamionu -z-autobusu-ftr-/hradec-zp ravy.aspx?c=A150818_...

hradec.idnes.cz/policiste -kontroluji-ridice-kamionu -z-autobusu-ftr-/hradec-zp ravy.aspx?c=A150818_...
-> skodoukolemsveta.cz: Ja vim, znam majitele
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : pokud se má jednat o toho samýho Favorita,jak na jedný fotce,tak na druhý,tak si všimni že na tý zezadu má pruhy ve středu blatníku,vedoucí ke kapotě dopředu,kdežto na fotce zepředu jsou pruhy vedený blíž ke dveřím,hned na začátku kapoty pod předním oknem...
-> Pavel P.. 26.06.15 16:32:04: Jinak ještě k té červené "profláklé" rumunské dodávce...chodil jsem okolo ní každý den vedle na fakultu, to vozidlo tam parkuje někdy tak od půlky od 90let, bych tipoval, občas se ale i do dnešních dnů pohne, zřejmě nějaký fanda také...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Právě, že některá neoznačená jsou. Minimálně dvě.
-> miroussm: Mondea tam asi nejsou proto, že nejsou neoznačená. :)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Minimálně jim tam chybí Mondea, mají tam jen jedno, ale je jich více.
-> miroussm: Co se týče našeho kraje, tak mám těch aut zapsaných víc než oni. :) A celkově v tom mají trochu bordel.
-> Enggik: Tam bych jel býval taky, kdybych už neslíbil účast jinde...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Motomuzeum Borek pod Troskami
Navštíveno v rámci MBX srazu.

-> Enggik: Vše pro boj o zrno! Kde jsi to lítal?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : foceno včera
peda17.rajce.idnes.cz/DEN _S_HASICI_SUSICE_25.7.2015
peda17.rajce.idnes.cz/DEN _S_HASICI_SUSICE_25.7.2015
-> Péďa17: Jak moc aktuální je ta fotka?
-> Enggik: koukam že je to fotka ze Sušice
-> 1203sanita: Takjakotak, nezvan a zacni na ni makat
na kachlicku bude super, pac ty hajzle tam uz se nedaj...

-> Dauntless24 22.07.15 20:40:18: Spíš troska, ne? :-)
-> škoda caddy: takový Áčka co má ta naložená avia
-> Burák: Jen pro upřesnění,avia je ze dvou prvních kusů dodaných původně na ruzyňské letiště,určená pro obsluhu toaletních systémů letadel Jak-40 a L-410,původní červenožlutobílé zbarvení bylo přestříkáno až po "revoluci" v Ostravě kam byla předána v devadesátých letech na"dojetí".Má ještě původní kabinu z francouzským štítkem.Čalounění sedaček a dveří je již bohužel v černé kožence,blinkry jsou použity taky již aviatické.
-> Burák: Takže nějak soukromě se domluvit nebo jak? Ty tam máš ještě něco vystaveného? Něco jsem právě někde četl, že je chtějí vyštípat, asi někdo chce ty pozemky výhodně zpeněžit nebo tak něco...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : No hale, oficiálně už ne. Zavřeli je pro havarijní stav budovy. No jsou za tim evidentně nějaký zájmy. Zatím pomalu balej a sháněji nový prostory.
-> Burák: A to muzeum ještě funguje? Do kdy? Nebo jak to s ním je?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : -> Luky: No, to se tenkrát neřešilo. Jsem se přesně na tohle ptal p. Salamanchy, co jezdil doprovod Blahnovi a říkal, že i ty doprovodky měly převozky a nikdy to nikdo neřešil.
Ano, původní blikny shání, kdyby o nich někdo věděl. teď stojí v tom zrušeném leteckém muzeu v Olomouci, vedle ní stojí Avie RZP. Kdyby ses tam chtěl vydat, rádi ti ji ukážou
Ano, původní blikny shání, kdyby o nich někdo věděl. teď stojí v tom zrušeném leteckém muzeu v Olomouci, vedle ní stojí Avie RZP. Kdyby ses tam chtěl vydat, rádi ti ji ukážou
-> Luky: To prototypy Fa taky neměly a jeli s tím testovat do Rakouska. :) Dneska už by tě vykostili a šel by jsi domů pěšky po týdnu ve vězení, ale tenkrát asi v pohodě...
-> škoda caddy: a co bys chtěl vědět? Fabrická úprava pro převoz soutěžních a závodních škodovek. Někde jsem četl, že to ale nemělo papíry, takže při cestách do zahraničí měli strach s tím jet. Ale nikdy asi průser nebyl
-> Burák: Zevnitř modrá je i každá hasičská.
Blinkry evidentně už původní nejsou, ty už jsou klasické z Avie. Kde bude k vidění (a nejen ta)? 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Je to ex-CSA z ostravskyho letiste. Ale myslim, ze byla bila, zeptam se. Je to jeste Saviem-Avia. Uvnitr kabiny je klasicky modra.
-> Burák: A catering nemáš? 

-> Burák: Do tvojí sbírky? :)
To byl odjakživa bílý nebo je to ex ČSA?
To byl odjakživa bílý nebo je to ex ČSA?
co jsem našel na fb ... jestli to patří jinam přesuňte :D má někdo nějaký konkrétní info ? 

-> Domajz: Ted jsi to zabil uplne. :) Kez by to byla pravda, bohuzel si rada z nich mysli, ze vytvorili tu repliku a ne jenom recesi...
-> Domajz:
Je to tak

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : -> Burák: Problém je totiž ten, že vy nějak nepočítáte s tím, že většině autorů VB replik a podobných ani tak nejde o věrnou rekonstrukci původních vozů (čest výjimkám jako PHS atd.) ale o tzv. "recesi". To znamená, že jim je úplně u prdele, jakej se kdysi používal font, hlavně když se můžou vyblbnout na nějaký retropíčovině a tajně si doma honěj u představy, že je jednou osloví filmaři a nechaj si je nebo jejich auta, jednou zahrát v sedmý řadě tý kraviny Vyprávěj
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : No asi tak. Upřímně, všechna auta, co dělám, tak konzultuju. No a například ty VB, tam jsou ty metodiky a rady od Medvěda z PHSOS velmi dobře a srozumitelně udělaný, včetně možnosti stáhnout si font
-> Burák: Protože VB je podle většiny lidí cokoliv žlutýho s bílejma dveřma a kapotama. Odstín žluté moc neřeší a písmena taky ne. Navíc mám ten pocit, že když to někdo dělá, tak podle fotek už existujících replik. Směrodatné by podle mě měly být dobové fotografie, jak to tehdy vypadalo v praxi. I kdyby nějaká závazná norma existovala, chceme přeci aby to vypadalo jako tenkrát ne aby to odpovídalo nějaké tehdejší normě, která se třeba ani úplně nedodržovala.
Jsem rád, že PHS se snaží tak trochu o osvětu a dávájí informace o tom, jak to má být správně, do placu a nenechávají si je pro sebe. Takže kdyby člověk chtěl a trochu hledal, tak podklady pro to, jak to udělat, najde... jen chtít.
Jsem rád, že PHS se snaží tak trochu o osvětu a dávájí informace o tom, jak to má být správně, do placu a nenechávají si je pro sebe. Takže kdyby člověk chtěl a trochu hledal, tak podklady pro to, jak to udělat, najde... jen chtít.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : -> Matsoft: -> miroussm: Přesně tak, tohle bije do očí. Jsem nějakej alergickej na repliky VB aut...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 15.07.15 00:40:31: inak tá pesnička je top , mám ju v aute a počúvam pravidelne :D
Zamítnuté přispívání mají:
- 1000MB-VB - zrušená registrace (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: Cizí fotky vydává za svoje.