skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Škodovky ve videoklipech
prohledat
96 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 14.10.2008 do 04.08.2013, založil/a Kaprof-Pisařík
-> Tomaso435: To je, to by asi i páslo na škodovky v zahraničí si myslim.

to je litr? http://www.youtube.com/wa
tch?v=rllM8uxi2EQ
-> MildaFranců: x krat
-> MildaFranců: To už tu opravdu proběhlo nejednou.
-> cPetan: Uff.

-> Karlos (WIO46): ne

-> cPetan: Ne, je to Superb. Doufám že nejsi jeden z těch co říkají že si někdo koupil "superbéčko".
-> cPetan: podle mě joo
-> Matthes, záškodník z TechWebu 22.05.11 18:57:05: Teď jsem si všiml. Ještě to platí? Mě se vrátil po roce místo auta vrak a vařit to nemá smysl,jak jsem včera zjistil.
-> Fén: Třikrát

-> Kaprof: Tvůj cíl? :o))
-> afro100: debbila -la
-> afro100: tyvole cely den pocuvam tranceradio a ked som si to pustil z toho jej spevu som mal paranoju

-> Hurdis 22.05.11 19:04:47: Jaký lišty? Ty umělý nebo ty plechový trojatý? Možná mám komplet se znakem.
-> Hurdis: O cene nemam predstavu, priorita je, aby se dostala do dobrejch rukou... Jinak mas recht, je to ta nejeta...
-> Bobesh: Njn, zase nám to stouplo. O pár haléřů na ceně, ale eště raz uvidím někoho, jak ničí lišty z masky, tak dostane přes držku.
Takový nesmysl a já furt nemám, tak musím dávat dostatkovější superestelle.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Co bys za to tak chtěl? Kupovat nechci, ale jen tak do pléna, fotky z oživování si pamatuji, když jsi sem dával. Auto vypadalo pěkně a dlouho nejeté.

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Co bys za to tak chtěl? Kupovat nechci, ale jen tak do pléna, fotky z oživování si pamatuji, když jsi sem dával. Auto vypadalo pěkně a dlouho nejeté.
-> Nwkt: Ne voe tu si necham. Jde o tohohle nebozaka
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Offroad Mko? 

-> Enggik: Neda no. Takhle ja hledam nekoho kdo by se ujal myho auta. Vhodny na veterana ale nikdo nema zajem :(
-> Bobesh: Užovka 77"
, ale jak říkáš, všechny se zachránit nedají 

Nevím kam to dát,tak to kdyžtak dohlížitelé přesuňte. Video z ekolikvidace. Komentář netřeba. Docela smutný ale tak to prostě chodí,všechny se zachránit nedají...aktualne.centrum.cz/video
?id=371320
-> afro100: biorytmus parody

-> Tomaso435: btw, takové video úplně o ničem, ale hlavně že skandál 

Pánové původní myšlenkou byly jen dobové či současné klipy oficiální míchaný veci sem prosím nedávejte
reklamy klidně 

www.lide.cz/index.fcgi?ak
ce=vids&... 3 nebo 4 škodule a jedno fáčko se tam mihlo

-> Hurdis: jj už to tu dakde prebehlo, len keď tu je tých tém na videa tak "poskromnu" ...
http://www.youtube.com/wa
tch?v=9Ku6gagYh80&feat
ure=fvst
The Prodigy - Invaders must die -- Škoda Forman čas 0:25-0:30
The Prodigy - Invaders must die -- Škoda Forman čas 0:25-0:30
nevim jestli to tu už nebylo
youtube.com/watch?v=TFH3o CpLvjo&feature=fvw
youtube.com/watch?v=TFH3o CpLvjo&feature=fvw
-> Kaprof: na plate mam slamak :D
-> Zeke-ten šestý:
ti koupime toho kejvacího psa na plato:o)))

-> Kaprof 21.12.09 02:09:17: ty vole, ten zpěv to je tragédie :D