skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vozidla Vb, Po, Spoje atd.
prohledat
6309 příspěvků (zobrazeno 4486 až 4535) od 26.12.2009 do 03.12.2023, založil/a dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> 1000MB-VB: jasně vždyť to píšu že jen eLka, ale blbě jsem to pochopil prvně jak píšeš že nejsilnější 120tky (nejdřív jsem to pochopil že nejsilnější 120tky jako LS) ono nejsilnější ne, prakticky pouze 120tky (105tky neměli)
Nevím, čí to je, ještě donedávna s majákama, teď to už zjevně zatrhli 

-> aceboss: To souhlas... Chtělo by to zmodernizovat i zbytek...
-> David29: Ten kulatý předek k dost ostrým původním rysům dle mě moc nekomponuje, klasika je dle mě lepší

David. 17.06.11 07:07:49 napsal: 1000MB-VB 15.06.11 22:40:20 napsal: Apple STS Chvojkovice-Brod 15.06.11 22:19:32 napsal: → 1000MB-VB: a měla VB i 130tky?
VB mela nejsilnejsi skodovky 120..a i ty kuli slabymu motoru byly jen na mistnich oddelenich a nektery znich nemely ani majak.jinak par kousku skoda 125 se dockalo jiz „novyho“zelenobilyho zbarveni a napisu policie i kdyz vtu dobu policie jeste neexistovala..
nejsilnější 120tky? byly to klasický „eLka“ ne LSa
vb mela vetsinou Lka....
VB mela nejsilnejsi skodovky 120..a i ty kuli slabymu motoru byly jen na mistnich oddelenich a nektery znich nemely ani majak.jinak par kousku skoda 125 se dockalo jiz „novyho“zelenobilyho zbarveni a napisu policie i kdyz vtu dobu policie jeste neexistovala..
nejsilnější 120tky? byly to klasický „eLka“ ne LSa
vb mela vetsinou Lka....
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Mě se to líbí
Navíc je to přeci jen orifinální - všemožně upravenou a vybarvenou Liazku má dneska kdejakej i 5kovej sbor.... ale tohle! :)

Navíc je to přeci jen orifinální - všemožně upravenou a vybarvenou Liazku má dneska kdejakej i 5kovej sbor.... ale tohle! :)
-> Pavel P.. 14.06.11 13:57:23: kdysi jsem tu dával podobnou, jen s dlouhou boudou. Nejspíš to sloužilo někde u vojáku, podle SPZ. Jinak dost dobrej karavan, z pojízdný prodejny
skoda-virt.cz/cz/.../1247
86-vozidla-vb-po-spoje-atd
?poffset=45...

-> David29: Tak to už by byl tuplem chuj. 

K tomu by ten kulatej zadek pasoval.
-> David29: zajímavý!mě se to celkem líbí
-> m_tsch: Mě by se to celkem líbilo, a přestavba není nereálná. A prej už takový i jezděj
btw: Tahle fotka je fotomontáž
btw: Tahle fotka je fotomontáž
Chtělo by to k tomu předek z nový karosy, aby to ladilo.
-> David29 16.06.11 19:31:04: To je ale hnus velebnosti, ten zadek ze SORky. 

-> Soptikmartin 16.06.11 22:03:37: Na té fotce je vidět, že to auto už celý hoří zevnitř, takže v tu dobu až asi nebylo moc co zachraňovat. Stejně by to bylo neopravitelný a šlo do šrotu.
-> Soptikmartin: Já na požáry nějak nechodim... jsem zapoměl heslo
Jinak jak si psal - že jedna CASka by zvládla odtáhout toho Tranzita. Nevím, jaký praktiky máte tam u vás, ale u nás Praha (a i my dobráci) máme casku na rozvod vody, a cisterna jenom doplňuje.
Takže pokud tam bylo první 1+5 a tatra, volná cisterna nebyla...

Jinak jak si psal - že jedna CASka by zvládla odtáhout toho Tranzita. Nevím, jaký praktiky máte tam u vás, ale u nás Praha (a i my dobráci) máme casku na rozvod vody, a cisterna jenom doplňuje.
Takže pokud tam bylo první 1+5 a tatra, volná cisterna nebyla...
1000MB-VB 15.06.11 22:40:20 napsal: Apple STS Chvojkovice-Brod 15.06.11 22:19:32 napsal: → 1000MB-VB: a měla VB i 130tky?
nejsilnější 120tky? byly to klasický "eLka" ne LSa
nejsilnější 120tky? byly to klasický "eLka" ne LSa
-> David29: jasný ale oproti foru na požárech držim jako hasič s hasičem ale tohle mě zarazilo.
-> Soptikmartin: Tuhle fotku pochopitelně znám... ale víš jak - po bitvě každej generál
-> LADAS: Nevim, ale můžu se zeptat
-> LADAS: Nevim, ale můžu se zeptat
-> Soptikmartin: Pravda , pravda já jsem viděl tranzita ještě nadotčeného a ani nebyl ještě ten led pod nim roztátý. Ale myslím že škoda způsobená požárem bude daleko větší než ten transit.
-> David29: A teda víš kde teď chlapi dělají ty vozidla na přestavbu?
-> David29: A teda víš kde teď chlapi dělají ty vozidla na přestavbu?
-> David29: www.pozary.cz/clanek/3690
5-foto-a-video-pozar-v-mal
esicich-zpusobil-velke-sko
dy hned první fotka.
-> Soptikmartin: Co já vim, tak při příjezdu už byl v plnym, takže šli po tý Tatře a začli ji ochlazovat...
-> David29: Nechci tu nějak polemizovat ale za toho Tranzita bych velitele úseku nebo sektoru hnal k zodpovědnosti.Věřim tomu že tam byla min.jedna CASka která byla schopná toho Tranzita odtáhnout dále od hořícího objektu.Koukal jsem i na Požáry a ze začátku byl v poho a nakonec z něj zbylo jen torzo.
-> LADAS: Tak s tou naší Tatrou těžko hneš. Bez vzduchu, takže dokonale zabržděná. Kde skončil konkrétně tenhle podvozek nevim. Firma Vesta si sehnala jinej, a repasuje ten (viz foto). Ten Tranzit je pochopitelně zlikvidovanej, na novym se už taky pracuje.
Z týhle strany hasili zejména kluci ze Strašnic a tušim z Chodova (st.č. 4 a 5), my jsme byly na druhý straně - na tý hale, sklad kafe firmy illy. Našli sme tam v tatrapackech dobrou (teplou) čokoládu
JInak jak si psal - ono ta jejich Tatra by s tim Tranzitem hnula, jenže byla zase potřeba voda, aby co nejvíc uchránili naši Tatru
Z týhle strany hasili zejména kluci ze Strašnic a tušim z Chodova (st.č. 4 a 5), my jsme byly na druhý straně - na tý hale, sklad kafe firmy illy. Našli sme tam v tatrapackech dobrou (teplou) čokoládu

JInak jak si psal - ono ta jejich Tatra by s tim Tranzitem hnula, jenže byla zase potřeba voda, aby co nejvíc uchránili naši Tatru
-> David29: To je u toho druhého požáru ale byl jsem u obou. Té tatry bylo škoda a nejen jí ale v době příjezdu na místo prvního požáru byl ještě vedle haly úplně nový a dodělaný transit a 30 minut. na to stála ohořelá kára na ráfcích. Nechápu kdyby tatra ho porvala za nápravu lanem tak to ještě rozchodí. Jak to že jste to nechaly shořet? a kde se teď dodělává ten CAS 21 a ostatní káry HZS. musíš uznat že to byl ale těžký požár.
-> alpin: Jo, to asi jo...
Co vim, tak má snad jít někam na jich Čech....
Co vim, tak má snad jít někam na jich Čech....
-> David29: aha svetla zo SORky
-> LADAS: Jinak tenhle požár v tý Polygrafický... to je ten požár skladu kafe a Vesta auto, nebo ten druhej?
-> LADAS: Tak až někdy uvidíš Michleský Iveco s jmenovkou David za oknem, si mě zastav

Nostalgik 16.06.11 14:02:41 napsal:
1000MB-VB 15.06.11 22:53:34 napsal:
…
Táto 120-ka má maják hodne vysoko, iné ho mali rovno na streche. Podla čoho
sa to robilo inak?
Na zpocatku se daval majak primo na strechu,stim,zese vrtaly diry do strechy..postupem casu byl majak na rampe...bylo to hlavne kuli velke hmotnosti majaku..
…
Táto 120-ka má maják hodne vysoko, iné ho mali rovno na streche. Podla čoho
sa to robilo inak?
Na zpocatku se daval majak primo na strechu,stim,zese vrtaly diry do strechy..postupem casu byl majak na rampe...bylo to hlavne kuli velke hmotnosti majaku..
…
Táto 120-ka má maják hodne vysoko, iné ho mali rovno na streche. Podla čoho sa to robilo inak?
…
Táto 120-ka má maják hodne vysoko, iné ho mali rovno na streche. Podla čoho sa to robilo inak?
LADAS 16.06.11 13:17:07 napsal:
Cas 21 čeká na GO, ten komín z motoru bych dal asi kratší :-)

a jedem na požár v ul. polygrafická Praha
-> 1000MB-VB: 15.06.11 22:53:34
Kdepak si tuto fotku sehnal?!....Mimochodem už tu je...
Kdepak si tuto fotku sehnal?!....Mimochodem už tu je...
Nwkt 15.06.11 22:35:34 napsal: → 1000MB-VB: → 1000MB-VB: Nějaký informace o civilních autech nemáš? Třeba jako bylo tohle skoda-virt.cz/cz/.../5165
-milano- s-130-lr/ nebo Rapid s žigul motorem …
to nemam

Apple STS Chvojkovice-Brod 15.06.11 22:19:32 napsal: → 1000MB-VB: a měla VB i 130tky?
VB mela nejsilnejsi skodovky 120..a i ty kuli slabymu motoru byly jen na mistnich oddelenich a nektery znich nemely ani majak.jinak par kousku skoda 125 se dockalo jiz "novyho"zelenob ilyho zbarveni a napisu policie i kdyz vtu dobu policie jeste neexistovala..
VB mela nejsilnejsi skodovky 120..a i ty kuli slabymu motoru byly jen na mistnich oddelenich a nektery znich nemely ani majak.jinak par kousku skoda 125 se dockalo jiz "novyho"zelenob ilyho zbarveni a napisu policie i kdyz vtu dobu policie jeste neexistovala..
-> afro100: Jo 

-> Nwkt: myslis "MTX Rapida" ?
:D

-> 1000MB-VB: -> 1000MB-VB: Nějaký informace o civilních autech nemáš? Třeba jako bylo tohle skoda-virt.cz/cz/.../5165
-milano-s-130-lr nebo Rapid s žigul motorem ...
jinak sem zjistoval,a ten liaz slouzil pro statni veterinarni ustav
takze asi pojizdna veterina s laborkou atd..soucasti auta byl diesel agregat
valadena kara

Zamítnuté přispívání mají:
- 1000MB-VB - zrušená registrace (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: Cizí fotky vydává za svoje.