skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vozidla Vb, Po, Spoje atd.
prohledat
6309 příspěvků (zobrazeno 4086 až 4135) od 26.12.2009 do 03.12.2023, založil/a dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Risan: a o tatrovkach na Dukelske vis?
Ovšem snímek z 03.01.12 08:40:34 je nade vší pochybnost z Brna. Jsou na něm vidět dvě velmi typické budovy z areálu Fakultní nemocnice.
-> Hřib: Renda je z Prahy - jak praví Pavel P.
skoda tych tatier
Podobnej vrakáč je taky v Pražské Tróji a vede to tam jistej p. Lambert.
-> Kočislav: Renda je z Brna?
Ta ohrada už tu byla ve vláknu Vraky. Spravuje to jistý Renda zabývající se opravami tatrovek. Ty skladované mu slouží přinejmenším jako zdroj ND.
-> Hřib: Praha 8?
-> Hřib: Ohradu znám, je to tři kilometry ode mne. Ale čí to je jenom tuším. A jestli mají šanci na lepší zítřky, to už si vůbec netroufám predikovat. Je to práce na dva životy člověka se silně nadprůměrnými příjmy.
-> Risan: asi budeš znát tuto ohradu, mají šanci na lepší zítřky ?
-> myschaak AZNP K.Hora: Jůůů! 
-> Risan: Možná tak pro tebe, tady je to ale o fotkách reálných (především historických) vozidel v dobových barvách. Jestli si někdo třeba na Superba napíše VB, tak to sem opravdu nepatří.

-> Risan: Možná tak pro tebe, tady je to ale o fotkách reálných (především historických) vozidel v dobových barvách. Jestli si někdo třeba na Superba napíše VB, tak to sem opravdu nepatří.
-> palasske: Musím za sebe říct, že pro mně je tedy ta virtuální fabia VB náhodou mnohem zajímavější než třeba šestsettřináctka hasiči.
-> Flasch1994 02.01.12 10:46:37:
- to sem vubec nepatri!
-skoda-virt.cz/cz/.../1247 86-vozidla-vb-po-spoje-atd ?gotopost=2...
- to sem vubec nepatri!
-skoda-virt.cz/cz/.../1247 86-vozidla-vb-po-spoje-atd ?gotopost=2...
Doufam že berete i z her. Tohle sem před nějakym časem udělal do Mafie

-> Enggik 22.12.11 18:48:37: Mě napadly ještě značky ERF a hlavně pak Atkinson (případně Seddon-Atkinson). Nebyly tak rozšířený, ale koncem 70. let se v Anglii vyráběly ještě mraky typů, než se výroba koncentrovala a zanikla.. A vypadaly všechny takhle "britsky".
-> Luky. 22.12.11 19:29:02: Zkus ještě toho Atkinsona
.
-> Luky. 22.12.11 19:29:02: Zkus ještě toho Atkinsona

-> Flasch1994: Z Lešan už tu byly všechny.
Tatra je JSDH Chodov.

-> myschaak AZNP K.Hora: Ty vole co to je za kaskadérský film?
Nejdřív tam ta Liána při předjíždění mále tlačí ten karavan před sebou, pak vystartuje s tou Liánou od okraje že málem štrejchne to MBčko, potom se ten esenbák málem nechá přejet jak pozadu vleze do silnice - levého pruhu dálnice, potom se s tou Tratrou málem nechají sejmou Favoritem při rozjíždění a pak ještě to otáčení na dálnici... no to jsou mi kousky na jeden krátký filmeček. 

Používala VB skodu 136 gl?
Jj, je ich viac, raz som sa smial, ako nejaky akcny superhrdina na nejakom letisku soferoval karosu... a velmi sa ponahlal, lebo pri rozjazde piskali gumy a valil sa od nich biely dym... asi nejaky tuning

-> Enggik: jojo taková hovadina ale liány jsem si všimnul hned
to samý anglickej film Poslední výsadek, kde hrál K. Roden německýho vojáka a lesem ujížděli na GAZiku a jako německej válečnej náklaďák byla IFA

to samý anglickej film Poslední výsadek, kde hrál K. Roden německýho vojáka a lesem ujížděli na GAZiku a jako německej válečnej náklaďák byla IFA

-> Pavel P..: Film odehrávající se jakoby v Rusku, ale natáčenej na letišti ve Starý Boleslavy??
Jméno si taky nevybavím.

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): takovejch je víc.... pamatuju na nějakej akční emerickej film kde u nějaký továrny nebo areálu? stála na černo přestříkaná liazka se zaplachtovanou korbou..
vcera som pozeral tento "B-ckovy" film
www.csfd.cz/film/248258-h adi-kral
a v jednej scene sa medzi US policajnymi autami do zasahu rutila aj hasicska Liazka s dlhou kabinou (Karosa style)... Ze by sa to v ramci setrenia natacalo niekde tu?
www.csfd.cz/film/248258-h adi-kral
a v jednej scene sa medzi US policajnymi autami do zasahu rutila aj hasicska Liazka s dlhou kabinou (Karosa style)... Ze by sa to v ramci setrenia natacalo niekde tu?

-> Luky.: No Audi to asi vážně nebude. 

Projel jsem goooooooooooooooooooooooo
ooooogle (jo, tolik těch óček jsem fakt prošel
) a nenašel jsem ani Leyland ani Bedford, kterýmu by se to nějak víc podobalo. Obě dvě značky mívají na střeše ten skleník, takže to nám nepomůže. Leyland má sice kulatý logo, ale tohle to podle mě neni. Vypadá to, jako kdyby v tomhle logu byl znak Audi, ale to je asi kravina, co...

-> Burák:
-> Jozka: Bohužel, nic jsem v tom článku nenašel, byl to článek o práci reportérů z ČS televize, né přímo o přenosových vozech. Ale podezření na nějakej anglickej stroj mám taky, strašně mi to přimomíná Bedforda->
Nostalgik: Bohužel
Asi sloužil jako rychlý zásahový vůz, velitele sboru

-> Jozka: Bohužel, nic jsem v tom článku nenašel, byl to článek o práci reportérů z ČS televize, né přímo o přenosových vozech. Ale podezření na nějakej anglickej stroj mám taky, strašně mi to přimomíná Bedforda->
Nostalgik: Bohužel

Enggik 18.12.11 12:49:28 napsal:
Polski Fiat 125P PO
O tom šlapacom Moskviči sa niekde vedla fotky nenapísalo niečo?
Polski Fiat 125P PO
O tom šlapacom Moskviči sa niekde vedla fotky nenapísalo niečo?
-> Enggik 18.12.11 12:55:41: Není to náhodou napsaný v tom článku vedle fotky?
Nebo takhle - článek s popisem přenosového vozu v těch starých SM taky byl (nějaký Leyland nebo tak něco British), ale bez záruky, už je to docela dlouho co jsem ho četl (když vyšel).

-> Enggik: Nevim, jak ty, já vidim 3 

Zamítnuté přispívání mají:
- 1000MB-VB - zrušená registrace (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: Cizí fotky vydává za svoje.