Tak inzerát v sekci auta včetně dalších fotek vložen. Tak budu tajně doufat, že někomu přesně takový model posl.120kyve sbírce ještě chybí. Já bych si ji vzal hned, ale mám už téměř 4auta a to je na panelák dost.. MMCH barva není béžová(lískový ořech či jak se to jemnovalo,ani okrová či bílá, ale taková krémová. Prostě fakt jak kapuccino. Nevím jak se jmenuje.
skoda-virt.cz/cz/.../1751
51-skoda-120-l-1988
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Favorit,Felícia a staršie autá z ulice fotogaléria
-> Bukaj: 

-> dragon_cb_cz: Tak tos Tyyyyy?
Jedno vejce za tři dny...
Dokud mi slépky nezačnou mizet, tak OK
Jedno vejce za tři dny...

Dokud mi slépky nezačnou mizet, tak OK

-> Bukaj: Jen počkej až ti začnou slepice podezřele málo snášet 

-> dragon_cb_cz: když připálim nějaký cukroví, tak Ti ho pošlu, abys nehladověl

-> Bukaj: Jen si posluž, až mi pošleš číslo účtu, tak ti odešlu svoje poslední peníze za podíl na kořisti z poslední výpravy a pak budu až do Vánoc hladovět... snad mi naši nechaj alespoň kosti z kapra 

-> MisakusX: Řekl bych, že klasická béžová 2040 

Ta barva vypadá skutečně jako fáčková - že by "bílá lipicán"?
-> dragon_cb_cz: Náhodou otevřu Virt a co nevidím 
No, ale jistě, že jsem v řadě zájemců až za Tebou

No, ale jistě, že jsem v řadě zájemců až za Tebou

-> Bukaj: Já to čekal 

-> lokaj: Vypadá pěkně - jak je na tom s korozí? možná bych se jí ujal
(ne té koroze, ale té škodovky :)

-> Nwkt 01.12.13 16:31:36: Na tutý trase se čas od času vyskytuje bílá Š136 sedan s postarší dámou. A každý ráno a odpoledne i já.
Krom toho na švrňanech v tom sídlišti okolo těch ordinací by to stálo za průzkum. když sem zam zabloudil, tak tam bylo hafo škodovek.

On ji chce hodit na vrakáč,takže když mu dáš na vánoce pro babičku a na léky tak bude spokojen. Já taky nevím, ale to jest cca +/- 3000,- A poslední model 120ky již v modernizaci v kapučíno barvě a černýma okapničkama v tomhle stavu taky všude nenajdeš podobně jako první 120ku 1983 MI :-) hlavně ať se zachrání a bude vídaná sem tam na škoda srazech. To je hlavní.
-> lokaj: Sakra, ta vypadá hezky... jenže rok 88, takže testace nemožná a EKO 10 litrů je brutál. To by jí fakt majitel musel pustit skoro zadarmo 

A hned na to jsem objevil jednu z posledních stodvacítek. Je to Škoda 120 L prý z roku 1988/89 se všemi origo detaily co k těm pozdějším Škůdkám patří. Po 1 .majiteli (doktor 87let) a má najeto 60.000 km. V inzerci na toto vozidlo zakládám kartu od zítra, neboť mi bylo řečeno, že panu majiteli už nebývá dobře a bojí se už jezdit a do konce roku by to chtěl vyhodit do šrotu. Ale že půlku prosince se s tím bude ještě loučit, protože to je jeho mazel. Myslí si že to je jinak neprodejné. Jiak stav dost pěkný, garážováno, střešní okno apod. funkční, STK 08/2014 cena kdo bude ochoten nějakou tu tisícovku za to auto dat, neboť EKOpoplatek 10.000,- je u tohoto vozidla stále aktuální. Možná 5Q nevím.barva taková ta favorití kapučíno. Více v inzerci zítra. Ozvěte se mně (lépe tel.)do Vánoc kdo chce pěknou Škůdku za babku na parádu. Zachráníme to.
-> lokaj 05.12.13 17:41:57: hezká barva 

Dnes opět kde jinde, než u supermarketu ( i když ne zrovna ten typický pro důchodce). Jeden starý pár přijel s pěkně nablýskánou Škodou 120 LX. Tato verze už se dnes také jen tak nevidí, kor v takto slušném stavu.
Minimálně ty Fire nálepky si mohl odpustit, ale naštěstí to není nic co nejde odstranit.
Ještě dostatečně zachovalý Rapid 130 v zelené metalíze. Výskyt majitele někde mezi okr. BO a TR
A o 20 metrů vedle stejně starý, ale evidentně o něco dříve registrovaný Favorit 136 L. Taktéž bez poskvrny.
Tak sem po delší pauze opět přispěji pár svými úlovky. Zde se jedná o Škodu 125 L z roku 1989, nádherně zachovalý exemplář. Co víc k tomu říct.
Takhle to asi nevypadá, ale slušná Blue Sky s nějakou paní za volantem
-> PodFuck3r: 

To je docela možné, že to je z eMka a já si pořád říkal co mi to připomíná. Já se na něj koukal a není to nic co by se nedalo opravit, nebo znovu dát do původního stavu. Stačí jen trošku chtít a zapojit ruce a čas. Přeci jen 31 kus z roku 1987 a ve světle červené barvě se jen tak neodmítá. Kdo shání zajímavýho favorita na parádění po srazech není lepší volby. Kor když jich bylo vyrobených pár kusů..
-> lokaj: ta lišta v masce, neni z čela z emka? :D
-> lokaj 01.10.13 06:19:45: tos ještě nebyl v mostu.
-> lokaj 01.10.13 21:15:11: koukal sem na něj je už asi z hodně procent po a plno měněnýho. sice první kus, ale... ten stav
-> lokaj 01.10.13 21:15:11: koukal sem na něj je už asi z hodně procent po a plno měněnýho. sice první kus, ale... ten stav
MMCh, nemá to být reklama to ne,ale tady na této adrese v MB prodávají dost vzácného Favorita z roku 7/1987 (!!!)čili jednoho z úplně prvních a dokonce ve vzácné světle červené barvě, kterou v podstatě známe jen z propagačních plakátů a reklam, v provozu jsem ji ještě neviděl.je docela ještě pěknej a za dobré peníze. Kdyby ho někdo přeleštil a něco poopravil tak by měl na sraz velice dobré auto. Kdyby jsme my už doma jednoho neměly tak ho beru hned. Zde je ta adresa:
www.sauto.cz/osobni/.../1 3875100?goFrom=lis...
www.sauto.cz/osobni/.../1 3875100?goFrom=lis...
Ti favoriti jsou nádherní. Ještě po ZR jezdí takoví podobně zachovalí khaki zelení.Jo,jo kdepak okres Žďár, ten je na zachovalá auta hodně bohatý.
-> Tomaso435: no to som nevedel

-> castrol: ale né na hnědým. to sem zavrhnul a druhej rám pustil dál :)
-> Vojtisek 28.09.13 15:50:52: tomaso ma ram 

-> Vojtisek: tomaso nééé. tomaso to konzervuje na zimu :-D
-> Bukaj: Fotka je dost optimistická
Neříkám že zrovna to MB je v nejhorším stavu, ale aby se tomu dalo říkat patina, si myslím že je dost odvážný. No každopádně jsem zvědavej, co tam s tím ,,provedou" a na výsledek jsem hodně zvědavej, jelikož zrovna tohle konkrétní MB je mi docela blízké, vzhledem k bývalému majiteli. Co jsem se tam bavil s jedním z těch chlápků, tak teď dodělají eRko a pak je na řadě právě tahle žábrovka. Takže při jejich tempu, počítám, že příští rok prázdnin bude v plný kráse.

-> Enggik 20.09.13 17:42:11: Myslím, že to MB renovaci nepotřebuje
Asi ani to kilo - ojí má lehkou patinu, aspoň z fotky to vypadá luxusně...

Asi ani to kilo - ojí má lehkou patinu, aspoň z fotky to vypadá luxusně...

-> Enggik: Jo, už vim. Před chvíli jsem jel kousek odtamtud.. 

-> Mr_Kubas 20.09.13 18:47:24: Nene, přímo na hlavním tahu přes Mělník u pumpy TANK ONO.
-> Enggik: To je někde v loděnici?
-> dragon_cb_cz:
Tak a na Mělníku čekají další kousky na renovaci.

Tak a na Mělníku čekají další kousky na renovaci.
Pár dní zpátky na Strašnickej jsem chvíli váhal, jestli si dobře pamatuju, kterým autem jsem ráno do tý práce vlastně jel 

-> lokaj: koukám, že vám toho tam jezdí ještě docela dost :)
Tady ještě jedna fotka z dneška. Před autosalonem Škoda stála tahle dalo by se říci skoro voňavka.Š 105L takové zajímavé šedé barvy. A měla by být registrována cca v půlce února 1985, neboť má Š 120 LS co jsem míval kdysi,měla značku velice podobnou(TRC-24-71) a ta byla registrovaná 09.02.1985,čili téměř dvojčata.
Cca před týdnem a něco, docela zachovalá Š koda 125L v barvě Apollo red před Ikeou v Brně.Přišel k tomu nějakej 18letej kořeň se svou kočenou a byl až nepříjemně zaskočen,že jsem mu to auto ještě docela pochválil. Prej ho má půjčený od dědy a jdou nakupovat. najeto měla +- 80tisíc km.