skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vozidla Vb, Po, Spoje atd.
prohledat
6309 příspěvků (zobrazeno 3101 až 3150) od 26.12.2009 do 03.12.2023, založil/a dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Nostalgik: To jsou perfektní fotky, to by byly modely.
-> Tony Outland: tajná
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) => Není uplaval 

-> Tony Outland: A most je kde?
-> j_j: Jak to taky mohlo dopadnout, když se v Rumunsku začal licenčně vyrábět ZIL, obšlehnutej z US válečných výpomocí..
-> Zberatel: měl nahradit starý dobrý, ale dosluhující Pragy RN/RND, ale jelikož byl kvalitativně nic moc, tak se koupila co ?
tak se koupila licence na Renault Saviem = Avia.

-> j_j: Ok, ďakujem. 

-> Zberatel: rumunský Bucegi
Foto z rodinného archívu. Prosím o radu, neviem identifikovať auto druhé zľava. Máte nejaké nápady?
Ifa a Praga S5T.
-> lokaj: Ne, já to neberu nějak špatně. Někdy jsouf fotky po komprimování na web nečitelné.
-> Honzaloun: Po srazech by měla jezdit spíš ta 1203, ne ekolikvidačka z Trotinskýho vrakáče. S tímhle ses do tématu netrefil.
-> miroussm: U jednoho pražskýho sboru dobrovolných hasičů. A co vím, tak ve výjezdu snad je
conwoy69- omlouvám se já, byl to pokus o blbý vtip i když to opravdu nebylo poznat.Teď už tam toho raka docela poznávám.
-> Honzaloun: Proč by naštětkovaná Lada do barev VB měla jezdit po srazech?
ještě jedna fotka vypadá to že je na tom dobře ale je škoda že takoví auto někde nejezdí po srazech

Převzato z 1203.mysteria.cz/fotky.ht
m sice jsem ho fotil já osobně taky ale fotky nemužu najít..
-> lokaj: Omlouvám se. Na webu to není tak zřetelné. Pokusím se o detail.
Bohužel..Raka jsem si nevšiml

Stavba silničního přemostění v Milevsku. Všimněte si raka na dveřích S5-ky. Snad znak vodních staveb?
A na vlastnej fotke z roku 2012. Odpredaná kolotočiarom...
-> Nwkt: Již od roku devatenácetklacekkámen. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Holt grafika drahá, tak používají jeden obrázek 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : brno.idnes.cz/ridic-ceske
-posty-cerpal-na-firemni-k
artu-benzin-a-prodaval-ho-
pu4-/brno-zpravy.aspx?c=A1
30315_...
-> Nwkt: To bylo u toho článku o měření rychlosti, hej? :) Asi pěkně archivní fotka...
-> Nwkt: Dóóbrý...
David29 03.03.13 17:03:02 napsal:
2
To tahle Tatrovka ještě někde slouží v aktivní službě??
2
To tahle Tatrovka ještě někde slouží v aktivní službě??

-> David29 03.03.13 17:03:02: super ta poklice z vectry 

-> Domajz: 

-> castrol: škoda je umřít 

Zamítnuté přispívání mají:
- 1000MB-VB - zrušená registrace (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: Cizí fotky vydává za svoje.