skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rapid Cabrio
prohledat
3916 příspěvků (zobrazeno 2751 až 2800) od 01.10.2009 do 30.09.2024, založil/a skoda_105_L
-> Dale_Estelle: nádhera)
-> Dale_Estelle: kamaráde měl jsi cinknout,na netu moc nejsem....zrovna dnes jsem byl doma

Nevíte někdo jak to dopadlo s tím rapidem ze severního irska jak jsem sem nedávno dával ten inzerát? Už ho nemůžu najít. Pokud by ho někdo vezl k nám, tak bych se chtěl domluvit ohledně dovozu dalšího auta a tím snížení ceny za dopravu 

-> Dale_Estelle: Akorát brzdovej válec budu muset asi vyměnit, je tam z užovky s ventilem zpětného tlaku a když zabrzdím a rozjedu se, tak cítím jak je to trochu přibržděný. ale to je detail. A jen taková běžná údržba po šesti měsících stání.
-> Gryzly: áááj, tomu rozumim
ale STK v klidu ne?

-> Dale_Estelle: Ještě je v zimní garáži a musím pořešit letní stání, aby mi na ní nepršelo jak loni. Taky mě v dubnu někdy končí STK.
-> maca: nemáš snad ani co,mě tak napadá,jestli máš čas že bych se po obědě zastavil?
-> Gryzly: však startuj, v tomhle počasí je to pecka...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: děkujeme pánovi
,vsak ty uz tez pofrcis ne?
-> Gryzly: však startuj, v tomhle počasí je to pecka...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: děkujeme pánovi

-> Dale_Estelle: zááááááávidim pane továrník
-> Dale_Estelle: už mě taky svrbí ruce.
-> Dale_Estelle: kurna....závist

tak jsem dneska taky behem jarní inventury zabloudil do místa odpočinku tohoto a jelikož to nastartovalo tak jsem se taky profrčel, počasí dneska bylo vyloženě ideální, bez střechy jak pro to stvořené
-> Petrson: ... to jo, ta to celé narovnala :-D
-> Matsoft:
Zvláštní maska

-> Matsoft: nejspis stejne hnusne jako zavreny :)
-> Matsoft: dvě nádobky na brzdovku.
odbornik zasne co vse se da najit... by mne zajimalo jak to vypada otevreny
www.finn.no/finn/.../view image?finnkode=1...
www.finn.no/finn/.../view image?finnkode=1...
-> Dale_Estelle: ok,díky..reproboxy znám,ale netušil sem,že to s nima koliduje.
-> Syny: Ten má černý sloupky a černý výztuhy prahů
-> Pavel P..: To vypada jako nejaka Dejlovina 

-> Pavel P..: nadhera!!!!!
-> Matsoft: pordooon... to je vlastně hotová leštěnka po renovaci 

-> Pavel P..: avliku, ale to ze to ma strechu v pici neznamena ze to je vrak
-> krup: v anglii

-> Pavel P.. 29.03.11 00:36:37: kdepak se najdou?
-> ondie: už jsem to taky řešil. GB poličku jsem v životě neviděl, ke všemu téměř každé auto v GB má dole pod palubkou ty reproboxy, takze ona by ani nebyla kam dat, což opět nahrává tomu že žádná neexistuje. bohužel klasická levostranná není "adaptabilní", to už mám za sebou

-> ondie: neni oboustraně stejná
-> m8rinek: no nevim
..ale zasels ve mě myšlenku jestli ta polička neni vykrojená (nemám teď po ruce) z obou stran stejně,pak by byla uni pro P i L ..ale to je asi blbost.

..ale zasels ve mě myšlenku jestli ta polička neni vykrojená (nemám teď po ruce) z obou stran stejně,pak by byla uni pro P i L ..ale to je asi blbost.
-> ondie: se dá seriová akorát vzhůru nohama ne :D
Heleďte páni znalci existuje vůbec GB polička pod GL palubku ?
-> Pavel P..: obecně nemam problém se širokýma kolama, ale tohle je nějaký takový divný, nevim, možná špatná fotka
Kombinace hadraplánu, černého spojleru, vysokého podvozku a širokých kol asi

-> Luky.: má to natřený nějakou černou srajdou... mě se naopak na rapidu široký balony líběj, je to takovej prvek sportovních aut ze 70-80let.... se koukni na starý Capri, Manty apod.

-> ondie: mš se to naopak nějak nelíbí, jak je to vysoký a jsou na tom široký kola, tak to s tou plátěnou střechou vypadá jako nějakej gazík 
EDIT: a nemá navíc nějak zkrácený přední spojler?

EDIT: a nemá navíc nějak zkrácený přední spojler?
boží
Koukám tady je mrtvo. Tak se aspoň pokochejte jedním Malťanem.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : O moc vetsi neni www.flickr.com/photos/...
/3058940902
-> Gryzly: Dej prosím odkaz na plnou velikost, pokud tam je větší než zde. Díky.
Kurnik..tie britské škodovky máju niečo do seba,aj ked sú v postate obyčajné,ale na mňa pôsobia tak inak nejako ako tie od nás,smola,že všetky nemali takú výbavu a také parametre,ako tie exportné kusy,bolo by to s nimi lepšie dopadlo....

Jsem něco hledal na Googlu a nahodou jsem narazil na toto. Myslím že to tu jeste nebylo.
Pak tam bylo ještě pár fotek Standarta červenýho se značkama C555 ale ty tu asi byli. Z nějakého srazu.
Pak tam bylo ještě pár fotek Standarta červenýho se značkama C555 ale ty tu asi byli. Z nějakého srazu.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : No mě to připadá jako lux, ale fotka je hrozná. Zavolejte mu někdo 

-> Matsoft: Tak si zkus zavolat z okna, jestli tě uslyší.
To je Standart? Fotky jsou takový nic moc, tak to nějak nemůžu rozpoznat, druhá možnost mě napadl LUX.

To je Standart? Fotky jsou takový nic moc, tak to nějak nemůžu rozpoznat, druhá možnost mě napadl LUX.
-> Nwkt: mam blokle mezinar hovory.
-> Matsoft: Telefonem?