-> castrol 03.08.17 21:07:35: a tohle vypadá jak seschlá vjetef

Nad hlavou v posteli mám Brachypelmu Smithi
docela dost mě to překvapilo nejdřív sem se kouknul do jeho terárka .. jestli je to vopravdu on a ne nejakej jinej výletník .. terárko uplně dokořán .. tak sem toho vyletníka nabral a vrátil tam kde má být..
přes celej pokoj 3 metry hromada překážek .. a mám dojem že taky velkou část cesty šel přímo po mě
šmejd ( ale jsem rád že jsem se zrovna vzbudil když sem ho mohl tak lehce najít .. páč ho ztratit nebo mu ve spánku ublížit, to by mě opravdu mrzelo .. )

Dyt je pomalu vetsi nez ten pavouk. Maj se krmit tak, aby meli zadek cca stejne velkej nebo o neco malo vetsi nez "hlavu". Jestlu tudle mys chytil a sezral, tak bych ho ted tak pul roku minimalne nekrmil.

to z Geniculátky už mám taky
není sice uplnej obr.. ale prcek už taky ne 

,chce to nutnou dávku odvahy když se ho odvážím si ho vzít do ruky.. ale človek musí pomalu .. a vědět jak na něj .. ale to tobě nemusím vysvětlovat 

to už by dávno byl jen jeden
taky plánuju nejakou poličku at má bertík taky větší terárko.... ale zatím .. má čas
a 10 ?.. to je už je taky nemoc koukám
ty si radši pořid nejakou škůdku 

Je fakt, ze to je docela narocny na misto ty teraria, ale planuju na to udelat nejakou policku, tak snad nebude tak zle :)
takže má tak mesíc čas minimálně.. 

když mi to nakonec vždycky zlomí srdíčko .. ikdyž u pavouku nemusím mít snad stach /čertík a bertík /
ikdyž jednu dobu sem je dost zanedbával... a zdálo se mi že ten jeden sežral toho druhýho .. uplně noční mura
a bylo mi hrozně
njn citlivka se pozná 

). No a vetsim pavoukum jich dam bud postupne vic a nebo jim koupim cvrcky jednou za cas.