skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
podpořte dobrou věc "
Tož jsem se dnes, nebo možná včera dozvěděl, že jsme to vyhráli. Na tuto akci přišlo celkem 19 000 hlasů. druhá v pořadí měla 18 000 hlasů. díky vám všem.
-> Bobesh: Tož ve středu dojeli děcka, došli asi 7km pěšky do tábora a dobrovoní hasiči obce Skorošice zakázali pořádání tábora kvůli nebezpečí povodní, takže děcka šli zas 5km dolů, tam pro ně přijel autobus a jeli zas domů. A my dospělí jsme na vlastní nebezpečí přečkali do neděle v táboře a kromě jiných kratochvíl jsme denně ztrestaly jeden a půl basy Šeráku a litr slivovice.
Výsledky tady toho hlasování by měli bejt prej 15.7.
Jedna známá dělá ve skladu Aholdu a během noční směny hlasovala z asi 150ti adres @ahold.cz ;-)
Výsledky tady toho hlasování by měli bejt prej 15.7.
Jedna známá dělá ve skladu Aholdu a během noční směny hlasovala z asi 150ti adres @ahold.cz ;-)
-> Gryzly: das ist schade...
Takže jsem sice vyměnil tesnění termostat atd, ale je to furt v pytli, ted se po pár minutách natlakujou hadice, že se bojím aby neruply a teplota vyleze na 110°C, ale nevaří, asi díky tlaku. jinak motor beži normálně. termostat je tam Verner. Auto nechávám nepojízdné doma, jedu na tábor a na HrochFest nejedu, nemám čím.
-> Gryzly: ferdu znám
-> Bobesh: -> petr s: ještě o půl šesté večer byla moje účast velmi ohrožená, o víkendu jsem to několikrát uvařil a domů jsem se dostal až v neděli večer. od šesti do ted jsem vyměnil těsnění pod hlavou, termostat, expanzku jsem dal z Feldy. Zejtra musím jet po práci udělat hodně velkej nákup do Makra a nevím kdy se vrátim. pak musím opravit jednu hadici od topení, to by neměl být problém. Od středy na to nebude čas, protože jedu do Skorošic dělat zásobovače na dětskej tábor kterej trvá do 10.7. Ale na pátek a sobotu na HrochFest budu uvolněn. Ale pojedu jen pokud mi to nebude vařit. Nehodlám si furt vařit kafe za jízdy. Pak zas veřer neusnu.
-> petr s: Na tom táboře bude aj nějakej Ferda Kubíček, bydlí snad v baráku hned vedle toho ústavu kde z trotlů dělají skoroautomechaniky a je dobrovolnej hasič za Skaličku.
-> petr s: Na tom táboře bude aj nějakej Ferda Kubíček, bydlí snad v baráku hned vedle toho ústavu kde z trotlů dělají skoroautomechaniky a je dobrovolnej hasič za Skaličku.
-> Gryzly: Snad né? Chroustal,něrob srandu,to fakt nebudeš?
-> Gryzly: hroch nebude?
-> Vojťas: Samo že jo, akorát ve středu odjíždím na dovolenou a vrátím se tak kolem 10.7.
taky jsem dal hlasy dva. zajimave je ze stranka csob je oznacena za neduveryhodnou...
-> Gryzly: máš tam další z pracovního mailu
-> Gryzly: Tak dej vedet kdo vyhral ;)
Dneska je poslední den, tak vám všem díky za vaše hlasy které jste dali.
je to tam
taky jsem dal hlas
-> petr s: Ty už tam studnu máš, ne?
-> Gryzly: i já podpořil dobrou ideu

-> Gryzly: odemě tam máš taky podporu
-> Gryzly: Tak sice jsem byl na vážkách
ale máš to tam. V Zábřehu jsem začínal kariéru coby zájezďák na Dnech dětského zpěvu 97 a 4 dni jsme pendlovali mezi Zábřehem a Šumperkem,kde jsme se ve sklepní hospodě "U Tomáše" každej večer nalili jak petrolejky. A Jeseníky s okolím jsou moje srdcovka,krásnej kraj,můj první puťák.
ale máš to tam. V Zábřehu jsem začínal kariéru coby zájezďák na Dnech dětského zpěvu 97 a 4 dni jsme pendlovali mezi Zábřehem a Šumperkem,kde jsme se ve sklepní hospodě "U Tomáše" každej večer nalili jak petrolejky. A Jeseníky s okolím jsou moje srdcovka,krásnej kraj,můj první puťák.
-> Gryzly: A já jsem poslal 2x a chtěl bych jednu studánku vykopat na zahradě
Taky posílam taky 3 hlasy a at to víjde :O)
z tech vsech projektu je mi tenhle nejsympaticcejsi tak ze muj hlas tam je taky ;)
-> Gryzly: mas tam hlas od me i od pritelkyne

Díky vám všem. Jsem zjistil, že se dá hlasovat z víc emailových adres. Za každý email jeden hlas.
mas tam hlas ;-) a pro ty co to nevali tak dejte prijmout vyjimku pak si stahnete certifikat a uz vam to povali 

-> Gryzly: doufám, že to dřevěný sezení nebudete mít zakryrý kanadskou šindelí jako to udělali u nás, to je hnus a pěst na oko uprostřed lesa 

-> Gryzly: hlas :)
-> David29: Nojo, no 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Tak ještě že to neběží tady... by se půlka virtu nepřipojila-)
-> Matthes, záškodník z TechWebu:

-> David29: Zdroj mysli hlasovani, tedy TEBE. Ty jsi neduveryhodny
(dzouk)

Mě to nejde-(
Hlásí mi to, že zdroj nedůveryhodný...
Hlásí mi to, že zdroj nedůveryhodný...
-> Gryzly: hlas poslan, at to vyjde
Přidáno...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
jo to sem
Ale tiše,nikdo to nemusí vědět

-> doly120-ten třetí:o): asi seš rozbitej 

-> Gryzly: Bohužel mě ta stránka nejde

-> Gryzly: myšlenka je to zajímavá a podle mě je to dobrý záměr... tak ať jim to vyjde 

-> Gryzly: i ode mě tam jeden máš 

> Gryzly mas ho tam

> Gryzly
→ Gryzly: mas ho tam 

-> Gryzly: muj taky

-> Gryzly: i můj hlas máš

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Já taky ne, možná je to dobře. Ale jak se něco dovím dám vedet.
-> Gryzly: máš to tam

aj ja som pridal hlas

-> Gryzly: máš tam hlas i ode mne