skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pavouček aneb ..
-> deathcat 30.04.09 20:14:06:
Ten je

Tak to tady zase trochu oživím, dneska jsem zachytil grammostolu, jak pije.
-> Syny: Emilka teď stále dvě kila, předtím 120. Albopolisus stojí tak třipětky
Teď jsem dokrmil a pro změnu jsem chytal purpureu. Jak mají ty hnízda ve víčku, tak se pěkně krmí a berou si cvrčky rovnou z pinzety. Ona se ale nějak lekla a vyběhla mi, naštěstí to předpokládám a krmím je na zemi, takže se dají lehce chytit.
Přesně jak na tebe reagovala smitka, tak na mě vylítla před 14 dny vyběhla ta grammostola. Dneska už zase v poho, jsou to mrchy náladový

Teď jsem dokrmil a pro změnu jsem chytal purpureu. Jak mají ty hnízda ve víčku, tak se pěkně krmí a berou si cvrčky rovnou z pinzety. Ona se ale nějak lekla a vyběhla mi, naštěstí to předpokládám a krmím je na zemi, takže se dají lehce chytit.
Přesně jak na tebe reagovala smitka, tak na mě vylítla před 14 dny vyběhla ta grammostola. Dneska už zase v poho, jsou to mrchy náladový
-> Nwkt: Ten malej pavouk stoji 100vku, jestli mi novou baterii prodaj za kilo, tak si ji misto toho klidne koupim 

-> deathcat: Dneska je smithka nejaka agresivni :) Sem ji chtel vymenit vodu (tu puvodni zahrabala) a jak sem tam strcil ruku, tak uz zvedala packy... Tak sem ruku fofrem vyndal a snazil se pafouka spejli odstrkat do druhyho rohu, ale ten exot po tej spejli okamzite vystartoval a zahryznul se do ni...
Potom za tou spejli furt behala a chtela se do ni zahryznout... Tak sem se na ni vyprd... Ale nikdy takhle agresivni nebyla - by me zajimalo co se deje...
Zato ten krizenec co mam - ten je dle me pred svlekem. Odhrabal sem mu kousek toho vchodu abych tam videl a vubc ho to nevzrusovalo, hodil sem tam cvrcka, kterej kolem nej behal a taky nic, jen se otocil a koukal co se deje...
Sou naky divny :) Nejlepsi je ten mrnous, i kdyz ten se dneska taky zajimal o pinzetu nejak vic nez predtim :)

Zato ten krizenec co mam - ten je dle me pred svlekem. Odhrabal sem mu kousek toho vchodu abych tam videl a vubc ho to nevzrusovalo, hodil sem tam cvrcka, kterej kolem nej behal a taky nic, jen se otocil a koukal co se deje...
Sou naky divny :) Nejlepsi je ten mrnous, i kdyz ten se dneska taky zajimal o pinzetu nejak vic nez predtim :)
Syny 14.04.09 17:35:59 napsal:
→ deathcat: ja si pristi mesic asi koupim naky mimco :)
Mozna albopilose nebo emilii :)Kdybys radši místo tohohle koupil novou baterku
→ deathcat: ja si pristi mesic asi koupim naky mimco :)
Mozna albopilose nebo emilii :)Kdybys radši místo tohohle koupil novou baterku
-> Syny: NO já mám v plánu ještě alespoň jednoho stromáka, c. crawshayi a možná ještě a. seemani. Na stromáka už mám připravenou krabičku, koupil jsem omylem jednu navíc. Crawshayi se mi líbí i přes jeho agresivitu a toxicitu. A po seemani jsem toužil už někdy před 5 lety. Tak když jsem rozšířil chov, tak ať už to stojí za to

-> deathcat: ja si pristi mesic asi koupim naky mimco :) Mozna albopilose nebo emilii :)
Avicularie jsem už přestěhoval, ale na cambridgei mně nějak zatím nezbyl čas. Včera se svlékla aurathum, je to skoro přesně měsíc od svleku předtím. A v neděli jsem přivezl jenom novou emilku ve 4sv. Nic zajímavějšího na burze neměli.
-> deathcat: to je hnus velebnosti
-> deathcat: Takovej pomalej no 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: To nejsem já, ten můj je proti tomuhle miminko, jen jsem chtěl ukázat, jak rychle se tyhle krasavci pohybují.
-> deathcat: Proc do nej dloubes tou tyckou?
-> Syny: Snad ne, čekají mě tři avicularie, ty doufám, že budou v pohodě. Ale pak mám ještě ke stěhování Psalmopoeus cambridgei, která je nasraná ze včera. To bude asi zajímavější

-> Syny: Snad neutecou no. Hlavne aby je nenechal divat na filmy jako je Arachnofobie nebo neco podobnyho...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: čeština mi nikdy nešla.
I tak díky

-> deathcat:
To bude plnej pokoj pavouku 

s koho...
Snad vyhrajes :-)
Snad vyhrajes :-)
Dneska jsem dovrtal další krabičky pro stromáky, takže mě čeká další stěhování. Bude to zase souboj kdo z koho 

-> Syny: Njn ale na tuhle to bylo hodně brzo.
-> deathcat: Tak jednou te umrou vsici
Ale tohohle je skoda :( To me mrzi 

-> Syny: Nevím, vlhkost měla adekvátní, teplota taky v pohodě, krásně žrala a zničeho nic tohle. Nevím jestli jsem udělal něco špatně já, nebo ji skolila nějaká nemoc nebo nějací paraziti. Snad to bude jediný pavouk co mně umře

-> deathcat: A nemas teda tuseni co se stalo? :( To je mi ji lito potvory :(
-> Syny: jj ta malinká, nevím bylo to zničeho nic. Předevčírem jsem ji kontroloval byla v poho, dneska jsem ji tam našel s nohama pod sebou mrtvou. Je jí velká škoda
Zítra koupím novou snad se jí bude dařit lépe

Zítra koupím novou snad se jí bude dařit lépe
-> deathcat: Ta mala co si rikal, ze te dela radost?
Proooc? 

-> Syny: jj jsou pekelně rychlý. Ještě jak je to malý, tak to není moc vidět.
Dneska mi bohužel pošla Emilia.
Dneska mi bohužel pošla Emilia.

-> deathcat: Jsou rychly jak svine co? :) ale s tema hnizdama - to sme na tom stejne - sem jim tam udelal krasne pripravenej kutolch a oni se mi na nej vysrali 

No a hned si udělali hnízda tam kde jsem nechtěl. Jsem zvědavej jak je budu krmit :)
Tady irminka odpočívá po vycházce.
Tady irminka odpočívá po vycházce.
Tak to zase oživím. Dneska jsem sehnal hezčí a vhodnější ubytování pro stromáky. Ale stěhování byl mazec, irminku jsem naháněl po pokoji a cambridgei jsem raději odpískal. Ty staré krabičky jsou v půdorysu větší takže stěhování je zábava. Pokud nevystřelí správným směrem, tak je okamžitě výletě v pokoji. Ale nakonec se tři povedli
-> Pavel P..: Delali na balkone bordel, tak je nekdo srovnal jo? 

-> VeTëV: Aj ja mam rad zviratka, niektore mam velmi rad, priamo k sezrani rad 

-> VeTëV: 

-> Pavel P..: jo jasne - pavel vecer prebehl naproti, koupil na burze kybl diabolek a zkousel strelbu na cil bez cileni
-> VeTëV: sousedi taky měli na balkoně nějaký tyhle barevný ptáky... ale někdo z protejšího baráku je zlikvidoval vzduchovkou
-> Pavel P..: u zeny mame modrou andulu - je to takovej tipek mrnavej..
bejvala tam jeste jedna a z dve korely, a tech andul tak 3 a nejaky zebricky - ale rvalo to a delalo bordel.. dal jsem to znamemu do voliery :-))
jo a jeste krmime postolky - ta zase sedi na vejcich
bejvala tam jeste jedna a z dve korely, a tech andul tak 3 a nejaky zebricky - ale rvalo to a delalo bordel.. dal jsem to znamemu do voliery :-))
jo a jeste krmime postolky - ta zase sedi na vejcich

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): ne ja mam rad zviratka :-) ale uz je to regulovany - kralicky jsme meli 2, k tomu morce, papousky 3-5 :-))
a za dob meho mladi jsem u nasich s babickou choval cca 40 zajochu, nekolik morcat, krescku, slepic, hus, kachen :-))
jen jsem to odmital zrat - takze jsem tomu daval jmena - a obcas je vymyslet yl orisek jak krava - a ochocil sem to :-))
mit vlastni barak s pozemkem uz tam mam ovce a kozy :-))
takze nejakej pavouk me nemuze rozhodit
a za dob meho mladi jsem u nasich s babickou choval cca 40 zajochu, nekolik morcat, krescku, slepic, hus, kachen :-))
jen jsem to odmital zrat - takze jsem tomu daval jmena - a obcas je vymyslet yl orisek jak krava - a ochocil sem to :-))
mit vlastni barak s pozemkem uz tam mam ovce a kozy :-))
takze nejakej pavouk me nemuze rozhodit

-> VeTëV: papošuka? a to je co?

-> VeTëV: To mas pripravene ako potravinove rezervy pre cas krizy?
-> Syny: hele ze ja se pustim taky do pestovani pavouku :-))
mam zatim jen paposuka, rybicky, kocku, psa a kralika :-)))
mam zatim jen paposuka, rybicky, kocku, psa a kralika :-)))
-> deathcat: Si nakyho poridim taky casem... Akorad nevim kam dam to vysoky terarko :(
-> VeTëV: Vidis to me nenapadlo - treba je trapim :) Ale smithka je aktivni, ta leze furt nekde - ted zacala i prestavbu obydli. Ale ten druhej exot, toho sem videl od koupe tak 3x :) No a malej pafouk, ten se ma nejlup, ten ted basti 1/4 cvrcka a je spokojenej :)
-> VeTëV: Vidis to me nenapadlo - treba je trapim :) Ale smithka je aktivni, ta leze furt nekde - ted zacala i prestavbu obydli. Ale ten druhej exot, toho sem videl od koupe tak 3x :) No a malej pafouk, ten se ma nejlup, ten ted basti 1/4 cvrcka a je spokojenej :)
-> Syny: Přesně takhle to má u mě aurathum a davus fasciatus na první pohled není vůbec vidět vstup do těch jejich nor. Ale je to jejich volba tak je tak nechám. Od koukání mám stromáky, to jsou nezmarové. Pořád lezou a něco vyvádějí.
-> Syny: no asi lepsi nez ty - jeden utika druhej se te boji tak se radsi nacpe a schova 

-> VeTëV: -> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): -> petr s:
Vy byste byli spravni chovetele sklipkanu
-> deathcat: Tak me ji na ferovku zahrabala :) A udelala to uz po 4. :) Takze na ni seru a bude mit zizu
Prevcirem se navic snazila otevrit dvere terarka
Sem cumel jak puk - strcila skvirkou ven nohy a chtela odsunout to sklo, nastesti ho mam prilepeny - pojisteny pruhlednou lepenkou, takze se ji to nepovedlo :) Jinak ten krizenec albopilosum - vagans je porad zalezlej v nore :) Zahrabal vychod, ze tam neni vuuuubec videt a uz takhle je asi 14 dni :) A svlikat se nehodla, pac zere :)

-> deathcat: Tak me ji na ferovku zahrabala :) A udelala to uz po 4. :) Takze na ni seru a bude mit zizu

-> Syny: nebo tam strc tu zizalu - ta mu to tam bude podkopavat..idelani by byl krtek, ale ej velkej 

-> Syny: Daj jej tam nejaku hracku, aby sa nenudila, napriklad pig-pong lopticku... 

-> Syny: Nevím jestli je to normální smitku jsem nikdy neměl. Ale lignocel mi do misek hazí ty větší taky. Ale nikdy se mi nestalo, že by mi ji zahrabali. Spíš je tam jen napadaný z toho jak kolem chodí.
Včera jsem zrovna čistil misku grammostole a málem jsem okusil poprvé kousnutí. Byla nějaká nervozní a zničeho nic na mě vystartovala. Naštěstí se po nárazu nohou na moji ruku instinktivně ucukl
Za celých 10 let po mě žádný z pavouků takhle zničehonic nevyjel.
Ještě k tomu zahrabávání, aurathum mi teď hloubí nory jak nějaký podzemní sklípkan vůbec ji nevidím. Boehmi a emila jsou normálně venku. Takže je to asi individuální záležitost.
Včera jsem zrovna čistil misku grammostole a málem jsem okusil poprvé kousnutí. Byla nějaká nervozní a zničeho nic na mě vystartovala. Naštěstí se po nárazu nohou na moji ruku instinktivně ucukl

Ještě k tomu zahrabávání, aurathum mi teď hloubí nory jak nějaký podzemní sklípkan vůbec ji nevidím. Boehmi a emila jsou normálně venku. Takže je to asi individuální záležitost.