skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
stovka z čt1
včera večer som videl v seriali "muž na radnici" (joj plus 20 00) škodu 110 ls ,klučky dnu, štvoroko a C stlpik úzky ako z tisícky. videl to niekto tiež alebo sa mi to iba zdalo?
-> ALL: 5.3.2009 na ČT2 dávají dokument "Zašlapané projekty" :
V roce 1967 začal v AZNP Mladá Boleslav vznikat projekt osobního automobilu, který by se stal nástupcem vozidel Š 1000 MB. Předpokládal, že vozy naběhnou do sériové výroby v roce 1973. Škoda 720 se vyrovnávala tehdejším renomovaným evropským značkám. Projekt se však nerealizoval. Důvodem bylo, že stát neposkytl AZNP peníze na výstavbu nové výrobní linky. (citace z programu
)
V roce 1967 začal v AZNP Mladá Boleslav vznikat projekt osobního automobilu, který by se stal nástupcem vozidel Š 1000 MB. Předpokládal, že vozy naběhnou do sériové výroby v roce 1973. Škoda 720 se vyrovnávala tehdejším renomovaným evropským značkám. Projekt se však nerealizoval. Důvodem bylo, že stát neposkytl AZNP peníze na výstavbu nové výrobní linky. (citace z programu

-> berkym1: ani to nie .... este neskor ...

akurat, že sa to odohravalo v roku 1968, a vtedy sa stovky prehaňali akurat tak po kopčekoch za Boleslaví...

...a v nedelu neskoro večer ma z podriemkavania pri Kunderovi(čt 2 na nazov si neviem spomenúť, ) zobudila nadherna škoda 100 na ktorej sa preháňal hlavny hrdina...na to, že to bol americky film, celkom verne to vyznelo
taky sem ju videl a hned psal shade noufovi, at si to taky zapne 

-> berkym1: Jj koukal sem - luxusni kousek :)
-> Jožynek : to bola brutalna blbost
-> haso: to mam stiahnute v compe

-> Tomo-DK: vo filme Horem padem je jedna 100ka v asi troch scenach...inak film to bol strasny

-> ALL : neviete zohnat video toho kila ???

-> Tomo-DK: já to taky viděl... hé he! 

-> U-Geen: já jen obrázky
-> kaprof: nj talo se

-> kaprof: nj talo se

-> Tomaso435:
ja sem ti to rikal

-> Tomaso435: cist umis? cets pravidla?
hej u gíne to není fér

-> kaprof: 

-> Tomaso435: twe at to tu nezamknou

-> Tomaso435: u nas je to kel :D u vas tusim ze zeli ci kapusta neviem uz presne ... 

-> Tomo-DK: do čeho ??? 

-> packa: to sme dopadli

-> Tomo-DK: Já taky ne.

kazdy to kilo videl.
len ja nie do kelu !!! 

ta knizka je vyborna, a da se rict ze je to "bible" ceskejch vodaku :-D mam ji doma sic v salatovym vydani, ale sem za ni rad. Co me, ale dostalo, ze ceska televize podle toho serialu vydala vlastni knizku Volejem i perejemi, coz mi prijde docela skoda, spis original by si zaslouzil znovu vydani, pokud tomu tak neni.
všimli ste si ten znak škoda na prednom čele?
jsem si při tom vzpomněl na naší 100, měla stejnou barvu
Byla skutecne moc pekna ... to je pravda .. taky jsem koukal.
-> berkym1: -> Dave: Já taky, já taky

-> berkym1: Taky jsem slintal u televize...
včera bola velmi pekna stovecka na Čt1 o osmej večer v tom vodáckom seriáli.Taká modrá so záhradkou so značkou Jindřichúv Hradec.....Niekoho z vás?