nikdy s ničím nebyl problém a měnili se jen spotřební díly, jediný co bylo byla jedna tekoucí vodní pumpa a přetěsnění turba...sám budu kupovat Evasiona nebo 806ku
-> U-Geen: Mno tsk 405ka je proslulá elektrikou zadních světel, a nápravama... Ve verzi atmoropák 1.9 je to auto který jezdí za pár peněz... Jinak pohodlí je neskutečný:-) Páč když si sednu do toleda, venta nebo GII tak mi to přijde jako bych seděl ve školní lavici, jak je to tvrdý.... 405ka je prostě gaučík:-D
-> Bagrr- máma mele Emu: no tyhle stary mrchy snad byly docela v poho.. namatkou u 206ky: vetrak chladice, rozpadly tycky stabiku, rozpadla zadni naprava (nejen loziska tusim), praskly pruziny vepredu atd.
-> U-Geen: Ale prdlajs:-D Já si na 405tou nemůžu stěžovat:-D (teda můžu, ale nechi, protože takhle daleko sem to nechal zajít sám ze své vůle...) kdybych vyměnil načatý díly hned, tak bych teď měl klid...
-> škodík: Nejsem jedinej, komu vaděj ty tvoje fotky...fotit auta, který člověk potká na každým rohu a prát to sem pod tlakem mi připadá jako plejtváním místa serveru...kdyby to dělal každej jako ty tak tu jsme zaplavený sračkama a každej měsíc se dokupuje disk k serveru...nehledě na místo se taky na to nedá koukat...votuzáci v libovkách z ulice atp je fakt silný kafe...dáš auto do libovek a když ti někdo napíše že to je humus tak to nenápadně smažeš a nebo napíšeš že to a to se ti nelíbí...
-> Bagrr- máma mele Emu: jj... pohodlny... na sezeni v garazi :-) tchan ma 206 HDi, je prima, ze se mu ani moc neojedou gumy :-) v servisu je kazdou chvili.
-> škodík: Ne to opravdu nemá smysl...seš debil.... sereš sem samí příšery, myslím že když ten foťák rozšlapeš uděláš líp...tohle by dokázal každej kokot...lítat a fotit každý auto na kterým je odchylka od originálu v podobě třeba samolepky, nebo votuzidla, jako ta zelená mrcha...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: proč na něho tak vyjíždíš? Vždyť tady dal jenom fotku upraveného bawora, staženého z netu. Vím že tady má spousta lidí na Škodíka averzi, ale nemyslíš že tohle je trochu moc?
-> Borin - Král tuzerů: Teď jsem si ještě všiml že mi tam vadí ještě jedna drobnost:-d Nenavavazující MÍčkový lemy na nárazníky... Ale jinak je to auto luxus:-) Hlavně jestli je tam opravdu ta 2.5TD jak se tam píše, tak to musí bejt ukrutný žihadlo...
-> Borin - Král tuzerů: popravdě sem myslel že se dá do kupy, mě nikdy neublížil a myslel sem že je jen malej a snaží se zapadnout ale tohle už nějak nepobírám.....asi se fakt zbláznil
-> škodík: Tak se vzdělávej...od začátku se tady i na AHC projevuješ jak kokot, tak jdi do sebe a přemejšlej než vyplodíš kravinu...spousta členů včetně mě tu byli třeba půl roku, nebo i rok a jen četli a sledovali bez příspěvků...nemachruj a nesnaž se tolik zapojovat do diskuzí, o kterých nevíš lautr nic...klidně se ptej, ale nedělej ze sebe kokota...už i nás to sere
-> Kaprof-Los Koramos: Hlavně že škodovku nemá nikdo... Ty hle blbý keci mě vždy dokážou akorád nasr**t...-> David29: Jj, je to v Praze, tuším kousek od... sakra nevim jak se to tam jmenuje...