skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
cyklistika
tak jsem taky vyfotil tu svoji herku
Kellys Magnus, hydraulika brzdy, komplet osazeni Deore, Ritchey, lockout

-> phase: Tohle mám taky.
Akorát o rok starší model a jiná výbava.... 

ja mam 187 a 21,5 ram a je tak akorat, pred tim sem mel 20,5 a prislo mi maly, jinak mluvim o mtb
-> phase: váha?
-> phase: cena a bližší info a nebo aspoň odkaz 

-> phase: cenovka?
já sem loni koupil tohle a super,bohužel na něj nebylo moc času
-> pyroman: pokud chceš mtb / cross country tak těch 2o palečku

-> Matt-110Rten druhej®: to mi je jasný, že to budu muset vyzkoušet, ale tak alespoň abych měl odhad co a jak 

-> Matt-110Rten druhej®: 195 cm a taky 22 palcu, hrozny leseni 

-> Vojťas: jj to mám v plánu, ale až budou chechtáky
-> pyroman: velikost rámu se takhle odhadnout nedá, měření noh atd. je na nic chce to se na určité kolo přijet podívat a zkusit se projet
jinak já mám 197cm a rám mám 22
jinak já mám 197cm a rám mám 22

-> pyroman: pravda na trekovy spis vetsi, idealne vyzkouset, zajdes do shopu a oni ti poradej,
-> Vojťas: tak track je lidovější
jinak sem jezdil 20" na horáku a i když sem tam použil nejdelší nástavec jak na řidítka, tak na sedlo, tak mi to kolo přišlo malý, i když to asi bude konstrukcí horáku, protože co se nohy týče, tak pokud byla šlapka v dolní poloze, tak sem měl nohu mírně pokrčenou, takže si myslím, že to bylo ok

jinak sem jezdil 20" na horáku a i když sem tam použil nejdelší nástavec jak na řidítka, tak na sedlo, tak mi to kolo přišlo malý, i když to asi bude konstrukcí horáku, protože co se nohy týče, tak pokud byla šlapka v dolní poloze, tak sem měl nohu mírně pokrčenou, takže si myslím, že to bylo ok
-> pyroman: hehe trackingovy sem jeste neslysel :-) spis trek :)
a na velikost 185 bych volil tak 20 palcu, zalezi na konkretnim typu, geometrii a pozadavkum uzivatele :-) ale samo na priblizny zjisteni jsou tabulky, zmer si jak mas dlouhy nohy a pak treba nekde podivame (od rozkroku na zem)
Jinak ja teda uz taky jezdim, ale vcera sem mel misto kola delat na aute pac dneska uz jezas hnusne :-(, ani me to nejak nebavilo, ale tak co :)
a na velikost 185 bych volil tak 20 palcu, zalezi na konkretnim typu, geometrii a pozadavkum uzivatele :-) ale samo na priblizny zjisteni jsou tabulky, zmer si jak mas dlouhy nohy a pak treba nekde podivame (od rozkroku na zem)
Jinak ja teda uz taky jezdim, ale vcera sem mel misto kola delat na aute pac dneska uz jezas hnusne :-(, ani me to nejak nebavilo, ale tak co :)
-> pyroman: 

-> M@rtin: no právě proto chci track, takový "univerzální" kolo
-> Matthes, záškodník z TechWebu 15.03.09 10:04:26: woe, už abych byl doma a začal jezdit a trosku se hejbat
-> pyroman: No tak na tohle mam to stary kolo, a silnicni, fakt jen po silnici. Ale letos se bude i stary hodit. Treba pro slecnu, kdyz bude u nas.

-> Matthes, záškodník z TechWebu: ti dík

i když souhlasím, že někteří jedinci na kolo nepatří

i když souhlasím, že někteří jedinci na kolo nepatří
Nojo vcera sem koukal ze uz dementi zas vyrazili
Mela by na to byt autoskola aby nemohl jezdit kazdy kreten... 

-> M@rtin: nejspíš trackingové, aby se s ním dalo i na silnici a mírnej terén
-> pyroman: Jde o to jaký to má bejt kolo. Silnice, Horský????
Já mám na 168cm 48cm.
www.merida-bike.cz/clanek /273
Já mám na 168cm 48cm.
www.merida-bike.cz/clanek /273
tak to tu malinko oživíme, začátek sezóny se blíží a tak mám na vás jednu otázečku
- jakou volit výšku rámu/velikost kol pro postavu 185cm vysokou
- jakou volit výšku rámu/velikost kol pro postavu 185cm vysokou
jo doby kdy sem jezdil kolem 5tis a víc ročně:D sou už dávno pryč auto je auto

-> Matt-110R: osičky nejsou až tak drahý:D Celkově mě to kolo vyšlo na nějakejch cca 6500,- nákupka, barva a osičky:D
-> Bagrr- máma mele Emu: tywoe takže zato kolik si dotoho narval bys mel silničku vod canondale 

-> Matt-110R: ne-e to sem tenkrát koupil asi před 11 rokama v nějakým bazaru:D předloni sem mu hodil njů lak a novou zadní osu (už asi pátou:D) a jel to porjet:D po zjištění že ta svině má rozhozenou přehazovačku sem ho hodil do garage a vod tý doby na něm nejel:D Letos se na ěj asi podívám a zkusím to zase hodit do pucu abych se mohl projet a dát si svých prvních jarních 15km a zase to mohl uskladnit:D
-> Bagrr- máma mele Emu: předpokládam zakoupenu v globusu

Jezdím
max 15km ročně:D
Nějakej olpran u kterýho mi neustále odchází zadní osa ikdyž najedu tak málo:D
max 15km ročně:D
Nějakej olpran u kterýho mi neustále odchází zadní osa ikdyž najedu tak málo:D
Já sem loni v lete koupil meridu tfs 100V ale pač sem nemel čas tak sem najezdil jen neco kolem 1000km
nyni planuji sedlo fyzik nisene,bzdy Avid bb7a nášlapy shimano pd m540,
dřív sem měl author mystik a najezdil sem rocne kolem 5000

nyni planuji sedlo fyzik nisene,bzdy Avid bb7a nášlapy shimano pd m540,
dřív sem měl author mystik a najezdil sem rocne kolem 5000
jj cklistika je nadherna vec.Mam ma kolo od širera poskladane přimo a mne je to vrchařke kola stalo pred 3lety 25tis.ajezdim cca 10tis rocne a jezdim amaterske cyklomaratony.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: jo to verim
taky zrovna neskacu radosti kdyz nakyho potkam a jedu autem 

-> Vojťas: Uplynuly dva mesice a furt me slapalisti na silnici serou 

Tak sem zas po delsi dobe zavital na jedno bajkove forum, drive to byla takova moje zavislost
, ale s autem sem to vymenil za virt
. No ale co chci rict, vlezu na uvodni stranku fora a ctu samy: brzdy, pedaly, srouby ke kotouci, jaka kola,... a podobne :-) clovek jak je zblblej z virtu a tech aut tak se to malinko plete
Ale co me uplne zrusilo bylo "Nemuzu dopnout pás :-("
predstava cloveka jak se pokousi zacvaknout pas je dosti komicka :-), tady ovsem slo o pas k tepaku
Zdar bajk

Ale co me uplne zrusilo bylo "Nemuzu dopnout pás :-("

Zdar bajk

-> Forman: 

jejej skodovkari a kola :-D
heh mno jo, ridicak mam tri mesice a od ty doby sem na kole najel tak 200km :( nejak holt uz na nem nejezdim kdyz se nekam potrebuju dostat ale jenom tak na relax :-) i kdyz i tam se cpe auto :-) tak ze kolo spis uz jenom kdyz je moc energie :-)
heh mno jo, ridicak mam tri mesice a od ty doby sem na kole najel tak 200km :( nejak holt uz na nem nejezdim kdyz se nekam potrebuju dostat ale jenom tak na relax :-) i kdyz i tam se cpe auto :-) tak ze kolo spis uz jenom kdyz je moc energie :-)
-> M@rtin: tak to jo... 100 bych nedal... těch 99 už bude schůdnější 

-> pyroman: No neboj ...... takovýhle výlety až v létě, na jaře začnem s krátkejma, tak max 99km

-> M@rtin: pokud bude čas a bude kolo, tak proč ne.....ale nezapomeň že sem na kole delší trasu nejel už pěkně dlouho, takže na takový menší 100km výlet zapomeň 

-> pyroman: Dobrá pane, ale něco společnýho by jsme spáchat mohli co ty na to??
Bike... Odkedy makám ako šrób, moc času na to nieje. Doteraz som jazdil na Univega RAM950, bolo to na LX, ale aj keď hliníkové, furt celopéro. A ťahať to do kopca... Tak som vyskladal funglovku - karbónový rám Merida (1,3kg), našvácal na to nové XT, vivat la Dual control. Iba villa ostala pôvodná, Rock Shox Judy. MARZOCCHI BOMBER sa chystá. No a keď som to zložil, prvá cesta na bajku bola namiesto do lesa rovno do krčmy na pivko. Ako sedlák...
tak na toto jsem dnes narazil
-> M@rtin: pichnul sem asi pred 14 dnema a nejsem schopnej to zalepit :-D
-> M@rtin: no uvidíme, pokud na tom budu časově stejně na ho*nop jako teď tak se na kolo jen tak nedostanu
-> pyroman: No do jara aby jsi měl kolo v cajku ......by jsi se mohl k nám přidat .....

-> pyroman: Me to staci v okoli...