pridam ja nazor :
myslim, ze este stale plati ze guma na sirku moze byt + -1cm, cize mozes mat aj 155-175, otec ma na sierre namiesto 195 185 a v pohode prejde aj cez stk (legalne), takisto ked som bol na motorke a mal som vzadu sirsi rozmer tak mi technik dal stk, takze zalezi aj na ludoch.
co sa tyka specialne skodoviek, tak mozes mat aj 13 ky aj 14ky, 13 mozu byt aj 185/70 (5.5 palc rafik), proste auta su tak homologovane, to ze na niektorych DI su curaci je ine. myslim ze ked ta fizel bude je*at za kola typu 165/70, 175/70 apod. tak je mega koko*... neviem mozno by som sa hadal, ale ked je to debil tak si nepomozes,
ja osobne som vystriedal minuly rok kopec rozmerov (165/80, 175/60, 185/60, 205/60) na roznych kolach, najviac sa mi paci 175/60 vpredu (7palc rafik) a vzadu 185/60 (8 palc), pneu su pekne natiahnute...:)
ak mozem odporucit, tak jedine pneu s nizkym profilovym cislom, okrem toho, ze to dobre vyzera tak to neskutocne sedi, pomoze to viac jak vsetky sport. pruziny, tlmice, podlozky dokoopy...fakt neskutocny rozdiel.
dalej by som xcel 175/50 a dozadu 195/45-13, len su dost drahe tie gumy (komplet asi 15-16.000 SK).
myslim, ze s tou rychlostou a spotrebou to nie je take zle, ja som kvoli tomu dal 5 kvalt, okrem toho auto s malymi kolami ma:
1. lepsie zrychlenie, lepsie brzdi (vacsia sila sa prenasa z kotuca na koleso),
2.a tiez nizsie zotrvacne hmoty (tiez lepsie zrychl a brzdy)
3. o moc lepsie jazdne vlastnosti !!!!(nizsie polozene auto tj. tazisko a menej sa deformuje bocnica pneu)
4. mensi valivy odpor( oproti rovnako sirokej gume s vacsim profilovym cislom)
5. jedina nevyhoda vyssia hlucnost (trochu) a radoby nevyhoda, ze je tvrdsie....
je zjavne ze som vyznavac "tvrdeho" tuningu 60-80rokov s malynkimy kolami
skodu so 16-17kami NIKDY !!!