-> Jumbo 23.05.17 14:10:58: ja nedavno v Jaromeri tajnou policejni feldu s kamerama, napred jsem myslel, ze je soukroma, ale pak jsem videl, ze v octavkach maji stejne kamery
Já minulou středu potkal na D1 u Meziříčí Feldu kombi ve starých barvách Policie, dokonce i s předním rámem na klokany, seděli v ní 3 uniformovaní a měla relativně nové značky, něco jako 1BE, tak jsem docela koukal...
-> Jarda: dve dedinky odomna takto predaval felicie ,akurat odstranil napis policia
tak na vecka asi ne koli napisom atd... ne ?
14:48:43 15.05.2017
Jarda - zrušená registrace
-> castrol 15.05.17 12:18:09: s takhle pomalovanym dnes nevyjedes a chtelo by to dat na Vcka otazka, kdyz by se 30let oznaceni policejnich vozu nemenilo, jestli by to v takovem provedeni slo dat na Vcka...
Vis jak buzerovali nekoho kvuli ceduli autoskola? :/
A jeden super tjůnink Vyšetřovací vůz k vypracování znaleckých expertíz dopravních nehod Ústavu soudního inženýrství vysokého učení technického v Brně.
-> Burák: Tím spíš potřeba není, protože ty osoby nám můžou být ukradené...
20:00:13 14.12.2016
Burák
Hale, ale uvedomte si, ze to je ochranna sluzba, tzn. muze se stat, te chranenou osobu nekdo napadne, nebo unese, nebo cokoli, proste tady to auto asi potreba je. Kdysi jezdily 613
Týdeník Policie: Budou sloužit jako doprovody státníků atd. Prostě stejně, jako ty dosavadní zelenobílé vozy Audi, které doprovází kolony státníků atd.
00:55:42 13.12.2016
Burák
To neni tak uplne pravda, ze nevozi. Napriklad tou minulou 4f jezdil policejni prezident, kdyz jel chlastat na Rejviz, bo nemela GPS
21:50:43 12.12.2016
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Nwkt: Doprovod Kund. Doteď měli taky Audiny, ještě v bílé se zeleným pruhem. Tohle fakt vidím jako zbytečné rozhazování prostředků, které mohli posloužit k něčemu potřebnějšímu. Nikoho v tom nevozí, jen doprovází, tak fakt nechápu, na co musí mít nutně takový auto. Pořízení Superbů v rámci souhrnné zakázky by vyšlo rozhodně levněji než jednorázoví nákup asi pěti Audi.
20:43:25 12.12.2016
Pavel P..
-> Nwkt: no přece tam kde je potřeba pomáhat a chránit
-> Jarda - zrušená registrace 28.11.16 14:35:55: To se nedá máš pravdu, ani anténu to nemá, prostě nic sociální edice, 40kw Mpi , jediný co je teda divný tak ten pick up má eletrický zrcátka, a je to 50kw, asi zrovna nebylo skladem nic jinýho
16:01:37 28.11.2016
Domajz
-> misak123: V pohodě, mě se to líbí, já mít kde to dát, tak bych je bral taky.
Ano bylo to na konci dalnice, potkavam je tam casto, stejne jako ruzne jinde v okoli Tabora. Ted merili radarem na trojnozce,ale maji v tom radar,co byl v prvnich passatech.
Nemyslim si vsak,ze maji minimalni udrzbu.Kamarad mel treba od policie Feldu, byla otlucena a orezla,ale technicky (motor i podovozek) naprosto v poradku. Pochybuji, ze by svoje auta neservisovali.
Zamítnuté přispívání mají:
1000MB-VB - zrušená registrace (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: Cizí fotky vydává za svoje.