los pavlos: to byl rok 2003, to vážně ještě sloužily? to bylo u Záchranné služby nebo u soukromníka? Asi nemáš nějaké fotky sanitek z tehdejší doby co?
19:24:53 14.11.2013
los pavlos
-> miroussm 14.11.13 10:12:52: jezdil jsem s touhle sanitkou asi před 10.roky. V té době-co vím osobně jezdily asi ještě cca 3.nebo 4.kousky.
-> los pavlos: Super, dík za info. A v které době to tak cca bylo? a nevíš, jestli byl jen jeden kus nebo jich bylo více?
23:14:54 13.11.2013
los pavlos
-> miroussm 11.11.13 10:47:12: Toto tu opravdu jezdilo-osobně jsem přesně s tímto medvědem najezdil pěkných pár km.Jsem rád že jsem kočíroval tento retro-vůz.
14:12:42 13.11.2013
Škoda 125L - Šmok
Stav je aktuální. I přesto, že letos dostal nový „lak“ dovnitř poměrně výrazně zatéká (vlastní zkušenost) takže koroze je již silná. Nicméně nehnije tam jen tak slouží k ubytování. Bez adekvátní náhrady (ubytování) k renovaci zřejmě nedojde.
09:07:17 13.11.2013
miroussm
-> Škoda 125L - Šmok: Není ten přívěs v jednom autokempu, kde sloužil jako chatka? jestli je to on, pak známe oba stejný ,jestli ne, znamená to, že jsou dva.
Ještě jsem našel toto a podle těch mlhovek vpředu a absenci vystouplých blikačů bych řekl, že je to ten co byl v Sanitce. Dle textu pod obrázkem to bylo upraveno k natáčení:
Zde podoba v jaké byla za dob Husáka a je v takové podobě i dnes, vedle něho je vidět část dalšího Mercedesu, takový jaký máš na té fotce, těchto jezdilo po Praze dost:
A pak jsem na netu našel ještě jeden, u kterého je popisek, že to byla sanitka pro Husáka. To je, ale podle mě, blbost. Sanitka pro Husáka je dodnes v garážích záchranky v Praze a byl to Mercedes vycházející z ,,piana". Nedávno byl na jedné výstavě. Takže je otázka, co je tohle za sanitku? jezdila u nás? byla opravdu pro Husáka, třeba dřív než ,,piano"? Zajímavé, že o Policejních autech se toho dá najít dost, je i Historická policejní společnost, o hasičských autech se toho dá také najít dost, ale o sanitkách nic.
Hřib: to je on na 99%. Už jen proto, že se jméno je stejné, město taky, je jeden z mála (né-li jediný) kdo má v ČR IMV sanitku a taky má toho Chevroleta. Akorát ten Citroen si myslím, že u nás nikdy nejezdil.
Conwoy: super fotky, já původně myslel, že ten Mercedes co byl v sanitce je ten na fotce, ale to jsem se spletl. V sanitce hrál starší typ, který neměl blinkry pod světly. Tedy alespoň myslím, že je starší. Pak jsem si všiml, že tento má na boku německé nápisy, takže je to dovoz z ,,D", který tu nikdy jako sanitka nejezdil. Ten nejnovější Mercedes, který je na Tvé fotce těch tří, u nás určitě jezdil. A ne jen jeden. Pamatuji si, že po Praze jezdily celkem běžně. Nevím, jestli se tehdy kupovaly z Německa jako ojeté. Ale bylo jich dost. Nedávno jsem sem dával fotky od nás, někdo si tu odstavil pět sanitek ve bídném stavu, zřejmě nějaký sběratel, který je bude opravovat, a tento Mercedes byl mezi nimi.
To, že s ním jezdí jsem četl. Pravda je, že v Hradci jsem ho několikrát viděl + tehdy v Bydžově. Sanitky sbírá, co vím tak má snad STW, 1203, IMV, Latvii a údajně se v Černilově chystá otevřít museum. Ale jsou to nepotvrzený info.
22:25:40 10.11.2013
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> miroussm 09.11.13 21:04:09: Že by s tím jezdil ředitel ZZSKHK do práce (nějak častěji) si nemyslím, protože parkovat jsem ho tam neviděl snad nikdy. Ale jestli sbírá sanitky by mě zajímalo, protože se potřebuju zeptat, jestli nemají nějaké fotky v archívu...
22:23:04 10.11.2013
bibendum30
-> castrol: Jasný ja vím,jen to ve mě evokovalo jeden klip na YTB kde je tahle hláška
22:21:00 10.11.2013
castrol
-> bibendum30: u tohto sa to tak neberie
21:59:22 10.11.2013
bibendum30
-> castrol: Čím víc pruhů, tím víc ADIDAS ???
21:54:39 10.11.2013
Nostalgik
-> Enggik: Popis k fotke: "Ty vole, u vás už letia nové farby?"
Zamítnuté přispívání mají:
1000MB-VB - zrušená registrace (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: Cizí fotky vydává za svoje.