skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Řízení na minikáru
prohledat
26 příspěvků (zobrazeno 1 až 26) od 21.09.2008 do 25.09.2008, založil/a dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
foto redbulkary co jazdi profi.. jednoduche za cca 100skk 4ks capov..
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jestli chces motokaru, tak je ted na prodej za 6000,-, podvozek zavodni CZ, kotoucovky, novy gumy a je k tomu motor MZ 250... jede to slusne, brzdi, ale je to na repas, jinak kdyz si vzpomenu, tak to muzu rizeni z motokary omerit a vofotit
-> Borin: představivost, svářečku/CO, flexu, vrtačku a ukradenej matroš z práce :D
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Na tom řízení je kulový...páku u kola uděláš z plocháče, úchyt na rámu z trubky na kterou navaříš podložky, skrz díry v podložkách prostrčíš další trubku a na vrchu podložek zavaříš do trubky prostrčíš čep a máš jednu část...náboj kola bych použil ideálně zadní z favorita kterej je na ložiskách a drží za 4 šroubech... na ten malej náboj s roztečí 4x100 nebo 98 už není problém přišroubovat kulatou plotnu třeba s dírama na sešroubování mezi půlky bantamků...řídící tyč je sranda a unibaly (ty ložiskový konce na řídících tyčích) koupíš za cca 250Kč kus třeba ve faborech...chce to jen mít představivost...
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 24.09.08 16:31:36 napsal:
-> RON: přesně to mě zajímá... z jaký motokáry?hlavně taky kde se to dá sehnat?
-> RON: přesně to mě zajímá... z jaký motokáry?hlavně taky kde se to dá sehnat?

-> fine_ray: dík za obrázek... máš pravdu, třeba tady v inzerci dokud nedáš obrázek tak se nikdo neozve ať to popíšeš sebelíp 

-> RON: přesně to mě zajímá... z jaký motokáry?
-> fine_ray: Tak v tom máš pravdu.
-> Bedřich: nu však, ale jak říká jeden učitel na ZČU "..jsme obrázková generace..potřebujeme obrázek, abychom to pochopili.."

-> fine_ray: Ale tento mechanismus už popisoval petr_s slovy nic složitého.:)
hehe se hodí fotečka...
Sme kdysi po nehodě na kárách fotili ohnutou řídící tyč... je tam vidět mechanizmus...tak třebas to trochu pomůže...
Sme kdysi po nehodě na kárách fotili ohnutou řídící tyč... je tam vidět mechanizmus...tak třebas to trochu pomůže...
jestli to chces na zavody typu Redbull kary, tak jsme pouzili podvozek z motokary a na nej nabastlili nastavbu
nějaké nápady? 

-> Kuladmin: no tak Teplice mám "trochu" z ruky, ale můžeš to vyfotit jak to máš udělaný... stejnak chceme stavět nákladní auto 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Si prijed jednu tu uz mam a dokonce s alu koly - sice trosku poskozene ale oprava mozna. je to nizoucky jen naky to cislo nad zemi a vzadu kotoucovy brzdy - kapalinovy !! :o)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Tak potom jedině sebrat malým dětem šlapací auto
nedaj se třeba použít nějaký díly řízení ze škodovky nebo tak něco?
-> petr s: tak tohle doma teda nevyrobíme, takoví profíci nejsme 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : tak se podívej tady u féna www.majro-kart.cz/
a dál taky jak nejlépe vyřešit brzdy...
to jsem potřeboval slyšet - "není to nic složitýho"
trochu konkrétněji by to nešlo? nějaký konkrétní návrhy a různá řešení?
dá se to třeba sehnat už hotové?

trochu konkrétněji by to nešlo? nějaký konkrétní návrhy a různá řešení?
dá se to třeba sehnat už hotové?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Udělejte ho jako na motokáře není to nic složitého
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : zavisotve tyce M6 a klby
Mám tu něco pro zde přítomné technické odborníky: chtěli bychom postavit minikáru na jízdu z kopce dolů, největším oříškem pro nás asi bude jak udělat řízení, kde ho vzít. Tak uvítám nějaké nápady a návrhy, díky všem