Mozna nejaka profi rada... ted mam par racnovych ATX tak sem zvedav.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Koupě nářadí
20:43:46
16.10.2008
16.10.2008

Matthes, záškodník z TechWebu
-> Zdeněk.: Novou Tonu nebrat. Mam klice uplne ozvejkany
Mozna nejaka profi rada... ted mam par racnovych ATX tak sem zvedav.
Mozna nejaka profi rada... ted mam par racnovych ATX tak sem zvedav.20:35:13
16.10.2008
16.10.2008

suri
-> Zdeněk.: sel bych do Goly nebo fortumu nova tona stoji za rit....
20:33:08
16.10.2008
16.10.2008

Zdeněk.
Chtěl bych si koupit nový nářadí (golu + klíče) a nevím co pořídit. Jde mi o to, aby bylo kvalitní a něco vydrželo. Dneska jsem se byl podívat ve městě, tak sem dám co jsem zatím vykoumal...
FORTUM
www.fortum.cz/ - mají doživotní záruku, cena je celkem příznivá, zatím můj favorit. Goly se rozdělují na MECHANIC a INDUSTRIAL, rozdíl je v podstatě hlavně v ráčnách, kde MECHANIC má rukojeť tvarovanou(vyhnutou) a má 72zubů/citlivost kroku 5° a INDUSTRIAL má 48zubů/citlivost kroku 7,5° a ještě mají rozdílné kufříky odolný plast a kovový
TONA
www.tona.cz/cesky/firma - jistě netřeba více představovat, každý zná. Kvalita to jistě bude, ale cena pro běžného škodovkáře, který potřebuje rozebrat a složit škodovku je docela vysoká
GOLA
www.gola-naradi.cz/ - ceny velmi dobré, prodavač mi říkal, že sady od této firmy od nich kupují servisy
nevim no, podle mě kecal, protože servisy, kde víceméně ráčnu mají pořád v ruce potřebujou určitě něco kvalitnějšího a krok ráčny mi přišel nějaký velký (možná jen pocit, nevím přesné hodnoty)
máte někdo s těmi co jsem napsal zkušenosti? (hlavně mě zajímá ten FORTUM a GOLA), nebo doporičte něco jiného díky
FORTUM
www.fortum.cz/ - mají doživotní záruku, cena je celkem příznivá, zatím můj favorit. Goly se rozdělují na MECHANIC a INDUSTRIAL, rozdíl je v podstatě hlavně v ráčnách, kde MECHANIC má rukojeť tvarovanou(vyhnutou) a má 72zubů/citlivost kroku 5° a INDUSTRIAL má 48zubů/citlivost kroku 7,5° a ještě mají rozdílné kufříky odolný plast a kovový
TONA
www.tona.cz/cesky/firma - jistě netřeba více představovat, každý zná. Kvalita to jistě bude, ale cena pro běžného škodovkáře, který potřebuje rozebrat a složit škodovku je docela vysoká

GOLA
www.gola-naradi.cz/ - ceny velmi dobré, prodavač mi říkal, že sady od této firmy od nich kupují servisy
nevim no, podle mě kecal, protože servisy, kde víceméně ráčnu mají pořád v ruce potřebujou určitě něco kvalitnějšího a krok ráčny mi přišel nějaký velký (možná jen pocit, nevím přesné hodnoty)máte někdo s těmi co jsem napsal zkušenosti? (hlavně mě zajímá ten FORTUM a GOLA), nebo doporičte něco jiného díky