skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vozidla Vb, Po, Spoje atd.
prohledat
6309 příspěvků (zobrazeno 2651 až 2700) od 26.12.2009 do 03.12.2023, založil/a dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> castrol: 

-> castrol:

-> castrol: Akce 1+1 sanitka zdarma. :)
Drobná ,,krádež" z FB
Ale tohle vidím prvně
1963 přeprava zavazadel

Tohohle jsem fotil před třemi lety v Novém Bydžově. Vídával jsem ho i v HK. Patří snad řediteli hradecké záchranné služby, který s nim jezdí do práce a zároveň sbírá sanitní vozy.
-> miroussm: Ten Mercedes, tuším 190 D, patřil jednomu sběrateli v ČSSR. Někde musím mít výstřižky z tehdejších časopisů. Dnes už jsem toho prohledal moc, ale našel jsem zase jiné zajímavé obrázky. Po neděli něco vyskenuji.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Paráda! Díky moc, tolikrát jsem to viděl a nikdy si toho nevšiml. Zrovna ten díl s autobusem si vážně nepamatuji. Stejně tohle byl nejlepší seriál, Sanitka 2 se tomu nerovná ani po kotníky..
-> miroussm:
Třetí epizoda: http://www.youtube.com/wa tch?v=WFx_yPtjWzw&t=4m 47s 4:47
Čtvrtá epizoda: http://www.youtube.com/wa tch?v=x5eFS12BrsE&t=7m 29s 7:29
Později se tam myslím už neobjeví.
Třetí epizoda: http://www.youtube.com/wa tch?v=WFx_yPtjWzw&t=4m 47s 4:47
Čtvrtá epizoda: http://www.youtube.com/wa tch?v=x5eFS12BrsE&t=7m 29s 7:29
Později se tam myslím už neobjeví.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ty jo, Sanitku jsem sledoval, ale tenhle díl mě úplně vypadl. To se musím podívat. Volhu si pamatuju, ta byla v tom díle s leteckou katastrofou.
-> miroussm: Ty záběry Mercedesu jsou přímo ze sanitky, v díle s havárií autobusu přijíždí ředitel řídit zásah. Před tím se tam objeví jako tehdejší novinka, když schánějí nová auta místo těch vysloužilých a již nevyhovujících, ale k pořízení dalších nedojde. Víc tam myslím nehraje. Později má ředitel Volhu 24 sedan.
-> Nostalgik: a nebyl to náhodou ten prezidentskej?
-> miroussm:
Áno, objavil sa okolo 2. alebo 3. dielu a zahral tam mensiu rolu.
Zdá sa mi, že aj v skutocnosti ho Prazská záchranka v 60. rokoch používala.
Áno, objavil sa okolo 2. alebo 3. dielu a zahral tam mensiu rolu.
Zdá sa mi, že aj v skutocnosti ho Prazská záchranka v 60. rokoch používala.
-> rsvancara: No ne až takhle úplně, ale ta repase už byla fakt nutná. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : K 3 km vzdálenýmu požáru to dovezlo vodu tak akorát v bandasce k ostřikovačům jo? 

-> Nostalgik: V sanitce byl někdy ten Mercedes, co je na tom klipu youtube na konci?
-> Tomaso435: Třebšská 148 po (dlouhém) repasu. Předtím to byl spíš kropící vůz. 

super serial, užovka je tam bokem na pravé straně přesně 0.15s.

-> Jarda:
Krásne zábery, dobre že ten seriál vznikol síce v 80. rokoch, ale dej sa odohrával o 30 rokov skôr.
2:15 sa ale v pozadí objavia Škody 120
Krásne zábery, dobre že ten seriál vznikol síce v 80. rokoch, ale dej sa odohrával o 30 rokov skôr.
2:15 sa ale v pozadí objavia Škody 120

-> Nostalgik: tyto sanitky byly paradni... tata jednu odkoupil jeste nez jsem se narodil, ale pak kdyz zjistil, ze vsude za tapecama je krev, tak se ji rychle zbavil
-> miroussm: Jak jsem psal, VanPlus už jeden mám. Vyfocenejch ze všch stran od Flasche.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jak je tady ta fotka poštovní Karosy, je tam odkaz na rajče. Jsou tam vidět nějaké vanplusy. Já se díval k sobě ale bohužel nemám nic :(.
-> conwoy69: A Pick-up žádný? No nic, tak si holt asi nějakýho vymyslím. :)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Bohužel jsem přišel pozdě. Bývalé auto Telekomu, už bez označení, u nového majitele. Promiň.
Barva bude stejná jako tahle?
Má někdo víc fotek tohohle Furgona - co má napsáno na boku, jakou má SPZ? Na dveřích je předpokládám do oblouku OÚNZ a pod tím Praha.
Jen na upřesnění, ten autobus se do Pardubic dostal z Brna a dostal se tam díky tomu, že se intenzivně jednalo o odkoupení, což se nakonec podařilo. Je to jediný vyrobený pojízdný poštovní úřad. Odkoupený byl z důvodu zachování jako historické vozidlo, v opačném případě by ho pošta zřejmě poslala do hutí, protože pro něj již neměla využití. K autobusu je i kompletní dokumentace přestavby nejprve na ambulantní poštu a poté pak na poštovní úřad.
Tak ona byla jediná v republice jako kompletní úřad. Zůstala v Pardubkách. Jako veterán je to teda maximálnî úlet 

-> Burák: Tak Pardubice prodaly pojízdnou poštu? V zimě jsem si ju prohlížel když jsem tam byl na servisech.
Hlavně na srazu večer proběhlo razítkovánî paní poštmistrové. No kamarád nebyl uplně rád, když objevil, kde všude ty razítka měla 

-> Burák: pěkně :)
Tomu busu? Jaksi nemam zaplaceno, tedy prostor. Krom toho ten bus neni muj, ale mych kamaradu...
-> Burák: Uděláš tu kartu?
Když jsme u té pošty. Tohle se povedlo odkoupi a bude zachován v původním stavu
Více fotek na panny.rajce.idnes.cz/Karo sa_C734_pojizdny_postovni_ urad
Více fotek na panny.rajce.idnes.cz/Karo sa_C734_pojizdny_postovni_ urad
-> Joey 120 LS: Navíc pokud to uvidí v popelnici všímavý občan (čti práskač) tak má o průser postaráno
-> Flasch1994: do popelnice ne, spíš někam ulejt a až toho bude víc tak hurá do sběru 

-> Flasch1994 23.10.13 20:52:05: Protože neděláš na přepážce, buď rád. 

Zamítnuté přispívání mají:
- 1000MB-VB - zrušená registrace (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: Cizí fotky vydává za svoje.