skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
povinný ručení
-> Rapid135 - doktor: Konkrétně tohle nevím, poslední nehodičku z mé viny jsem měl před deseti lety - ale školení řidičů mám za sebou hafo a už jsem na nich slyšel spousta vyloženejch kravin..
-> Turda: dive se.to co sem ti napsal nam tak nejak rikal na skoleni ridicu skolitel takze nespis to asi takova kachna nebude.ale delej samozrejme jak chces
-> petr s: tak sem tam před chvílí volal a z mé strany je to prý doregistrováno a všechno v pohodě no...
tak uvidíme

-> petr s: no jo, já sem u ČESKÝ tak třeba proto se tu dohadujem zbytečně...uvidim no...každopádně děkuju
-> Turda: U čsob to chtějí vyplnit viz odkaz
-> petr s: ale to sem právě vyřídil po telefonu, prostě sem tam volal je to ta linka 841 114 114 , tam se mě ptala na všechny údaje jako sou v tom formuláři, akorát sem neměl ty údaje toho souseda který tam teda musim zavolat, nahlásit číslo tý události a musí to snad fungovat...
-> Turda: Ano ale ten formulář musíš vyplnit klikni na hlášení škody
-> petr s: no nahlásim co a jak, poškozený si zajede dejme tomu do servisu, tam přijde pojišťovací technik, nafotí, odhadne cenu a nahlásí na pojišťovně, ty to pak vyřešej z mího ručení a je to ne??? takhle sem si myslel že to funguje
-> Turda: Tak když si někde seženu tvoje údaje tak nahlásím že jsi mě udělal škodu 30 000 a dostanu to ?Ale vyplnuješ tam tem formulář také klikni si na nahlášení škody
www.ceskapojistovna.cz/on
-line-sluzby.html
tady odsud odstavec, vim že to sou jen keci ale asi to funguje když to dneska šlo...
Kvůli nahlášení škody do pojišťovny už dávno nemusíte. Škodu můžete nahlásit buď telefonicky na linku Klientského servisu (841 114 114) nebo bezplatně a pohodlně prostřednictvím webových formulářů na těchto stránkách.
tady odsud odstavec, vim že to sou jen keci ale asi to funguje když to dneska šlo...
Kvůli nahlášení škody do pojišťovny už dávno nemusíte. Škodu můžete nahlásit buď telefonicky na linku Klientského servisu (841 114 114) nebo bezplatně a pohodlně prostřednictvím webových formulářů na těchto stránkách.
-> Turda: Myslím že ho musíš odevzdat po telefonu si jakékoliv údaje dokáži vymyslet
www.csobpoj.cz/produkty/. ../dopravni-nehoda.htm
www.csobpoj.cz/produkty/. ../dopravni-nehoda.htm
-> petr s: no to právě asi ne, na stránkách český sem našel že stačí vyřídit po telefonu nebo poslat formulář s jejich stránek, v tom případě když tam zavolám zítra a doplnim informace o tom poškozenym tak by to mělo být teoreticky vyřešený...??????
-> Turda: Musíš odevzdat formulář
-> Rapid135 - doktor: teď sem s nim mluvil tak prej stačí zavolat s těma jeho iniciálema....nevim hodim mejla zejtra dyžtak zavolám
jestli ještě ví někdo co a jak??

jestli ještě ví někdo co a jak??

mozna by pomohl onen formular o nehode co musis vozit v aute.jelikoz je to soused a pokud ste se rozumne domluvili tak to sepiste na onen formular a pak s tim asik jit na pojistovnu.jinac nevim
potřeboval bych jenom na rychlo radu, prosím moderátory nemazat !!! 

Pánové potřeboval bych radu, dneska se mi stala taková věc, to je jedno....prostě dejme tomu že sem naboural souseda, jde mi o to co mám udělat, volal sem na pojišťovnu , nahlásil sem tam co se stalo, nahlásil sem svoje iniciály ale neměl sem iniciály toho souseda, teĎ sem s nim mluvil on mi vše dodá, jde o to jak mám pokračovat dál, stačí napsat na pojišťovnu mejla že sem dnes hlásil pojistnou událost číslo XXXXXX ?? nebo tam mám volat nebo prostě nevíte jak pokračovat?? díky moc za všechny rady !!