skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vozidla Vb, Po, Spoje atd.
prohledat
6309 příspěvků (zobrazeno 4586 až 4635) od 26.12.2009 do 03.12.2023, založil/a dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
Dle slov majitele, útvar diplomatické policie se služebnou v Brně, sloužící ruskému konzulátu v letech 90-93
Dneska jsme jeli s kamarádem po d1 cca 140, když v tu náhle nás předjela tak cca 160+ Volha-kombík!! černveno-nejaká RO nebo tak nejak v zadu bylo napsáno rychlá technická podpora nebo tak nějak hustý , boužel jsem to nestihl ani vyfotit

-> darklord:
Jojo, na jistém dopravním webu to tam teď dal kdosi právě kvůli tomu, že se tam podobná situace už stala. Mě ale stejně více zaujal ten žigul
Jojo, na jistém dopravním webu to tam teď dal kdosi právě kvůli tomu, že se tam podobná situace už stala. Mě ale stejně více zaujal ten žigul

-> 1560: pozeram ze rovnaka situacia akurat z opacnej strany?
-> Tomaso435:
Dle datace fotky 92.
Dle datace fotky 92.
-> 1560: to bude nějakej rok 90
Není to sice škodovka, ale auto v barvách VB s nápisy Policie - častý jev?
Autorem fotky jest Miloš Drbal.
Autorem fotky jest Miloš Drbal.
-> Soptikmartin: Super, doplním to k obrázku 

-> Mr_Kubas: Vozidlo bylo původně v majetku SDH Libochovice a nyní je po rekonstrukci v držení SDH Malečov u Ústí nad labem.Je držitelem mnoha ocenění z veterán srazů.
Tohle bylo loni u nás na sraze ve Vojnicích u Olomouce
Vozidlo bylo původně v majetku SDH Libochovice a nyní je po rekonstrukci v držení SDH Malečov u Ústí nad labem.Je držitelem mnoha ocenění z veterán srazů.
Sice už je to ve fotogalerii, ale dám to i sem. Tempo v Litoměřicích..
Vozidlo bylo původně v majetku SDH Libochovice a nyní je po rekonstrukci v držení SDH Malečov u Ústí nad labem.Je držitelem mnoha ocenění z veterán srazů.
-> Stepix: Nápis Svatý Jan si pamatuju, všiml jsem si tří vozidel, vyfotil jen dvě - druhé zde:
-> Jozka: to do vodňan dojeli jen tihle? To ta banda hasišů v bílejch kombinézách měla lepčí stroj, tušim že byli ze sv. Jána nebo z T.Svinů...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 08.05.11 11:10:22: parádní - všechny kousky.
Přidávám jeden hašišák z Křivonosky - ale značku nevím..
Přidávám jeden hašišák z Křivonosky - ale značku nevím..
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : asi hej
-> alpin: U vás můžou asistenční služby používat modré majáky?
-> Jožynek : Ono není moc o co stát, nijak moc povedený ty fotky nejsou - málo místa, sluníčko...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : 08.05.11 11:09:59 Nehodil by si mi prosím ťa fotky tohoto auta vo velkom na email?
Ďakovala

Ještě dvě Avie DA12, jedna SDH Jílovice, druhá tuším Bolehošť (už nevím).
Taky moc pěkný a plně funkční stroj.
Zapřažená obecní stříkačka od firmy Stratílek.
Moc zajímavý a unikátní kousek, stále plně funkční, červená barva je původní.
Traktor McCormick International velitele dobrovolných hasičů Bolehošť.
Fotky jsou z letošního setkání Škoda Historik Fan Clubu:
skoda-virt.cz/cz/.../364- 21-sraz-skoda-historik-fan -clubu-hradec-kralove
Vůz záchranné služby měl i původní funkční sirénu, moc pěkný nostalgický zvuk. VB měl maják pouze na magnet. Vozy 1203 (loni byla ZS a ČsT) letos bohužel nedorazily.
skoda-virt.cz/cz/.../364- 21-sraz-skoda-historik-fan -clubu-hradec-kralove
Vůz záchranné služby měl i původní funkční sirénu, moc pěkný nostalgický zvuk. VB měl maják pouze na magnet. Vozy 1203 (loni byla ZS a ČsT) letos bohužel nedorazily.
vůz "Service - Jawa, Škoda, Tatra, Aero"
vůz "Service - Jawa, Škoda, Tatra, Aero"
Záchranná Služba Hl. m. Prahy - úrazová pohotovost
Záchranná Služba Hl. m. Prahy - úrazová pohotovost
Zamítnuté přispívání mají:
- 1000MB-VB - zrušená registrace (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: Cizí fotky vydává za svoje.