skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ParkovacÍ Kamara
-> lea: Tak potom prosim napis skusenosti , ci sa to vyplatilo, mozno nieco take nieco kupim mame do auta (suzuki SX4), pri cuvani fakt nevidi za auto
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): neeeee, tak já mám jasno, jdu do toho, jen se mi nechtělo dávat kameru do nárazníku, ale objevila sem takovou, která by šla přidělat na ten plast u osvětlení SPZ, teď vybírám monitor, ty do těch zrcátek jsou zbytečně drahý
zlatá 105 

-> lea: Skusala si sa na tu kameru pytat aj tu: xsara.cz/phpbb3 ? Mozno bude mat niekto konkretne skusenosti
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): jj, to se taky prodává
www.autio.cz/cz/.../lcd-d
o-auta-ve-zpetnem-zrcatku-
6-palcu-couvaci-kamera-ms5
08-s-nocnim-videnim

-> lea: Ale teraz ma napadlo, dat displej namiesto origo zrkadla, to by bolo celkom fajn :-) a este to prepojit aj s nejakym DVD prehravacom, keby ma pohlad za auto zacal nudit 

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): 

-> lea: Ano, odlomilo sa.... ostala mi len zakladna na skle, odpadlo to v tom klbe... a ani za svet to tam nejde nasadit.... tak ho nosim v kastliku a budem to riesit az pred STK 

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): :-) odlomilo...., mám krátkou, věděla sem do čeho du, zepár Xsar mi už rukama prošlo ;-), já prostě chci pořádně vidět za auti a za ty peníze, není co řešt :-)
-> lea: Aku xsaru mas? hatch alebo break? Lebo kratku mam aj ja a nepocitil som zatial potrebu parkovacieho senzoru, uz pol roka jazdim len s vonkajsimi spetakmi, lebo vnutorne sa mi odlomilo... zatial pohoda :-)
jak tady tak čtu některý příspěvky, tak se docela bavím nad těma silnejma řečma :-) Připomínáte mi některý kolegy " na co parkovací kamera, umím parkovat, ne ". A najednou z nich vyleze, že ten trefil tyčku zaraženou do země a zrušil nárazník, druhej to napasoval do popelnice, kterou přes vysokej zadek neviděl, další sejmul značku...... :-)

-> havlik: trošku novější auto než je stará dobrá škodárna ) ale tu mám taky :-) ), ono je to dneska jedno, z těch nových aut je prd vidět skoro ze všech :-), ale mám Xsaru
pro info www.autio.cz/cz/.../nase-
montaze
a jen tak mimochodem, náklaďák bez parkovacích senzorů už sem dlouho neviděla resp. neslyšela :-) takže silný řeči o chlapácích za volantem stranou ;-)
a jen tak mimochodem, náklaďák bez parkovacích senzorů už sem dlouho neviděla resp. neslyšela :-) takže silný řeči o chlapácích za volantem stranou ;-)
-> lea: a co to máš za divnej vergl_?
tak na kamionech a autobusech je to čím dál tím častěj, a nejde o parkování, jde to to, že zhruba do výšky 120-130 cm nic za auten mevidím, a kdyby se tam přimotalo děcko nebo zvíře.... tak je malér, nějaký škríbance vem čert
-> Stepix: tak zrovna na autobusech to bejvá často (nemyslím MHD)
-> Stepix: čiastočne máš pravdu, ale nie zas tak úplne. S kamiónom zacúvaš koľkokrát ľahšie ako s nejakým pick-upom alebo ofroutom. S tým sa totižto väčšinou triafaš na nákladnú rampu alebo do výkladky, a to je rozmerová krava. Kdežto s menším autom niekedy cúvaš na tak nechutné miesta že len čakáš kde čo trafíš. Ja osobne nemám rád zbytočnú elektroniku v aute, žiadne čidlá a podobne nemám, dokonca pri objednávaní posledného auta som musel uviesť čo všetko tam nechcem. Ale teraz sme kúpili švagrovcom na druhú prevádzku Nissana Navaru, a oni šoférujú ako prasatá, to auto je po týždni omlátené jak žito... Nedávno som skúšal nové Volvo, (XC90), a čo tam bolo kok.tín že strach. Blížiš sa k stredovej čiare - blikajú diódy. Blížiš sa ku krajnici - blikajú diódy. Si blízko za autom pred tebou - blikajú diódy. Zotmelo sa a museli sme to povypínať, cez tie sku.vené diódy nič nevidíš. Cítil som sa ako trápny \"lidltuner\" ktorý si do palubky narve modré diódy, chuja cez ne vidí, ale je kůl. To auto už ovláda teba, nie ty jeho...A to celé iba za 72.320,-€ od Horsta Fuchsa, no nekup to. Tým som chcel len povedať že tú kameru len do väčšieho pracovného auta, alebo ženským na parkovanie do mesta (ženské zo šoférskym talentom prepáčia).
Stepix:
taky si myslím, že kamera není zas tak důležitá.Dobrý řidič zaparkuje i bez ní...a kopyto si ji koupí a pak se bude v noci dívat z okna jestli mu ji někdo nekrade
Síla
taky si myslím, že kamera není zas tak důležitá.Dobrý řidič zaparkuje i bez ní...a kopyto si ji koupí a pak se bude v noci dívat z okna jestli mu ji někdo nekrade

ja som mal chvilu pozicane auto s cuvaciou kamerou, tak som sa spoliehal na nu a skoncilo to vymenou zadneho naraznika a svetla. Radsej cuvam podla spetakov, alebo sa otocim cez sedacky
myslim, ze je to zbytecnost. Pokud lezu do velkyho auta a nemam na to, tak si koupim kameru... Videli jste nekdy nejakyho 40ti letyho kamionaka aby mel couvaci kameru na nakladaku? nebo na autobusu? a jakto ze se vejdou, umi zacouvat a trefit se. sry ale fakt miluju ty borce co maj auto jako krava, na nem milion cidel a je pro ne problem vyjet do poschodovych parkovist

-> mototechna: jo, taky myslím, že je to bomba věc, ale jak moc se to krade, asi nechám přidělat kamerku na plast vedle otvírání kufru, ale bude to vidět. Trochu se bojím, aby to někdo nešlohl :-(
njn, menší překlep :-)
jo, špica vec, hlavne pre kombíky. Navyše ak máš display, ktorý je prilepený na spätnom zrkadle, normálne funguje ako zrkadlo, pri zaradení spiatočky naskočí režim "kamera", a máš to napojené aj na DVD-autorádio... A celá tá sranda stála okolo 5.000,-Sk. Má to v aute kamarát, má firmu na takéto vtákoviny ( www.carhifi-tn.sk ). Asi to namontím aj ja.
Aha, já podle názvu čekal pár mírně posílených Chevroletů Camaro, počesku hezky psáno Kamaro, driftujících postupně na svá parkovací místa

ahoj, nemáte někdo zkušenosti s parkovacími kamerami, ono nééjni z každýho auta vidět tak dobře jak ze staré dobré škodárny :-)