-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : -> pyroman: takhle ve četvrtek od pilnoci se převaluju v křečích na posteli a porát si řikám, že si prdnu a bolest břivha bude prič,kolem 3 ráno už si rvu vlasy a nevím co dál. Ve 4 povolili nervy a na sebe sem hodil první co mně napadlo a vyrazil autem na pohotovost. Tam mně vyjebali jak sirotka, že sem přijel sám, a ještě k tomu autek ( jako bych mněl letadlo nebo co ). a už si mně tam nechali, hodili mě n apokoj dali mi limošku do žíly. po 2hodinách sem sem šel na ultrazvuk ( to už mi bylo hej a nic mě nebolelo). Tam nic nenašly, tak sem si řikal že pomažu dom, brácha mezitím přišel pro auto. Mně si zavolala anestezioložka a už se to vezlo ve svižným tempu, podpis, jedna tableta, oholení od hrudi dolů, a na sál.Po ty tabletě to bylo jako po 3 pivech, na sále mi cosi píchli a do 5 min se to točilo včecko, natož sem prohlásil, že to je jako bych exnul lahev vodky a pak už si nic nepamatuju. Na dospáváku sem se problal, zimnice jak cyp, vlasy sem si rval bolestí, a litoval, toho, že sem na tu pohotovost jel. A po 2 dnech na drogách hladovce a s chrápajícím spolubydlícím, sem 3tí den dostal konečně něco mletýho na talíří. a dnes sem byl propuštěn ( nevim jestli to uspíšil incident s jednou zdravotní sestrou (včera za mnou byl muj miláček a mně chytaly roupy v odlehlé části chodby, a blbou dobu tamtudy procházela sestřička na záchod

Ta mladá holčina z toho byla toková trochu přepadlá ). takže mám venhu slepák i se zánětem a sem na neschopence min do konce roku. A dietu budu držet jen sporadicky, sakra dal bych si pívo....