skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Problém
prohledat
48 příspěvků (zobrazeno 1 až 48) od 19.09.2008 do 19.04.2019, založil/a Matthes, záškodník z TechWebu
-> felda1,6 20.09.08 23:04:25: Je fakt, ze dlouhej nehet na palci dokaze udelat do ponozky diru :-/
-> Matthes, záškodník z TechWebu: s ponožkami ??

Tak sem pak este slapnul do psich zblitku, takze sem si vzal jiny 

-> 105 28.07.09 18:09:12: tak tak.... ale pak je nedávej do mandlu
-> Pavel P.. 28.07.09 18:10:39: však ty mám od tebe
-> Pavel P.. 28.07.09 18:10:39: však ty mám od tebe

-> pyroman: z tebe mluví zkušenosti

-> pyroman: ok budu to teda prat jako plinky:D

petr s 28.07.09 16:19:57 napsal:
→ stovkar: To mu vydrželi dost dlouho asi je
nesundával
že by nebyl rok ve společnosti, kde se člověk zouvá?
105 28.07.09 17:28:06 napsal:
jak to delate se šprckama? perete ?
voe.... ale spešl rada pro tebe...... jen máčet ve vlažné vodě...pokud je hodíš do pračky na 40 tak se ti vytahá a bude k ničemu...a ještě jedno upozornění... per zásadně samostatně...chová se to jako savo

→ stovkar: To mu vydrželi dost dlouho asi je
nesundával
že by nebyl rok ve společnosti, kde se člověk zouvá?

105 28.07.09 17:28:06 napsal:

voe.... ale spešl rada pro tebe...... jen máčet ve vlažné vodě...pokud je hodíš do pračky na 40 tak se ti vytahá a bude k ničemu...a ještě jedno upozornění... per zásadně samostatně...chová se to jako savo

-> stovkar: To mu vydrželi dost dlouho asi je nesundával
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ale aspoň rok si mal pokoj od dier

-> Matthes, záškodník z TechWebu: donosit a vyhodit 

Sakra a je to tu zas. Jeste ze uz vim co a jak 

-> felda1,6: Ty striham dost casto, ta dira ale byla jakoby zespodu prstu... neudelal ji nehet. Asi se moc rychle rozchazim doma kdy nemam boty tak se ta ponozka osoupe.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: co se divíš, musíš si taky někdy ostříhat nehty na nohou...
-> tunerlada: To jo :)
Matthes, záškodník z TechWebu 19.09.08 21:42:37 napsal: -> tunerlada: Ja nepiju ja taky ne a dobře dělame oba

-> Samantus (Ovce? Ne dekuji:-)): Tak co resis? 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: toho mam
-> suri:

-> Samantus (Ovce? Ne dekuji:-)): Koupi nemeckyho vofcaka a nahnat je dom 

-> Samantus (Ovce? Ne dekuji:-)):
Pochytata a poradne zamknout

-> Samantus (Ovce? Ne dekuji:-)): a divis se jim? :))
Zdrhly me vsechny ovce!!!!!!! ty vole co ted???
-> Pedros: Tak to bud rad 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: chmm :D KDyž myslíš,já teda ve sračkách nestál,tak brutální to nebylo,ale ve vodě z hajzlu sem stál,a tady mě fakt fusekle nepomohly :)
-> Pedros: Aspon kdyz nemaj diru tak vyfiltrujou to husty...

-> Matthes, záškodník z TechWebu: myslím,že fusekle ti vod sraček z hajzlu moc nepomůžou :D
-> Pedros: Problem vyresen, uz sem se byl mejt stejne... snad ty co si vemu zejtra nebudou mit diru
Teda ony ty dnesni taky rano este byly ok 
No ulitla hadice vod hajzlu to je taky na hovno. Nejhorsi by bylo k tomu este mit diru v ponozce a stat v tech srackach

No ulitla hadice vod hajzlu to je taky na hovno. Nejhorsi by bylo k tomu este mit diru v ponozce a stat v tech srackach

ty vole hlavně když není díra v hajzlu :) Pokud nebudeš mít sundaný boty,tak si je nech,pokud jo,tak si vem jiný,mne?
-> tunerlada: Ja nepiju 

-> Matthes, záškodník z TechWebu:
wau to ce oslavit 

Tak jsem to prezil do vecera bez problemu, dekuji za ucast 

-> Mr.Lumpy: no vidíš to...a to sem nad tím nepřemýšlel
pyroman 19.09.08 13:10:29 napsal:
-> Matthes, záškodník z TechWebu: když můžu a vím tak poradím
to je pěkná rýmovačka

-> Matthes, záškodník z TechWebu: když můžu a vím tak poradím

to je pěkná rýmovačka

-> Matthes, záškodník z TechWebu: nemáš zač... když můžu a vím tak poradím 

-> pyroman: Diky, jsi opravdu profesionalni radce 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: jakej problém???? pokud je ponožka na noze a nejdeš někam do společnosti, kde by si se musel zouvat, tak v tom problém nevidím... donosit vyhodit
-> Matthes, záškodník z TechWebu: no tak já bych si je nechal na noze a pak je vyhodil, nebo zalepil v práci firemní izolepu, pač látačka je drahá
-> Majkl: Jj, to jsem cetl v nejake starsi diskuzi
Ale me jde o ty ponozky 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: rekl y ti ze nebrat si trenky 4dny po dobe je blbost, prvni den klasika, druhy den zadkem dopredu, a pak to same jen naruby :)
-> Jiřík: Ja vim ze to tady vsechno ctes, nedelej ze ne. Prosim, porad mi 

jo bejt tady Jiřík určitě by ti poradil jak na to... on na to byl odborník

-> Matthes, záškodník z TechWebu: sundej je, ať na tom není více škody. Zejtra si je vezmi naruby a pak je vyhoď
-> Matthes, záškodník z TechWebu: to se pak nesmíš divit že ti odcházej když je pořád pereš!

Asi to necham no. Jinak nenosim vickrat za sebou jedny ponozky, to samy s trenkama... 

nech to bejt a druhej den si je vem taky

Nech to byt, mas klimosku 

Udelala se mi dira na ponozce. To je v riti. Nevim jesi si mam vzit jiny nebo to do vecera nechat byt