Návrh na diskuzi

prohledat
příspěvků (zobrazeno 1 až ) od 16.10.2004 do 18.10.2004, založil/a Hanz - zrušená registrace
řadit dle data
15:27:12
18.10.2004
sep
Luděk:což je stejný jako se škodovkama
15:21:23
18.10.2004
Luděk
i rybářům se nevyplatí chytat ryby,protože za cenu náčiní by měli desítky kil ryb.Některý věci jsou prostě srdeční záležitost a ekonomicky,nebo politicky,nebo rozumově jsou nevysvětlitelný 4
21:34:16
17.10.2004
itchy
Aj do mna hustia, ze tych 100.000 co ma asi vyjde skodovka, je hooodne moc. Ale ked im vysvetlim ze nefajcim a nejak brutalne ani nepijem a ze ti co tak robia uz to mozno prefajcili a prepili, tak stichnu. A chcem maaat najkrajsiu skodovku v meste:)
21:04:18
17.10.2004
CityShark
Ja jim rikam, ze skodovka je pro me nejhezci auto na svete a tudiz do jakyho jinyho auta bych mel ku*va ty prachy cpat?
23:42:52
16.10.2004
Hanz - zrušená registrace
Překlep nemam dvě vozidla
23:42:12
16.10.2004
Ty jo každej tu mele o penězích to mě taky dostává já už raději přestal počítat kolik jsem do ni vrazil. Bohužel nepatřím mezi ty majetnější a mam dvě vozidla tak hold škodule bude muset jezdi furt, což je asi škoda nechci ji zhuntovat to auto se mnou umře. Ono je fakt spočítat vše co jste vrazily do svých aut kolik by jste měly? Ale mě osobně to nebude nikdy mrzet fakt mě to baví a dělám to s láskou (přítelkyně už pomalu žárlí ale to jen tak na okraj), jediné co mě štve - nemam žádnou garáž ani pořádnou dílnu se zvedákama takže se úpravy a opravy dělají a ubírají směrem co můžu
Škodovkám čest a škodovkářům zdar
13:37:40
16.10.2004
minno
S ľuďmi, ktorí vedia o autách hovno, ktorí pre autá nemajú cit a pod. sa ani nemá význam o škodovkách vôbec baviť...
A čo sa týka nenavrátnosti vložených prachov... ...kde sa ti peniaze vrátia? Kúpiš počítač za 30 tisíc a o rok je to šunka, ale aj tak skoro každý raz za čas ten HW upgraduje a tým robí nenávratné investície...
A staré auto...to je krása, božský pocit keď sadneš do niečoho znovuzrodeného tvojimi rukami a zašoféruješ si...
Vždy lepšie venovať sa svojmu hobby a presedieť celé dni v garáži a pritom stáť nohami na zemi, ako mať prachov že už nevieš čo zo sebou, drogovať, zrobiť zo seba trosku...
143
12:56:11
16.10.2004
Radůz
ja řikam at nezáviděj1
12:44:41
16.10.2004
sep
Tyhle řeči už pouštím jedním uchem tam a druhým ven,nereaguju a myslím si svoje......já taky nechodím kolem rybníků a neříkám rybářům co jsou za pitomce,nakoupěj pruty,návnady,jezdí bůhvíkam daleko a stejně chytnou kulový....každej má něco....někdo škodovku,někdo chlast...
11:27:55
16.10.2004
kirri - zrušená registrace
-> Bery: já chci zůstat vždycky u nějaký škodovky, ať už to bude moje primární auto, nebo 2 auto pro zábavu a na nějaký srazy, měli sme od začátku nějaký škodovky v rodině a není důvod to měnit, jinak škoda sraz musí být o trochu něčem jiným než sraz novějších auti, podle mě teda (nabyl sem eště zatím na žádným )
11:23:41
16.10.2004
Bery
Heslo škoda forever - doufám,že u mě to bude spíš škoda for hobby forever.Je blbý,že už i ty škodovky jsou dost o prachách.Zvlášť ty metody pokus - omyl...
S těmi pocity já teda trochu šetřím,ale je to lepší,než série,to jo-),srazy v pohodičce,lepší než ten čas strávený v dílně prosedět v hospodě,nebo ty prachy prohrát,nebo prosázet.
11:12:33
16.10.2004
kirri - zrušená registrace
-> Hanz: vrátí e ti to, budeš mít dobrej pocit, že bude vypadat líp, bude lepší, budeš mít takovej hřejivej pocit u srdce, pokaždý když se na ní podíváš, zasedneš za volant, nastartuješ a pofrčíš, je to koníček, kterej si žádá dost peněz, ale vyplatí se to kvůli tomu pocitu. Někdo tu má 2 auto, já mám jen 1, ale vůbec si neztěžuju, že mám škodu, naopak sem moc rád

A jinak, ti co tvrdí, že se to nvyplatí tak ať se podívaj co maj oni, nějaký starý zahraniční plechovky, do kterejch taky vrážej prachy, vyplatí se jim to víc než těm co maj škodovky?

.................ŠKODA FOREVER.............
11:11:45
16.10.2004
U-Geen
zadny prachy narvany do jakyhokoli auta se ti nevratej.
11:03:37
16.10.2004
Simi
-> Bery: Je fakt, ze kazdej konicek, pokud ho chces delat poradne, stoji spoustu penez. Krome aut me bavi i foceni a k dosazeni idealni vybavy bych potreboval cca 400-500t Kc. :-/

U skodovek bych ale rozlisoval konicek a znouzecnost. 4
11:00:41
16.10.2004
Bery
znám lidi,který mají pruty na ryby za 80 tisíc a není to to nej,tak kdo je potom pacient.Znám lidi,co denně prokalí 10 piv a pár panáků-tolik tě to auto za rok nestojí... pacienti jsou ty,co nepochopily význam slova ''koníček'' - a hobby...
10:59:18
16.10.2004
Simi
Duvody muzou byt v zasade tyto:

- jsem totalni nadsenec, skodovky miluju, neslouzi mi na kazdodenni jezdeni, ale pro zabavu. Na normani jezdeni mam normalni auto.

- jsem socialni a na lepsi auto proste nemam. A aby to tak nevypadalo, snazim se do skodovky vrazit i tech par malo penez, co mam. Sice to ma ten nasledek, ze si stejne vsichni mysli, ze jsem social a navic jeste blbej...

- jsem vul.
10:56:10
16.10.2004
Samantus
poslat je at si koupej jinej starej srac, do kteryho se rvou prachy aby to udrzeli pri zivote a ne jako skodovky do ktery se rvou prachy aby se trochu vylepsila:-)))))
10:53:19
16.10.2004
lubosgls
-> Hanz: mame stejny problem me to ale rikaj kamaradi a ne znami ja odpovidam ze tomu nerozumi, oni vidi auto jako prostredek k prepravu, tak jimto nema cenu nic vysvetlovat
10:47:26
16.10.2004
Moji známí se mě vždy ptaj: Proč rveš prachy do škodovky, nikdy se ti to nevrátí, to neni auto ne to stavěný, jsi blázen, pořád je to škodovka atd. prostě řeči které už mě vytáčí a už mi fakt nebaví na ně hledat odpovědi.
Co odpovídáte vi? tedy pokud se vás na to ptají
Extreme Tyres