-> Hřib: Obojí A nechlubim, však píšu že je jeho - ale radši nezmiňuju jeho jméno
16:32:32 08.12.2012
Hřib
-> David29: Co se chlubíš Hynkovým peřím To že to bylo "shnilý" myslíš jako korozi a nebo jakože to nejelo
11:57:42 08.12.2012
David29
-> Soptikmartin: Nějakou dobu byla i naší pýchou, už jen díky historii toho vozidla. To bylo v době, kdy v garáži jsme měli Trambuse a Liazku.
Jenže pro naše potřeby to nebylo ideální, málo přepravního prostoru a žralo to, bylo to shnilý a více méně než k nějaký užitečnosti to spíš v tý garáži překáželo, poté, když byla zakoupena 815.
Takže se pak rozhodlo o prodeji do rukou jednoho z našich členů, kterej o to jevil zájem a je to pravej "Tatrovák" - můžem bejt rádi že je tam kde je, je to jeho miláček-)
EDIT: Aby se někdo nemyslel, když sloužila pro naše služby, znak HZS Praha byl nahrazen znakem našim
-> David29: Tohle je pěkný kousek, hlavně z hlediska její historie.
01:10:01 08.12.2012
David29
Původní velitelský vůz HZS Praha, nějakou dobu byl u nás ve sboru, doplnili jsme mu originální rampu (stejná jako používali v USA policajti) a nyní je v rukou soukromého sběratele
-> Nepér: Tu stejšnu už jsem párkrát viděl, jezdí každý rok do HK na sraz u Stříbrňáku (i s tou plaketou na masce). Nevím, zda je opravdu takhle původní, ale rozhodně tak vypadá včetně toho nápisu na dveřích.
-> Arnold: Pěkné.. a byli moudří, soudruzi - v tom útočným prvním sledu by nám to asi bylo k ničemu.. Po třech minutách by nebylo nejspíš co dekontaminovat..
09:48:08 03.12.2012
David29
To vidim prvně... to na něj chrlí páru?
09:44:55 03.12.2012
Arnold
-> Jozka: ano vozidlo pro dekontaminaci bojové techniky
-> Arnold: To je zařízení na odmoření po jaderném napadení ? O to nás tedy ošidili u provosledového tankového pluku...
08:25:35 03.12.2012
Jozka
-> afro100: Jsi mi připomněl story, jak někdo v zkraje 80tých "vybílil" Prior (tuším v Pardubicích). Na padělek objednávky si odvezli půl Avie ledniček, televizí apod. a hádej, co jedině o tý Avii svědci dokázali říct... no že byla modrá..
Však nehledám záhady, jen jsem občas všímavej a pak mně to zajímá jestli se mi to zdá nebo ne.
18:50:48 29.11.2012
Hurdis
-> lokaj: Jo ta fotka se zápaďáky je z první strany katalogu Klenoty . Nehledej pořád záhady kde nejsou.
Nejpravděpodobněji z archivu šoféra.
18:36:54 29.11.2012
lokaj
Koukám a ta Liazka co veze ty BMW,Renaulty atd.. je úplně ta stejná co na fotce výše veze ty Favority. To byl nějakej propagační materiál, nebo to byla náhoda, že stejný auto převáží různá auta, která by se v jednom areálu asi nepotkala (jak politicky tak věkově).