-> Enggik: od koho myslíš že tuhle jedinou fotku mám)
řekl bych že to bude PO a jestli mikrobus nebo COM to netušim
21:14:32 20.12.2013
Enggik
-> myschaak AZNP K.Hora: Hmm, takže se asi můžem schodnout, že na tý fotce ode mne bude asi spíše PO. Jsem si říkal, že ten pruh byl v tmavší žlutý. Ale tady to vypadá že bude na dveřích jiný logo než do stylizovaný DP. Hele, a je to určitě COMka? Vypadá to že na zadních dveřích je kolem rámu takový to nerez orámování (jako na 120LS/GLS) To snad měli jen mikrobusy, ne? Ale jak tak na to tu koukám, tak 1203 ani pro jednoho znás nejsou to pravý ořechový
-> myschaak AZNP K.Hora: Spoj se s ,,ztroskotancem pohřebáckym" , určitě ve svým archívu něco vyhrabe.
-> Enggik: Stejně jestli se povede sehnat nějakou fotku a bude to COM, tak přijde přestříkat a myslím, že 3001, kterou tu mám, bude ideální. :)
Mimochodem, kde bych našel nějaký přehled modelů a označení (COM, ROL, ...)?
20:21:32 20.12.2013
Enggik
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : O používání modrých majáků i o DP jsem si vědom, ačkoliv mne to celkem zaráží. Ale tuhle záhadu asi nerozlousknem
No tak to máš dobrý dilema. Rozhodně tu světlejší Ony jsou v reálu o něco tmavší, než na tý fotce.
20:12:14 20.12.2013
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Enggik: No je pravda, že to může být oboje. Ten pruh mi takhle připadá žlutý, ale klidně to může být jen zkreslené fotkou a je bílý, modrý maják může mít jak PO tak elektrické dráhy DP (je tam nehoda tramvaje, proto mi to nepřišlo divné) a ta modrá uniforma by asi taky mohlo být oboje... tak babo raď. :)
A taky váhám, kterou barvu pro DP zvolit, jestli jasně červenou nebo spíš vínovou...
-> Enggik 19.12.13 15:40:31: Nezdá. Už jsem to někde viděl. Myslím že to bylo něco jako pohotovostní vozidlo na opravy (pojízdná dílna) s odtahem na tyči.
-> Enggik 19.12.13 15:38:52: Pěkná troska. Ještě tak fotku z boku, kde má být přerušen ten pruh logem DP, ale řekl bych že tak v úrovni zadních bočních dveří. A určo byla i jen s oranžovým majákem.
-> aDAm 19.12.13 15:19:05: No neznám syrskou legislativu 80. let, ale když i soudobá evropská legislativa nařizuje při dlouhodobých pobytech přeregistrování vozidla na místní značky, tipoval bych, že v Syrii to bylo taky tak.