-> vhml 21.09.20 21:14:20: Protože s tím jezdí teď ty exhibice. Na cross má tuhle novou oranžovou. Je to krásně hravý jak to má motor posunutý víc dopředu, tak to nemá takovou trakci a jezdí to snaz bokem.
www.facebook.com/10847205
0526763/.../30475220756541
2?type=3
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
videa škodovek
-> Tuner#2 - zrušená registrace 21.09.20 21:07:07: se mi zdálo, že jsem to někde už viděl. Ale že to teď má sklo, dvě sedačky, světla...?
-> vhml 21.09.20 20:38:49: to je Petrovo první a původní auto na rallye cross. Letos ho měl na Pohofestu, mrkni na galerii ke mě na FB. A nebo zde má popis: www.trotinarallyeteam.cz/
tt-4-skoda-130-lr-autocros
sovy-special.html
-> Tuner#2: takže nuda

-> Tuner#2 - zrušená registrace 21.09.20 18:56:23: ty jo to by mi asi taky bavilo
Co je zač ta bílá široká na konci videa? To je ten originál jak prodával Krajčovič?

Co je zač ta bílá široká na konci videa? To je ten originál jak prodával Krajčovič?
-> T 21.09.20 20:21:40: končí homologace pro zadokolky, už smí příští rok je předokolky 

-> Tuner#2: důvod nevíš?
-> Tuner#2: mazec

-> Tom Troll: a při natáčení rovnou udělaný fotky do prospektu 

-> Tom Troll 09.01.20 15:03:54: Pokračování o tři roky později.
Na tu bílou už jenom prepregy a tovární lízo v černý a lepší užovka neexistuje.

Na tu bílou už jenom prepregy a tovární lízo v černý a lepší užovka neexistuje.

Prajem pekný deň,
Už je to doosť dlhá doba čo pátram po jednom videu,na internete kedysi bolo ale už zmizlo a dokonca ani autor ho nemá,takže skúsim tu...
Jedná sa o toto video s Madcarom - Adamovou škodovkou z cca 2008-ho roku.
Video nikde nieje dostupne ani na tejto stránke (priložená foto)
Preto sa chcem spýtať,či ho nááhodou niekto nemá stiahnuté,bol by veľmi vďačný
Už je to doosť dlhá doba čo pátram po jednom videu,na internete kedysi bolo ale už zmizlo a dokonca ani autor ho nemá,takže skúsim tu...
Jedná sa o toto video s Madcarom - Adamovou škodovkou z cca 2008-ho roku.
Video nikde nieje dostupne ani na tejto stránke (priložená foto)
Preto sa chcem spýtať,či ho nááhodou niekto nemá stiahnuté,bol by veľmi vďačný

-> Petr Urban 16.06.20 00:07:21: a nebo velký kompresní poměr. Maďarům to tak dost často zní.
-> Tuner#2: Hezký to má. Jen pokud nemám úplnou profesní deformaci, slyším z nízkých a v středních ot. při zátěži tvrdý zvuk z motoru = předstihu moc.
-> Strycek Marty 09.05.20 16:00:57: U toho červeného fajn, ale na tom dobovém videu je to celkem hrůza. Ochranné pomůcky vyjma jednorázových rukavic taky chuťovka. Dvouměsíční rekonstrukce odpovídá výsledku. 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Vyřadit z funkce druhou klapku a předsuvník na rozdělovači, plus si ještě třeba trošku pohrát s tryskama, a ono se to nějak povede.
Pamatuju si fotku motoru snad v užovce kde byly kanály pro prostřední dva válce zazděný protože to byla přestavba na dvouválec pro nízkou spotřebu.

Pamatuju si fotku motoru snad v užovce kde byly kanály pro prostřední dva válce zazděný protože to byla přestavba na dvouválec pro nízkou spotřebu.

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: to neni možný
to jel snad pořád na volnoběh ne?
3 litry, tomu se mi fakt nechce věřit. Já jel se škodovkou nejmíň za 6,4 ale to jsem počítal jen tak pro zajímavost, po 300 km dlouhé trase a jel jsem normálně, nijak zbytečně jsem se necoural. Dovedu si představit že by se dalo třeba za 5, ale už to by bylo utrpení, ale 3 to je masakr

-> Apple STS Chvojkovice-Brod 01.06.20 23:01:42: pamatuji ty závody, kontrolovali na cestě aby posádky neměli sklopená zrcátka 

-> Strycek Marty: ten je 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Tenhle je taky zajímací. Za 200 tyček na Marketplace www.facebook.com/marketpl
ace/.../268076754234725
-> suri 16.02.20 20:02:01: jj a pekna cesta ako hore tak aj dole...to by bolo ak by som to smel legalne osolit...
-> SO545: na pumpe aj odmeňovali vzorné pracovníčky
-> suri 16.02.20 09:42:52: ta benzinka v 22sekunde v Tatrach stoji dodnes...tankujem tam ked si idem v nedelu zajazdit... pekne video... a 160km/h /bez trestu/ v beznej premavke... na paradu.
-> suri: na paradu
-> Enggik 25.01.20 21:39:14: vyfocená u nás na poli 

-> suri: 

-> Bukaj: ten má tak 13
-> suri: Pěkné
A ten patnáctiletej klučina, jak tam namáčkne čudlík na "cyklovač" obráceně - asi tréma, nebo zácvik

A ten patnáctiletej klučina, jak tam namáčkne čudlík na "cyklovač" obráceně - asi tréma, nebo zácvik

-> mzk: Teď sem si toho taky všim 

Stierače na svetlá tá LSka má, ale hlavne že nemá zadné sklo. To asi bolo iba za príplatok. A u nás sklo bolo štandard:)
-> Tom Troll: Paráda
(přísnej jazyk
)