skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vozidla Vb, Po, Spoje atd.
prohledat
6309 příspěvků (zobrazeno 5901 až 5950) od 26.12.2009 do 03.12.2023, založil/a dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
tahle Tatřice se mi velmi libí :) snad se v ni jednou svezu :D
-> Pavel P..: sic ne dobová ale dost hezky zrepasovaná,je to asi dva tři roky zpět,když jsme dělali v úpici čističku
-> VeTeV: aby ne, to seš ty.....

-> VeTeV: modrou? jsem teda ještě neviděl

-> Pavel P..: jj zebra - v ZOO je mají

kurnik kapky rampa a jestli se nepletu 2mistné ýe by historie non stop service
-> Hurdis: jsou to kultovní káry tak proč ne....si vem jak jsou u nás oblíbený třeba oproti jinej exotům,tak budou oblíbený asi po celým světě...
-> Pavel P..: Říkal, že se to nedávno vyrábělo, nebo snad ještě vyrábí. Jen jsem zapomněl kde, bylo to někde za louží. Snad Filipíny, či něco podobného, nemůžu si za boha vzpomenout.
-> Hurdis: oni se ty nový díly daj pořád sehnat z armádních zásob.... třeba právě v tom Holandsku....
-> Hurdis: jo,hold někde se jich nedostává a jinde přebejvaj

-> myschaak AZNP K.Hora: Dneska jsem byl u jednoho pána v Přelouči, vlastní areál plný zajímavých věciček a mimo jiné mi ukazoval téměř dokončeného nového Willise. Tím myslím postaveno z nových dílů. "Skelet" (nebo jak to pojmenovat) dovezen z továrny lodí do Holandska a odtud do čech, mazec.
-> Pavel P..: jj,to jsou...u nás ve vsi jeden je...má ho jeden právník
-> myschaak AZNP K.Hora: takovejhle návěs maj někde hasiči jako štábák... ale teď si nevzpomínám kde jsem to viděl. Zapřažený to bylo myslím za 815 se strední kabinou.
-> myschaak AZNP K.Hora: to bylo mozna ono,nevzpominam si co tam vse bylo,ale zeleny barvy tam bylo pozehnane.
-> myschaak AZNP K.Hora: jooo willyse bych chtěl..... ale jsou docela předražený

-> jarda.u1: jo,možný to je...vím že přímo v Pace maj ty veterány,ale tam jsou jen menší kousky,willis a tak....
-> myschaak AZNP K.Hora: kdyz jsem jel letos na hory,tak jsme jeli kolem nejakyho bazaru (nebo co to bylo) a tam byl plnej dvur vojensky techniky,tak jsem myslel,jestli to neni ono.

-> jarda.u1: ee,tohle je z Přelouče z Excalibru....ale je to tak 2 roky zpátky....
-> myschaak AZNP K.Hora: neni to v tom bazaru nekde u Paky?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jj...o jednom vím,ale není to takováhle vana,ale dvojskápěčka do boku....byl by cca za cenu šrotu,je snad s papírama....taky dvounáprava na tuplákách...ale ty byly za liazkama,nevim jestli za 148kou už by to nebylo moc longvehikl

-> myschaak AZNP K.Hora: takovejhle dobovej návěs by taky nebyl špatnej, což? 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : luxus!!!
-> filcek: to asi určitě bude 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : takle to vypadá pěkně , ja bych řekl že ta stovka v ty vyloze je jina nez na predeslem zaberu
Zajímavé je, že když ta stovka projede výlohou, tak při pohledu zboku je ta beskydka celá černá
Jak si jde pro třešně 

Ještě jeden příslušník na motorce
-> filcek 14.02.10 21:24:14: přesně takhle je měl můj strejda na svojí modrý stovce 

Další Tatra, tentokrát tahač
A něco pro myschaaka - vzadu jede T148 S3
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : týjo na stovce beskydky
jinač pěkný fotky

Nějaké dodávky
zajímavostí je že má každa modrý i oranžový maják

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : pekné fotky 

Šéfova stovka ujíždí sama 

Tady je taky vidět tahač
Stovka šéfinspektora bezpečnosti a za ní projíždí speciální nízkopodvozkový tahač Tatra
Požární letištní speciál
Trambus + Furgon a personál připravený k akci
Mates s letištní nástavbou
Tady zbytek Furgonu a sanita
Tady je částečně vidět zdravotnický Furgon
Tatra s plošinou... bohužel lépe tam vidět není
Zamítnuté přispívání mají:
- 1000MB-VB - zrušená registrace (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: Cizí fotky vydává za svoje.