kurzy fitnes

prohledat
554 příspěvků (zobrazeno 545 až 554) od 19.11.2008 do 01.08.2025, založil/a formalin
řadit dle data
08:47:56
25.11.2008
P@nis
-> MerHanz: Právě proto jsem to psal, každý kdo cvičí déle vi že základ jsou nohy, záda, břicho to jsou hlavní části ktere budou nejvice namáhany když budeš mit obří ramena paže hrud ;-)

K téstravě, ta je uplný základ bez ní se nepohneš k nějakym lepším výsledkum, a preparaty jako kreatin jsou hezké zvyšuji sílu a podporují růst svalů, jenže když člověk nema ze stravy dost proteinu(z proteinu se budují svaly) tak se mu ty svaly holt nevybudují a proto je dobre ke kreatinu brát určity proteinák a k tomu ideálně sacharidak (gainer) když si to člověk spočita tak jen za preparáty dá člověk měsíčně kolem 3ky + posilovna... tak se pak nedivím že o trenéry není zájem 4

Jinak zase je na tělu kouzelne, že i když cvičíš třeba bicepsový zdvih s velkou činkou tak zapojuješ i zádove a břišni svaly okrajově, přeci jen se tělo zpevni a odoláva aby tě činka nepřevážila dopředu či dozadu (do stran).

Ps.: Co z toho když bude trener expert, ale cvičenec bud k ničemu, každý nema předpoklady k tomu aby byl velký a svalnatý, a navic většina s tim do měsíce sekne jelikož cvičí měsíc a výsledek žadny a oni nechcou cvičit rok aby to šlo trochu vidět.
05:03:31
25.11.2008
MerHanz
-> P@nis: kdy to vezmeš kolem a kolem tak plán ci dokážeš sestavit i sám po nějaký době cvičení. Co se týče různých preparátů a výživy, tak nevim, nikdy sem nci spečl nejed ( spíš sem žral co mi přišlo pod ruku a to doslovně )a něco jako kreatin sem mněl jen když sem to pro zajímavost chtěl vokoštovat jak to chutná. Jasně že dnešní experti nepotřebujopu procvičovat celý tělo. Palič co ho mám na starost tak svičí jušn ruce a ramena a ani ten hrudník kloudně ne a má v prrr záda, pač si do otoho ještě zobe anabolika bo nějaké také sračky, dle jeho řeči. A ve finále uzvedne vpalků stejně jako já a ještě u toho heká jak by rodil.Takže když trenér tak dobrej a něčem víc nóóbl
21:30:29
24.11.2008
P@nis
-> formalin: Můj názor vycházi z praxe :-) neznám snad žádneho začatečníka co by přišel do posilovny a šel cvičit třeba dřepy (mělo by se začinat od největších svalových partii), každy nováček co příjde tak vesměs jdou k benchi(ono taky se udava síla podle toho kolik kdo vytlači :-)) a nedej bože když se tě někdo zeptá jak by měl začit a poradiš mu at pro začatek jede celkově celé tělo tak se na tebe díva jak na vraha a odvětí že nepotřebuje cvičit cele tělo, on potřebuje mít velke bicepsy ramena a hrud, to je totiž to co děla největší siláky3

Jinak věřím že trenéři najdou uplatnění, ale spíše vě větších městech a luxusních fitness. Ve Fitku kde chodím Já ti majitel ochotně poradí jak co cvičit, klidně sestavi plán a to zadarmo4 A myslim že to právě děla posilovnu, posilovnou když si vyměnuje člověk navzájem rady zkušenosti s preparáty, ono co někteří píšou v ruznych časopisech hezké bláboly jelikož jsou za to hezky zaplaceni..
21:09:28
24.11.2008
formalin
-> MerHanz:

dotykat sa ich spotenych ritiek 2
21:01:22
24.11.2008
MerHanz
-> formalin: chceš trénovat modelky a vočumovat je co??3 3 3 3
20:52:19
24.11.2008
formalin
-> P@nis:

zaujimavy nazor s ktorym nesuhlasim ..
17:27:35
24.11.2008
P@nis
-> formalin: Ok, takže něco jako vedouci trener atd..4

Jenom dotaz bokem k čemu to je dobre? pokud teda nechceš vest nějake fitness? Jelikož o osobní trenéry v posilovně není vůbec zájem, jelikož dneska nemá nikdo peněz na rozházováni. Navíc každy začatečnik v posilovně stejnak cvičí jak chce :-)) treninkové plány se dají stáhnout zadarmo(celkem dobré) na internetu, v časopisech taky často bývají. O stravě je škoda se zminovat každy si myslí že když si koupí kreatin tak do měsíce bude vypadat jak rambo, provedení cviku býva taky na internetu(video,fotky)... Takže z osobních zkušenosti (momentalně skoro každy den v "rambodílně") můžu s klidným svědomím řict že přišla doba kdy " trenerum" odzvonilo 4
14:19:02
24.11.2008
formalin
-> P@nis:

www.faceczech.cz/event.ph p?unid=68ac7...

nieco take pod pojmom fitness
18:24:44
19.11.2008
P@nis
-> formalin: Možna blbá otázka, co si představuješ pod pojmem Fitness? Nějake aerobní cvičeni, nebo fittnes posilováni, nějake cvičeni pro úbytek váhy ? :-)
16:43:16
19.11.2008
formalin
Caute poznate nejake dobre fitness kurzy? aj s uznamim a certifikatom? nieco ako IFAA .. nasiel som daco na face cech ale ci nieje nieco este podobne lepsie(drahsie-a bude to viac do hlbky) ja nepotrebujem vediet ze co je aktin a miozin a bla bla chcem viac do hlbky FTVS mam a nechem zaplatit za nieco co uz viem...chcem nove poznatky..

dik
Extreme Tyres