Tak zas u Dlouhého z M.B. jsem si objednal naohýbání trubek na chlazení a na rampu.Tragédie.Termín dodání zpožděn o dva měsíce.Trubky na vodu udělal z matroše o 6mm větší,nechť si říkám-schovám je do tunelu.Ale rampu!Mi povídá,že to má v kompu,zadá to a vypadne mu rampa.Chááá.Průměr trubky 52mm a rampa ve 4ks,prej si to svařím.Mě tehdá málem ranila mrtvice.Navrhl hned,že to vykompenzuje cenou.To už sem brečel bolestí inteligence-původní smluvená cena za dílo byla 12tkč a nová zohledněná cena byla 13,2tkč.Holt 2 měsíce je Dlouhá doba.
Vymlouval se,že trubky na vodu jsou silnější proto,že slabší mašina ohýbat neumí-chááá.
Rampu dělá takhle silnou,protože až tam dám Hella 3000,tak se neohne jako ta původní slabá-chááá.
P.S.Dal jsem mu šablonu na vodní trubky a řekl,že je udělá přesně tak.Na rampu dostal průměr trubky a dával jsem mu fotku,jak má vypadat.Prej tyhle na fotce dělal tehdá ve škodovce na rsu on.
Prostě fraška.
!!!!!!Pane Dlouhý,poslouchejte co Vám zákazník říká a chce.Ať se pak nedivíte,že Váš výtvor pak nechce!!!!!!!
Údajně dělá věci pro Motorsport Škoda,tak nevím jak ti jsou spokojeni.