skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vozidla Vb, Po, Spoje atd.
prohledat
6309 příspěvků (zobrazeno 1975 až 2024) od 26.12.2009 do 03.12.2023, založil/a dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Nwkt 03.01.14 14:29:31: Ja jsem to sem nedal? Divny, ... asi jsem zapomel, neva. :)
-> Nwkt: -> mischicka: já předevčírem taky....koukám že jsme na stejnejch stránkách)
Tady ne. Shodou okolností jsem na ní taky včera narazil.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : náhodně jsem tu něco našel
[Hele chlapáci, ten pošta bus jezdil do vesnic, kde bylo na poštu daleko a vozil tak zásilky a zároveň přebíral další od lidí, a ne jak dneska rozvoz balíků atd.
Prakticky to fungovalo jako pojízdné prodejny, prádelny, čistírny peří...
Prakticky to fungovalo jako pojízdné prodejny, prádelny, čistírny peří...
-> Hurdis: Na je vzadu moc volno si myslím. Neřekl bych, že je to v HK. Já bych to tipoval na oblast kolem Parama, možná sjezd k nádraží nebo u dešního Globusu.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Jestli je tohle ve městě tak snad jedině sjezd z nezkolaudovaného nadjezdu dolů na Pospíšilku u pošty 3.
Ale spíš bych to viděl někde na extravilán.
Ale spíš bych to viděl někde na extravilán.
-> Hurdis: To jo, ale to si myslím spíš obsluhovali z Prahy. Těžko říct, takhle se můžeme jen domnívat...
Tady ještě jedna fotka, tak pojďme tipovat, kde to je focené.
Tady ještě jedna fotka, tak pojďme tipovat, kde to je focené.

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Já bych to spíš viděl na meziměsto s velkým počtem zásilek. Třeba HK-PHA (Brno, Blava) a zpět. Jinak by to v soupravě asi tehdy nemělo smysl.
-> Hurdis: To jo no, já jsem si popisky taky přečetl až potom. Jen tak jsem projížděl fotky autobusů z Perníkova a najednou si říkám, ale tohle není z předměstí... 
Ešda si myslím byla mobilní poštovní úřad, ale co byl erťák netuším. Možná že to vozilo jen mezi hlavní poštou tady a hlavní poštou na jižním předměstí. Každopádně všechno je s HK značkama.

Ešda si myslím byla mobilní poštovní úřad, ale co byl erťák netuším. Možná že to vozilo jen mezi hlavní poštou tady a hlavní poštou na jižním předměstí. Každopádně všechno je s HK značkama.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ta souprava je monstr. Jako dopravu pro lidi si to lze ještě představit. Ale poštovní doručování. To muselo být max. od hlavní pošty k hlavní poště - hromadná jednorázová přeprava zásilek. Jinak si neumím představit to motání.
Jinak hlavní poštěvák na Rígráku jsem poznal i podle těch kousíčků budovy v rohu kolem eŠedy, aniž bych se podíval na to kdo vložil obrázek. To místo prostě poznáš podle záblesku. :-)
Jinak hlavní poštěvák na Rígráku jsem poznal i podle těch kousíčků budovy v rohu kolem eŠedy, aniž bych se podíval na to kdo vložil obrázek. To místo prostě poznáš podle záblesku. :-)
V Ústí u zdymadla stála dlouho dlouhá Bušivka valník Spoje s šedou kabinou a ještě jednou na korbě. Tipuju, že šrot, fotky asi nikdo nemá, že?
Poštovní erťák i s vlekem, také u Hlavní pošty v HK
Výstavní poštovní Š11 v HK
Tak nějaký ty Spoje... stále ne a ne sehnat fotky těch sedmisotvek, co jsem jako prcek vídával stát na tomhle parkovišti. A že jich tam stávala celá řada. Pak se najednou po nich slehla zem. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 31.12.13 16:35:23: díky...máš to dobře zmapovaný
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : pražský tramvaje taky občas sleduju,dobrý fotky tam maj,hlavně teda víc sleduju okolí než ty tramvaje
už sem tam na jedný fotce našel i mtx roadster
a taky jak to vypadalo tady v okolí a vůbec všecno 

Tady konečně jeden Forman!
Zamítnuté přispívání mají:
- 1000MB-VB - zrušená registrace (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: Cizí fotky vydává za svoje.