skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Skoda a Bmw
a ta maska snad néé? 

-> Kaprof-Los Koramos: to lízátko je fakt takový na hulváta...
-> rockboy: vole
ale je ta takovy divny ohly lizatko

ale je ta takovy divny ohly lizatko

Kaprof-Los Koramos 20.08.09 15:27:15 napsal: → tunerlada: mě to pripomína kačera donalda nevim proč ale jo

ty vole tak to je hodně bujná fantazie... asi do Kolína dorazil nějakej kvalitnější matroš

ty vole tak to je hodně bujná fantazie... asi do Kolína dorazil nějakej kvalitnější matroš

-> Kaprof-Los Koramos: kačera donalda
lol

-> tunerlada: mě to pripomína kačera donalda nevim proč ale jo

-> tunerlada: Nepodareny krizeni, vznikl mutant, jak rikas Dacia

-> Eidy:
-> mb136gl: to je jak dacia 

-> Ronno: Řekl bych to jednoduše. Vzal si BMW E30 a hodil si na to kastli škodovky 

prednu napravu dam z e30 mcphaerson.a riadenie tiež z E30 ako aj zadna naprava.
Ronno 18.08.09 16:31:50 napsal: prave naopak dal som len chcem zistit ci nema niekto stym skusenosti motor je mierne posunuty v interieru.zadna naprava sadla pomerne jednoducho.len to este nieje dokoncene je to na stolici a niesu peniazky na dorabku tak zistujem ci stym nema niekto skusenostinecháváš tam škodováckou nápravu vpředu? Jak řešíš řízení?
-> Ronno: jo az takle, tak to je sila, to drzim palce :-)
kamarat presne toto nemas nejake viac info otom aute? nejaky link alebo nieco?
prave naopak dal som len chcem zistit ci nema niekto stym skusenosti motor je mierne posunuty v interieru.zadna naprava sadla pomerne jednoducho.len to este nieje dokoncene je to na stolici a niesu peniazky na dorabku tak zistujem ci stym nema niekto skusenosti
nečma bmw motor v predu? tak to do rapida asi podvozek nedas
Ma niekto skusenosti ako narvat podvozok s motorom a so vsetkym z 325 e30 do rapida?