skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vozidla Vb, Po, Spoje atd.
prohledat
6309 příspěvků (zobrazeno 3521 až 3570) od 26.12.2009 do 03.12.2023, založil/a dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Enggik: Co tam bylo ještě zajímavýho? V těch Hrobech? Co ruská technika? Lada Niva, UAZy atd.?
-> Lukaso358: Máš šanci, měla by být na prodej, podrobnosti jsem nezjišťoval. Stojí v areálu firmy Hass (Vojenský výprodej v obci Hroby (u Tábora). Já si radši zachráním tu 105SP o který se zmiňuješ
-> castrol: Viď, taky jsem si u ní slušně

-> castrol: Viď, taky jsem si u ní slušně

-> Enggik 18.08.12 20:25:32: peckova
-> Enggik: jj, přesně jak píšeLukaso358 a ani nevypadá hnile...
-> Enggik: To by chtělo zachránit, do budoucna z toho bude něco jako 105SP
Nemá niekto dobové fotky odťahovacej Avie? Môže ísť o akékolvek prevedenie a sfarbenie.
Diky!
Diky!
-> Mantrabeach: jak píše havlik, fake, ale boží
-> havlik: ale pěkně provedený
-> Mantrabeach: tak tuto je jasnej fake RS nápravy a OHC motor
koukal sem že tu byla debata o tom erku rádoby VB,tady mám pár fotek ze své zahrádky pokud můžu

-> Flasch1994: Dustera MP jsem už někde viděl, ale nevim kde.
-> David29: tak Yetiho u nás eště nemaj. Ale zato měšťáci v Křimicích se vozí Dusterem.
-> myschaak AZNP K.Hora: Dobrý. Sem ani nevěděl že to maj.
Jinak neviděl někdo ty Kie Venga, jak o tom kdysi psaly.

-> myschaak AZNP K.Hora: Dobrý. Sem ani nevěděl že to maj.
Jinak neviděl někdo ty Kie Venga, jak o tom kdysi psaly.
-> David29: u nas nejakej firemni amaroun taky jezdi :) Ono to asi nebude uplne zly auto, a vubec to nevypada, ze ma PCR s VW Group nejaky techtle mechlte.
-> myschaak AZNP K.Hora: A kdyby jsme měli poušť, mělo by to větší kola a tahali by za tím vemblouda.
-> David29:
prej to maj u poříční policie,tahaj za tim člun...jen jeden u pčr....

-> myschaak AZNP K.Hora: Neviděl, a dokonce vidim poprvý někoho, kdo si to koupil 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Já jsem jetyho viděl prvně
-> David29: Pokud vím, tak všechny Yeťáci u PČR mají tuhle rampu. U nás mají diodovou i MP, ale s modrými kryty.
Nepatří to sem... ale viděl jsem to prvně. Narozdíl od Oll to mělo rampu diodovou
1
1
Jinak nedávno jsem tu někde zahlédl fotku starého hasičského Forda a ve čtvrtek jsem jednoho potkal. Zadek předělaný na sezení se stolečkem a na dveřích jako místenka bylo něco jako Chemnitz. Jinak kole stáli pěkne zrenovovaný Cortiny, Taunusy atd.
Ta ambulance má pětišroubový kola.
-> darklord: a jsi si tim vw jist? Nekde jsem cetl, ze jsou v tom peugeoti motory.
-> afro100: jojo, VW 1.9D 47kW
-> aceboss: motor z renaultu ? ne nahodou feldí 1,9D ?
-> squalo: Pokud se nepletu tak i u nás je pár kusů TAZ 1,9 motor je tam tuším z renoltu, auta jsou z přelomu let 90-91 a slouží u vojska či nemocnice..... ovšem vzhled je od 1203 až na pár drobností neměnný... Nemocnice Kyjov je též použává(-la)...
-> squalo: Světla z Favorita na trosce taková novinka neni i53.photobucket.com/album
s/.../MNA900.jpg a ... img13.imageshack.us/img13
/.../83422715.png 

Když už ste u toho i53.photobucket.com/album
s/.../1203_144.jpg
-> squalo: to jo
-> castrol: taktiež masaker
lh4.ggpht.com/_g3bsKBV6ZO
g/.../IMG_4617.JPG

-> squalo: ono sa to asi aj vyrabalo www.mototechna.wbs.cz/Sko
da-1203.html
-> castrol: to idem pohladať ma to zaujma jak to vyzera ked to bolo k svetu
-> squalo: no mne by sa to doma pacilo 
inac niekde na internete je foto kde bola este v slusnom stave

inac niekde na internete je foto kde bola este v slusnom stave
-> castrol: ked som tu sanitku videl hned si ma napadol že ty by si bral takýto "vehicel" 

Zamítnuté přispívání mají:
- 1000MB-VB - zrušená registrace (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: Cizí fotky vydává za svoje.