skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vozidla Vb, Po, Spoje atd.
prohledat
6309 příspěvků (zobrazeno 4386 až 4435) od 26.12.2009 do 03.12.2023, založil/a dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> bibendum30: jj,ten pásovej bobík je trochu nadčasovej....bejt tam 060ka tak by to bylo sehraný)
-> myschaak AZNP K.Hora: Právě to KN-ko mě upoutalo-v hasičškým hávu
A ty Tatrovky okolo-to je takovej prima bonus
Idilku kazí akorát ten CAT

To se nedalo nevyfotit,bohužel foceno zvenku-krz plot.Tenhle "parking" stojí v Praze Komořanech
-> bibendum30: krom tý udsky a vyprošťováku bych tam mohl jít dělat k nim

-> myschaak AZNP K.Hora: bude lepší...vydrž

-> bibendum30: jůůů knko)
Chlápek mi říká, když jsem se zeptal jestli si můžu udělat 2-3 snímky. ,,No, když jste se tak slušně zeptal, tak by jsme vás nechali i svíst"
Škoda, že si dělal legraci 

-> Pipo26 04.08.11 20:42:54: Zajímavé, podle té stříšky nad čelním sklem původně hasičská kabina. Nějaký hybrid mezi CAS25K a něčím takovým: www.trolejbus.cz/dopravci
/autobus-liaz-18-25-ob-2.j
pg
Dnes som u nas v robote zbadal toto ...
Takuto upravu som este nevidel...

Takuto upravu som este nevidel...
-> Radek Retro eLeSo: Michal - to je on, on pak odesel do chaber :-) spolu s Vildou sladkem 

-> VeTeV 29.07.11 21:13:37: svět je jedna velká vesnice a všichni se znají-jen o tom nevědí
tenhle se menuje Kotalík

tenhle se menuje Kotalík

-> Radek Retro eLeSo: svet je malej - ja chodil s jeho nevlastnim klukem do tridy . myslim Sofrovo

-> VeTeV 29.07.11 20:34:26: však vše vim a ty víš proč,at' to tu neza*írám tak jen písnu že znám týpka(schodou okolností bejvalej spolužák)co tam měl tátu a on ted' maká na rohanskym ostrově(Ford autoservis Michal)
jinak ten tunel to je prostě v prdeli!!ale tak znáš to jak to chodí

jinak ten tunel to je prostě v prdeli!!ale tak znáš to jak to chodí

-> Radek Retro eLeSo: jejich jsem kdysi byl clenem :-) ted se do toho z pokladny nasi casti narvalo prachu jak sracek a rekonstrukce k hovnu a slusnej tunel....
jinak velde byl kdysi Ford Sofr, respektive zpoactku tam jezdil Krecek, Drasta, Sofr se 130kama :-)) pak tam meli dilny a delali jejich sierry :-)
jinak velde byl kdysi Ford Sofr, respektive zpoactku tam jezdil Krecek, Drasta, Sofr se 130kama :-)) pak tam meli dilny a delali jejich sierry :-)
-> Skodovkar22 28.07.11 23:55:42: Ale sem se to nehodí.
Bony a klid
ROK 1971 - DO VB - ve službě :
* 6 ks GAZ 24
* 1 ks Škoda 110 R
* 10 ks Jawa Californian s kapotáží.
* 6 ks GAZ 24
* 1 ks Škoda 110 R
* 10 ks Jawa Californian s kapotáží.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Taky mě sere, že se repasujou jenom nástavby či interiér, ale na exteriér kabiny nikdo nešáhne...
-> David29: Ale ty světla alá Sorka jsou hnus. Měli k tomu alespoň udělat ten předek z řady 900, aby to ladilo.
-> Soptikmartin: Je, ale ta prdel alá anglie má něco do sebe - ani tak ne kvůli vzhedu, jakožto užitku.
A prej má větší nádrž, snad o 200l...
A prej má větší nádrž, snad o 200l...
-> Enggik: Ale pěkný měřící vůz.
-> Zeke-ten šestý: Tak pls na mail, dík.

-> Zeke-ten šestý: Tak pls na mail, dík.

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : cca 84-85 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : 1242x906 :)
-> Enggik 23.07.11 21:35:22: Kujvy jedny zákeřný...
Z jakýho roku asi tak může být ta fotka?
-> Zeke-ten šestý 01.07.11 17:23:37: V jakým rozlišení máš tuhle fotku? Já jí mám jen nascanovanou z knížky o historii dopravní policie.

-> Zeke-ten šestý 01.07.11 17:23:37: V jakým rozlišení máš tuhle fotku? Já jí mám jen nascanovanou z knížky o historii dopravní policie.
-> David29: Já ti nevim,je to takový divný

Ty krávo tak sem podruhý vloží fotku z archivu mého nevl. otce která tady už je a v naprosto stejnym ostřižení které jsem dělal já a ještě se čílí
Mám dost...

-> Enggik 30.06.11 21:29:10: To je neco pro Kinga 

Z úvodní strany staršího Světa Motorů. Mnělo by to být zkušební provedení z přelomu let 74-75. Nakonec se ujalo staré známé žlutobílé provedení. Mněl jsem doma i číslo kde bylo víc fotek i s jinejma variantama, bohužel ho nemůžu najít 

-> oppik: moc nadšenej nebyl, byl po službě 

-> j_j: 28.06.11 20:25:11 to je hustá fotka.z toho psa děláš fotomodela :-)) pěkný pes

Zamítnuté přispívání mají:
- 1000MB-VB - zrušená registrace (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: Cizí fotky vydává za svoje.