-> Burák: pěkný!....jen na tu glsu se to nehodí....kterej svazarm by koupil auto v plný palbě k tomu aby se na ní lidi učili jezdit ikdyž třeba to někde měli)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : muze to bejt nejaka lesni straz, ten znak mi spis pripomina nejakou mestskou polici nebo bezpecnostni agenturu, asi bych sel timhle smerem....
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Fakt divný, 613, majáky, světla .. že by nějaká Důlní záchranná služba .. SPZ Chomutov (?) = doly Bílina, Tušimice..?
-> miroussm: To já vím, že jo. Ale jednak je divná ta barva a jednak nikde žádný nápis (zbytek, stopy po něm, ...). Takže je otázkou, jestli to je nebo není...
Ale mě nejvíc zaujala ta Tatra. Neví někdo, co to je? To "logo" mi zatím nic neříká a na nějaký Spoje (když je vzadu pošta) to nevypadá.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : dál podle sajten...kapota mi přijde vyšší,138ce jde oblouk rychle dolů...nevim,nebyl jsem tam ale tipuju na 90% 148ku
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Trochu v tom také tápu a ani na tatrováckém webu člověk moc nezmoudří. Dvoubarevnou T-148 jsem na fotkách také nenašel ale podle korby, umístění rezervy a zpětných zrcátek, to bude 148. Ta Tatra na předcházejícím obrázku má vše typické na T-138 až na dveře, které odpovídají T-148. Těžko rozhodnout.