skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Favorit,Felícia a staršie autá z ulice fotogaléria
-> Stepan FUN: a co zadní okno bez výhřevu? teda jesi se počitá :D
-> rsvancara: Ještě doplním (jestli se nepletu - i když z fotky není vidět) pevné sedačky bez opěrek a zadní okna bez stahování...
-> Tommy017: kde jsi na nej narazil?
-> lokaj 15.06.12 09:03:14:
- přitahovače dveří jsou pásky ne madlo
- ipur volantu nemá hliníkovej znak, ale i tak tam je nápis škoda
- nejvošklivější budíky
- nemá textilní koberec podlahy, jen gumu
- nemá koberec přes podběhy, je tam lepená koženka filcem dovnitř :-D
- přitahovače dveří jsou pásky ne madlo
- ipur volantu nemá hliníkovej znak, ale i tak tam je nápis škoda
- nejvošklivější budíky
- nemá textilní koberec podlahy, jen gumu
- nemá koberec přes podběhy, je tam lepená koženka filcem dovnitř :-D
A tady ještě na dvoře autosalonu a opravny Škody, docela pěkná Š 120 L 1985 s tenkrát tolik oblíbenou značkou Camel a jejími všudypřítomnými nálepkami všeho druhu. Ale ta nálepka jí sluší. Pak si pro ni přišel jeden hodně starý pán.
Vlastně interiér vám sem dát mohu. Schválně kolik najdete rozdílů oproti např. 105 L nebo 120 L Krom jiného čalounění sedaček co jsem viděl na těch jsou původní potahy.
Já vyfotil užovku Š 105 S v červené zemité barvě rok 1983 všechno původní včetně S (ne) výbavy do poslední puntíku, najeto 44.000km, pouze zanešená takovým tím černým prachem a vybledlá. Měl to prý doktor, který si ji koupil jen pro jistotu co kdyby náhodou někam chtěl jet a náhodou neměl čím jet, takže prý tak cca 10 let stála u kravína mezi krávama. Ale až se rozleští tak bude pěkná. foto nedávám, nyní jako libovka fakt nevypadá.
-> James1991: tu občas po praze 4 potkávám
-> Péďa17: pekna
-> šrek: jj 2007
>-> Péďa17:Blatná
-> Tomaso435: jestli mají výstuhy v prahách nevím,rám zadních dveří zůstal celej tak by to mohlo držet
-> Chali: no jasny však je to jen užízlej forman..
jen by mě zajimalo jak maj řešenou pevnost kastle.. když po odendání lamina, z toho je pickup kabriolet jen s malýma vyztuhama.. jesi je něco i v prazích navíc?
jen by mě zajimalo jak maj řešenou pevnost kastle.. když po odendání lamina, z toho je pickup kabriolet jen s malýma vyztuhama.. jesi je něco i v prazích navíc?
-> Tomaso435: Ty západky opěradel tam stačí přišroubovat,na podběhuje vše připraveno,nebo aspon u firemního bylo.
-> Kamil Vidlička -> Tomaso435: tenhle je měl a vzadu vezl babu
proto ty tonovany zadni skla

-> Kamil Vidlička: držáky na sedadly tam zustali takže neofiko bys tam sedačky dal a něco převez . . ... akorat to tam nemá ty zapadky opěráku takže by to tam nějaknedrželo
Chci se zeptat pánové, existovaly tyhle Vanplusy i v pětimístné verzi nebo byly výhradně dvoumístné? Popř. daly se tam legálně dodělat zadní sedadla?
-> Milan 136: skoro jako ta moje 

-> Milan 136: taky znám,mám

-> Michal N 283: mpi -> Milan 136: tohlenc bylo snímač otáčok , som zobral 1551 vaga z kúta pichol a hneď bola jasná závada , to je človeče diagnostika , nie pojebaný VAS čo nevie zistiť zanesené DPF :D
-> suri: pekne červená...BMM-ko či MPi?
-> suri: že prej rádio vybíjí baterku. Sencor zapojenej na stálo

-> Milan 136: a s čímpak? tohle znám , tentýž stav aj km 28 000
-> Milan 136: mlask
-> Milan 136: Neprodá? 

-> Tomaso435: uz mlcim
-> Vojtisek: 

-> castrol: už odpověděl
-> Tomaso435: jsem drsoň
-> Tomaso435: jsem drsoň

-> castrol: ty na sz odpovidaš taky až druhej den tak co :-D
-> Vojtisek: ale neodpovedal si mi na sz 

-> Tomaso435: díky, díky, vřelé dííky

-> castrol: 31 500 km, pán stavitel

-> Vojtisek: tak už mam jasno jaky poklice nakonec dám :D ty co se mi vali v garaži a sou pod šrouby , tak aspon je neztratim :D díky za vzor :D
-> Vojtisek: pekne, kolko mal nabehane ?
V Brně - Zábrdovicích na ul. Francouzská, stojí krásná, nejspíš důchodcem vlastněná Š 105L model 82. Stojí tam už přes měsíc a má vyfouklé zadní kolo. 5.6. tam má proběhnout čištění ulic, tak snad ji neodtáhnou někam na vrakáč. Na důchodce to šacuju podle vybavení interiéru
kecáte blbosti....sprinty jsou 13 i 14 a je jich v podstatě stejně... protože 13ky se dělali na poslední erka a hlavně žiguliky takže se daj sehnat v obou velikostech... prošlo mi rukama několik nových 13tek i 14tek a 13ky neměli znáčky na těch maticích a držáky měli menší rozteč