skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Dotaz Aukro
Oni se nějak změnily pravidla přihazování? Chtěl jsem na poslední chvíli přihodit bylo to cca 20s před ukončením a už mi to napsalo „Tato aukce je uzavřena pro přihazování.“ Jakto sakra?

-> Nwkt: 1200?Tak to je raketa :( No abych řekl pravdu tak čekám na dopis z aukra ještě přihazovat nemužu,ale naivně jsem jí psal mail že když nebude o budík zájem tak že jí pošlu prachy na účet
Tak jsem to zkusil no...:)

-> venni: No co, novej s denim počítadlem už mam, tak mi chyběl bez
jinak vim kde ho mají v Plzni, ale za 1 200,- 

-> Nwkt: ty píčoo 

-> Nwkt 03.11.08 19:03:45: ty voe,nevyfouknul jsi mi dneska ten novej budík na stodvácu?byl za 80 a nějaká kuva mi ho čmajzla :)Tak jsme se těšil že koupím první věc na aukru 

-> Nwkt: Určitě zmizí po prvním příhozu? Ono dos lidí má cenu kup teď větší než je počáteční cena aukce.
-> charon: To by byl asi blbej přihazovat víc, když by mohl dát kup teď ne
-> Zdeněk.: Jj, prostě po prvnim příhozu zmízí

-> Zdeněk.: Jj, prostě po prvnim příhozu zmízí
-> Nwkt: takže nepřihodil třeba víc než byla nastavena částka Kup teď, ale stačilo přihodit jenom to minimum, aby to zmizelo..?
-> Nwkt: Zmizí pokud někdo cenu "Kup teď" přehodí v aukci
-> Zdeněk.: Zmizí automaticky pokud někdo přihodí klasicky
další otázka: co znamená, když najednou zmizela možnost Kup teď?
-> Crestik: Naprostej souhlas!to pak je docela podpásovka
Nwkt 03.11.08 19:13:55 napsal: -> petr s: No o tom si myslim svoje, někdo napíše kamarádovi, aby mu vytáh cenu nahoru nebo tak podobně
to je tam naprosto běžné...no, taky už jsem to tak udělal, že...
to je tam naprosto běžné...no, taky už jsem to tak udělal, že...
Sem hroznej laidák 

-> U-Geen: -> Nwkt: když nemám zaplej PC....že sem zapomněl se mi stalo asi 3X, pak párkrát že sem to nestih.....jinak samo že to dávám do sledování, ale bohužel to dopadne tak že to spadne do složky ukončené sledování
-> waca: proc nepouzivas sledovani aukci?
-> waca: Si nastav sledování, pak ti automaticky přijde mail třeba hodinu před koncem aukce
já si to vždycky napíšu tu aukci na papírek kdy končí a vyčkávám, buď ten papírek ztratim a zapomenu a sem nasranej a nebo vyčkám do konce a tak cca 21s přihazuju před koncem, než se to tam zapíše tak je cca 5s do konce a bud to vyhraju nebo ne...ale když už přihazuju takhle u konce tak dávám hafec peněz, abych to vyhrál....když už tak už
-> Nwkt: vetsinou taky tak.. podle aukce, proste to par sekund pred koncem napalit... a ne prihazovat tejden dopradu
-> Nwkt: Jo to po me kamarad chtel
Ale na to sem se mu vyprd 

-> Nwkt: -> petr s: tak o ten motor se přetahovali tady tří virtíci, kdyby se nějak domluvily, kdo si ten motor vezme, mohl ho mít chozeovo kamarád za polovinu

-> petr s: No o tom si myslim svoje, někdo napíše kamarádovi, aby mu vytáh cenu nahoru nebo tak podobně 

-> Nwkt: Ale zase jsou někteří co vyšponují cenu první den třeba motor
-> Zdeněk.: Před
na to musíš trénovat 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Lamo, muj je 1 s

ale po skončení aukce nee

-> Zdeněk. 03.11.08 17:52:18: To dělam já a to v 98% aukcí
asi s tim pár lidí už seru

-> Zdeněk.: Musíš bejt rychlej, vychcanej a sedět u kompu se stopkama 

-> Zdeněk.: Ja mam rekord 3s pred koncem

-> rené: to mi povídej, když mě někdo minulý týden přehodil asi 5 vteřin před koncem

Ovšem obecně platí, že nemá smysl cenu šponovat nějak brzo před koncem aukce. Ideální je přihazovat v posledních pár vteřinách. Je to sice tak trochu sviňárna, ale...
-> Zdeněk.: dycky ti to přihodí o ten nejmenší možný příhoz až do tebou zadané částky.
-> Jožynek : resp 6501
alebo kolko

-> Zdeněk.: das tam 7000, ale po tebe prihadzujuci da max 6500,- a uz nikto nebude prihadzovat tak je to tvoje za 6500

a ještě mám jednu otázku ohledně tohoto, když je cena předmětu 5000kč já do té kolonky přihodit napíšu 7000kč, nebude to jako že nabízím rovnou 7000kč, ale že chci, abych byl vždy první až do této částky?
ok, díky kluci
jj mělo by to tak být. jen asi když je rovnost, tak bere ten, kdo zadal tu částku první.
Ano. Když to překročí tak můžeš přihazovat dál.
měl bych takovou otázečku, když je na aukru předmět, který chci (no prostě ho musim mít já:o)), třeba za 5000kč a já kvůli tomu, abych ho pořád nemusel hlídat a přihazovat napíšu do kolonky přihodit třeba 7000kč, tak po celou dobu příhozů až do této částky budu pořád první, je to tak? Tohle jsem snad pochopil dobře :o) a co když bude tato částka překonána? Pak už mám smůlu, nebo můžu přihazovat dál, třeba vyplnit do kolonky přihodit 8000kč a jsem ve hře dál zase do této částky...díky, s aukrem začínám, tak ještě všechno nevím