skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vozidla Vb, Po, Spoje atd.
prohledat
6309 příspěvků (zobrazeno 2951 až 3000) od 26.12.2009 do 03.12.2023, založil/a dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Jozka: Fekál asi ne, bych řekl spíš pozemní zdroj pro il-62
-> Enggik 16.06.13 21:44:53: Fekálek? Trochu mi to připomíná Hanomag-Henschel, nebo spíš jen předchozí Hanomag, zkus pohledat tímhle směrem..
-> Enggik: Myslíš účel nabo značku?
-> conwoy69: To je hodně pěkné... nemáš to ve větším rozlišení než se vejde sem?
-> conwoy69: To je hodně pěkné... nemáš to ve větším rozlišení než se vejde sem?
Tohle jsem chtěl dát do humorných obrázků. "Rolls Royce mezi radarama"(film Taxi Taxi). Ta policejní sedačka je dobrá.
-> Enggik: Netuším co to je .Podobnou fotku jsem sem dával a také nikdo nevěděl. Přidám něco od sousedů.
-> Enggik: Promiň, už jsem to našel. Sken ti pošlu a časopis klidně taky.
-> Enggik: Nevím jakou přesně myslíš, ale můžu ti poslat třeba celý časopis. Já to nesbírám.
-> conwoy69 13.06.13 09:11:01: Mohl bych tě poprosit o tuhle fotku na email? Jirka.mendl@email.cz Předem díky 

Listoval jsem v starých časopisech a pár fotek našel. Je možné, že už tu někde jsou, tak se omlouvám.
conwoy69 01.06.13 21:24:00 napsal:
Našel jsem dvě fotky motorek, ale nevím jest-li na nich sedí
příslušníci SNB, nebo vojáci. Třeba to z vás někdo pozná.Nejsme expert, ale myslím si, že na téhle fotce voják je, soudě podle uniformy a doplňků, na druhé podle mne ne.
Našel jsem dvě fotky motorek, ale nevím jest-li na nich sedí
příslušníci SNB, nebo vojáci. Třeba to z vás někdo pozná.Nejsme expert, ale myslím si, že na téhle fotce voják je, soudě podle uniformy a doplňků, na druhé podle mne ne.
Našel jsem dvě fotky motorek, ale nevím jest-li na nich sedí příslušníci SNB, nebo vojáci. Třeba to z vás někdo pozná.
-> stepan: Promiň. Řidič stál vedle mě a SPZ je nečitelná. Omlouvám se.
-> conwoy69: Tak to sem na fotce přehlídnul...
-> conwoy69: aj tu maju uniformu a aj spz 

-> stepan: Řidič jezdí v unifomě a SPZ.

-> conwoy69: A čim se liší od normální Karosy?
-> Radek Retro eLeSo: Děkuju za nabídku, ale není potřeba. Viděl jsem je v akci a to mi stačí. :)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 26.05.13 23:17:10: můžu mít od kolegy lepší fotky zblízka v pohybu tak i v klidu kdybys chtěl 

Když už jsou tu ty autobusy. Vojenská Karosa, Vyškov, rok 2011.
Ty jo, tak tu Karosu jsem mám pocit viděl ještě před pěti lety stát za zdí Jihlavské policejní školy na Tolstého ulici na parkovišti kde stály ještě i jiná auta, hlavně Škodovky z nulté zkušební série (Octavia Combi 4x4 s volantem vpravo, Fabia II z roku 2006, pravostranej Roomster, obrněný Superb 2.8 V6, který byl prý darem pro Putina,ale ten ho odmítl a tak skončil na ježdění pro žáky, určitě mám někde i fotky. Ta Karosa už byla bez značek,ale zachovalá. A druhá modrá linkáč stála v Třešti v jakési bývalé protiraketové základně vrostlá do Trávy společně se Š 120L (1982),Renaultem 5 Š 110L,s prý bývalým autem hradní stráže BMW 323i coupé cca 83 rok, s ruskou verzí Formana LX se super výkonným topením a Passata Variant GL s 80.let. Mám pohledat fotky pokud je chcete vidět. Pár jich mám.
libor79 25.05.13 16:28:51 napsal:
záchranná služba
Ta fotka je úžasná, nemáš jí prosím ve větším rozlišení? Netušil jsem, že naše záchranka měla i tenhle typ mercedesů. Nejsou to ty garáže, kde se natáčela sanitka?
záchranná služba
Ta fotka je úžasná, nemáš jí prosím ve větším rozlišení? Netušil jsem, že naše záchranka měla i tenhle typ mercedesů. Nejsou to ty garáže, kde se natáčela sanitka?
Tatra 111 n.p. Vodní dílo Orlík a v pozadí VČS (Vápenky Čertovy schody?)
Myslím, že to bylo tady, jak jsme probírali tu silniční přepravu vagónů... tenhle německý vehement stojí v Lešanech.
-> Matsoft: vole 

-> Matsoft: -> Pavel P..: Jo, jasně - něco mi to připomínalo a jako malej jsem se často pohyboval v Karlíně, tak proto... 

-> Pavel P..: ale vzdyt tu o tom jiz ctvrt hodiny hovorime, Mlho....

-> Bukaj: kdepak Karlín... tohle bude tutově na štrosmajeráku, napravo když jedeš na Nábřeží kpt. Jaroše.
-> Bukaj: ale picu.... Dukelskych hrdinu... u Strossmayerova namesti....
-> libor79 25.05.13 16:28:51: To mi něco připomíná - nebylo to někde v Karlíně? Jinak ten tramvajovej pás vypadá pěkně...

-> Enggik 18.05.13 14:16:56: praha, namesti hrdinu?!
Zamítnuté přispívání mají:
- 1000MB-VB - zrušená registrace (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: Cizí fotky vydává za svoje.