skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
O.k dosáhli jste svého jdu...
prohledat
16 příspěvků (zobrazeno 1 až 16) od 20.11.2008 do 22.11.2008, založil/a Borin - Král tuzerů
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Na žádost zakladatele
Zastavil:Nwkt
16:50:09
22.11.2008
22.11.2008

suri
-> King: však tu bol pred hodinou
16:47:35
22.11.2008
22.11.2008

King
-> Bery: 
Ale teď mě vlatně napadá, že Borin založil tohle téma, udělal fňuk, fňuk a zase ho zamknul, esi se nepletu. A najednou je to odemčený - takže buď on nebo nějakej recesista-moderátor! :) A nebo Borin se teď nenápadně účastní svého Virtuálního funusu :)

Ale teď mě vlatně napadá, že Borin založil tohle téma, udělal fňuk, fňuk a zase ho zamknul, esi se nepletu. A najednou je to odemčený - takže buď on nebo nějakej recesista-moderátor! :) A nebo Borin se teď nenápadně účastní svého Virtuálního funusu :)
15:56:45
22.11.2008
22.11.2008

Bery
dosli mi kapesníčky,co mám dělat,pomoc!!
15:06:43
22.11.2008
22.11.2008

Mr.Din
tady už se ty lidi tak nuděj,, že vymejšlej takovíhla hovna tady,,

hlavně ted nečekejte že sem eště něco napíše,, ptž jinak by porušil to pravidlo co dole napsal.., pánové,, tohle chování neni hodno vašemu věku...

hlavně ted nečekejte že sem eště něco napíše,, ptž jinak by porušil to pravidlo co dole napsal.., pánové,, tohle chování neni hodno vašemu věku...

13:07:11
22.11.2008
22.11.2008

fine_ray
Baghira...jako pokaždý :-).

13:01:30
22.11.2008
22.11.2008

Tuner#2 - zrušená registrace
-> King: No jóóó teď jsem na to koukal, ale můžu odpřísáhnout na svou smrt, že když jsem to tam psal, tak jsem se Tvého příspěvku nevšimnul - pěkná shoda

12:02:42
22.11.2008
22.11.2008

Baghira
-> King: Hehe přesně tak...hold komunikační a debatní schopnosti některých jedinců jsou značně omezené :-)...někdo je hold pohodář a někdo egoista. Každopádně dávám tomu pár měsíců, než na autě vyrobí něco novýho, nevydrží to se nepochlubit a je zpátky...jako pokaždý :-).
11:53:24
22.11.2008
22.11.2008

King
-> Tuner#2: Ohó, brzdi, tu epizodku s kotoučema, která pana "nedotknutelnýho&quo
t; vytočila do běla, jsem vytáh jako první já, takže zářez do pažby zatím odlož
Teda je pravda, že jsem na tu reakci koukal jako puk, dokonce jsem měl v úmyslu založit téma ve stylu "omluva Borinovi", ale protože nejsme na fóru žáčků 2. stupně základky, seru na to :)
Nohodlám čutat do mrtvolky, ale kdybych se měl nasírat podobně kvůli každýmu rejpnutí, tak polovinu zákazníků každej den pošlu do prdele s poukazem, že až až budou zase potřebovat pomoc, tak na ně seru :)

Teda je pravda, že jsem na tu reakci koukal jako puk, dokonce jsem měl v úmyslu založit téma ve stylu "omluva Borinovi", ale protože nejsme na fóru žáčků 2. stupně základky, seru na to :)
Nohodlám čutat do mrtvolky, ale kdybych se měl nasírat podobně kvůli každýmu rejpnutí, tak polovinu zákazníků každej den pošlu do prdele s poukazem, že až až budou zase potřebovat pomoc, tak na ně seru :)
11:05:30
22.11.2008
22.11.2008

charon
Chtěl bych mít vaše problémy, pánové ...
10:38:42
22.11.2008
22.11.2008

Tuner#2 - zrušená registrace
Tak si dělám další čárku...
-> Borin - Král tuzerů: A teď vážně. Neblbni. V dost věcech s Tebou nesouhlasím a když Ty jsi narážel na nesmyslnost úpravy, která prostě na pár autech funguje a jezdila, tak jsem Tě jen připoměl, že stejně nesmyslné přišlo mě neprovrtat kotouč pro šroub. Nic víc, nic méně. Jen se Tě chtěl vrátit do reality, že každý nějak začíná a každý děláme nějaké ty chyby. Mě se třeba nelíbí, že na fórech čím dál víc píšou lidi bez zkušeností a jen to co někde převzali a zdaleka ne vždy je na tom alespoň část pravdy. Ale že bych kvůli tomu odcházel?
-> Borin - Král tuzerů: A teď vážně. Neblbni. V dost věcech s Tebou nesouhlasím a když Ty jsi narážel na nesmyslnost úpravy, která prostě na pár autech funguje a jezdila, tak jsem Tě jen připoměl, že stejně nesmyslné přišlo mě neprovrtat kotouč pro šroub. Nic víc, nic méně. Jen se Tě chtěl vrátit do reality, že každý nějak začíná a každý děláme nějaké ty chyby. Mě se třeba nelíbí, že na fórech čím dál víc píšou lidi bez zkušeností a jen to co někde převzali a zdaleka ne vždy je na tom alespoň část pravdy. Ale že bych kvůli tomu odcházel?
10:06:40
22.11.2008
22.11.2008

Tomaso435
další uraženej nasranec
panebože.... kdybych se já měl takhle urážet tak už se s nikym nebavim

09:27:13
22.11.2008
22.11.2008

Jarda - zrušená registrace
-> Borin - Král tuzerů: No jednou jsi mi prisel docela fajn, pak se mi nelibilo, co jsi tu psal. A jak jsi se zacal navazet do me a bezduvodne, to mi bylo fakt lito
. Myslim, ze by jsi mel zacit sam u sebe, uvedomit si, ze kazdy clovek je jiny a proto, ze je jiny to nemusi byt spatny clovek. Jo je tu spousta kravin, tak ja ctu jen to co me zajima, nekdy i ty kravoviny, abych se pobavil...
Uceny z nebe nespadl jak se rika a pokud Ty jsi tu nekde neco pred pul rokem psal, tak neznamena, ze to ten dotycny cetl a nyni z neho musis delat debla, kdyz to nevi, coz ty rad
. Pokud zrovna Tobe nekdo neco vytkne, tak se Te to strasne dotkne, ale jinym vytykas rad... Myslim, ze by jsi nemel odchazet, ze toho hodne vis a umis a jsi prinosem pro virt, jen se chovat trochu min arogantne a brat veci vic s nadhledem. Pokud jsem nezvolil spravna slova, tak se omlouvam... Nejsem na to zrovna odbornik. I presto, jak jsi se ke me choval, tak mam porad Tva auta v oblibenych. Kdyz jsem Ti na srazu virtu rekl ahoj, tak jsi ani neodpovedel, njn depku z toho mit nebudu
, ale je mi to trochu lito 

08:37:45
22.11.2008
22.11.2008

U-Geen
-> El_Burro: no ono to neni poprve :-)
03:40:54
22.11.2008
22.11.2008

El_Burro
-> Borin - Král tuzerů: Dělej jak myslíš ale podle mě tímhle uděláš těm ''rejpalům'' největší radost

02:02:44
22.11.2008
22.11.2008

Samantus
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
19:03:45
20.11.2008
20.11.2008

Borin - Král tuzerů
Již mě nebaví nechávat ze sebe dělat kokota a terč posměchu za kravinu, kterou jsem udělal před 2ma roky a týkalo se to mého auta a také za to jak jsem před nějakou dobou reagoval podrážděně...mělo to své důvody, ale po tom vám nic nemusí být...rejpalové vědí o co jde...Tímto jsem zamkl veškeré mé aktivní témata jako je výroba štítů brzd a dnešní nákup...vyjadřovat se budu výhradně jen v mích nabídkách zboží v inzerci a ke zboží, o které budu mít zájem...auta nesmažu jen z důvodu nostalgie...nikdo mi proto nikam nepište, ani mě nijak nekontaktujte, již nechci mít s virtem nic společného...
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Na žádost zakladatele
Zastavil:Nwkt