skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Favorit,Felícia a staršie autá z ulice fotogaléria
-> Mr._Nosferatu: to berem 

-> castrol: udělám ho v carbonu :D
-> Mr._Nosferatu: sice vitrual ale predstava tam je ,dik nejdem do toho
-> Tomaso435: no mozno v tej ciernej este by sa to dalo ?

-> Mr._Nosferatu: jak reálné :-D
-> castrol: divně, jezdilo tu kdysi pár aut s tim.. ale nechávali ho v černé pač st typ.
-> castrol: Na německým fóru je fotka kombika s FUN paketem
feliciars.de/wp-content/. ../designestudie_fun_klein .jpg
feliciars.de/wp-content/. ../designestudie_fun_klein .jpg
-> Mr._Nosferatu: mna by skor zaujimalo ako by vyzeral naraznik z funa na klasickej fele 

-> Felinka 1.3mpi: zajímavý vzdicky me zajímalo jak vypada Pick-Up s rampou ...
tak tohodle pickupa sem vyfotil tak před 14dni,u nas v Mimoni u penny,celkem peknej,nekdo zdejsi...

Normálně teda moc Feldy neokukuju.. ale aby tohle auto mělo po téměř 80 000 km stav novýho, to je skoro až divný (jinak výskyt = klasika, ta zeď a brána patří ke hřbitovu..)

-> Enggik: Ty značky tuším že ano, ale řídili to nějaký mladší kluci - ale zrovna parkovali, takže možná jen nějaká testovací projížďka (vypadali "v pracovním").
-> dragon_cb_cz: Dnes potkána v Poděbradech. Řidil starší chlápek a nové eSkové RZ, že?
V sobotu v Byškovicích, na skle pár srazových samolepek - zjevně tam byl "doma" a zrovna parkoval:
-> lokaj: záleží na modelu, ale bylo to origo. na dveřích a B sloupku taky
Rádio, digi hodiny, centrál na klíč, alarm, imob..fakt docela vybavené auto. Mně se ten Favorit vždy moc líbil. Ten černý polep kolem zadního okna se dělal už ve fabrice, nebo až u prodejců v servisu? Nevíte?
-> lokaj: no určitě bych našel nějaký auto kde sou takovou barvou zamalovaný díry v blatníkách 

Naopak tato barva se líbí snad úplně všem. Pokoušeli se o něco podobného na facelitované Octavii II.,ale vyznělo to trochu jinak.. Jinak mmch zde na foto dost zachovalý favorit Comfort line. Už jen nasadit pokličky, opravit masku a jedeme.
Byť ta barva připomíná použitou mísu bez štětky, mně se líbí právě tím, jak je krásně sytá a ojedinělá. Takovou barvu dnes na autech nenajdete ani v metalíze natož bez ní. Na starých plotech,lavičkách a houpačkách ano. Kdo tuhle aspoň hodně podobnou barvu bez metalízy uvidí na jiném autě než řada 742 a starší ať ji vyfotí, ukáže a vyhrává záchodovou štětku. Novou!
-> RadovanSkodovkar: ta tvoja najlepšia farba bola takto pred rokom na našej branke 

-> minno: A já myslel, že tohle označení vyhrála moje oblíbená barva 

-> castrol:

E: Najlepšia farba

E: Najlepšia farba

-> RadovanSkodovkar: áno aj u teba sa taká nachadza
-> minno: 

-> lokaj: jeee sračková škodovka
Já objevil, u sebe ve městě jednu Škodovku 105L v málo vídané-jemně a slušně řečeno světle hnědé barvě o které jsem doteď ani neměl tušení, že zde po okrese jezdí. Později byla na zvedáku v servisu, takže jsem viděl, že i zespodu vypadá velice pěkně, jen ty disky jsou strašný.
No, tak konečně i k nám dorazila FUNka, sice nevím, kdo ji vlastní, ale je nádherná 

tak to tu trochu oživim a přidám jednoho pick upa z Jablonce. Majitel je velice šikovnej lakýrník. Má ho 12 let a jezdí sním deno denně a jediný bolavý místa jsou pokvetlý přední blatníky a jeden puchejř na levym vršku zadního podběhu. Nedávno jsem s ním mluvil a říkal že teď na něj nemá čas,ale hned jak bude tak ho zase udělá do topovky. Vozí na něm ještě dekl na korbě otevíratelnej na pístnicích nahoru,ale ten byl sundanej
Omlouvám se za upovací příspěvek. Dělám to kvůli cizímu autu. Ale pokud by měl někdo zájem o užovku zadarmo se zaplaceným EKO a dílama k tomu ať se ozve. Je v inzerci. Díky.
Aha, v reálu vypadal celkem dobře i když péči by potřeboval. Do detailu jsem ho ale nestudoval...
-> Škodověnka: pár let zpátky to byl luxusní fešák. pak byl lehce trefenej a ted zustal takto
Jeden pěkný sport-line z Lanškrouna. Škoda neorigo masky a těch mračítek
Že FN Plzeň pořád používá k zásobování Favo Pick-upy sem věděl, ale že i Favorit sport line?
Za oknem měl ještě cedulku to z fotky neni vidět.

Nějakej pán s tim přijel, odběh do trafiky a hned mazal pryč. Stačil sem zaregistrovat jen zvuk startéru z feldy.
Zatím to rozebírám, jen jsem do toho strčil zpátky kola, aby se dal postavit v garáži do stojanu.
-> Nepér: předrenovační stav, což? 

V jedné uličce v RK,docela překvápko.Kliky ven,chromy,původní registrace..
No já si určitě pamatuju miss 1988, když první miss byla stejně až Christová v 89 ne? Ale jinak všechno sedí. Barva mně přišla taková skorosilverlinovská, ale víc ostrá. A je to přesně ta barva co už jsme viděl na Škodě 130 GL a 135/6. Jinak ta Octavia ta světla dostala až na poslední rok ne 70-71? To víte psal se rok (až) 1971 a křidélka už dávno nebyla v módě. Já byl teď na veterán srazu po stopách Hraběte Chorynského 2014 na Sádku, okr. Třebíč. a bylo tam k vidění dost zajímavých aut různých značek a modelů co normálně nikam nejezdí, dost těch předválečnejch vozidel, ale i Mercedesy Benzy, BMW,DKW,, a pár stodvacítek.
-> castrol: Nemám za potřebu kecat,zrovna nedávno jsem o tem někde četl a prej se to dávalo na poslední kusy,pro mě je to docela zajímavý ale moc se mi to nelíbí..
-> Tomaso435: Nevypadalo špatně,ale žádná leštěnka to nebyla.
-> Tomaso435: Nevypadalo špatně,ale žádná leštěnka to nebyla.
-> Honzaloun: to kilo, bylo by i na prodej. když mu dáš 20. jinak ho nedá.
a pod těma světlama na octě má těsnění, to na kile není...
a pod těma světlama na octě má těsnění, to na kile není...
-> Honzaloun 07.06.14 17:08:07: Vím, že je to origo, ale je to fakt ošklivý 

-> lokaj: jojo,jednoho jsem tu kuchal na díly....měla to bejt snad stejná barva co se dávala na 136gl
-> Honzaloun 07.06.14 19:43:37: tomu sa da aj neda verit 

-> GRED-Činpokomon :D: Vždyť já vím že to je originál,montovalo se to na nějaké kusy,ale jen tak jsem napsal že to jsou světla z kila.Ale nemyslel jsem jako že to tam někdo namontoval