skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kísuv Rapid - K.o.
prohledat
273 příspěvků (zobrazeno 251 až 273) od 24.07.2008 do 22.02.2011, založil/a TOMIK--007
Tak z TV Nova jsem si enbyl jist co to za rapida je.. Tak si rikam, hodim odkaz sem a tady uz řááádnááá diskuse. Krásný auto, škoda ho.
-> 105: pevně věřím v to, že nám kluci budou moct říct, co se vlastně stalo, ale asi to muže být i těžký boj...
-> TOMIK--007: jj srazit se nekdy se srnkou je vetsi nebezpeci nez roztancovat auto po silnici (kdyz nikde nic nejede)
to sou potom jeno nanosekundy

-> 105: jj to máš pravdu, vím co se mnou udělala srnka ve dne, když jsem jel na sraz do slušovic...
-> U-Geen: jj, nechtěl jsem volat přímo jeho tátovi jak na tom je, protože jsem nevěděl jeho zdravotní stav, a bylo by blbý se ho ptát kdyby to bylo velice špatné, akorát by se člověk dostal do blbý situace, tak jsme to zjišťovali přes známé z firmy od nich
-> U-Geen: jj, nechtěl jsem volat přímo jeho tátovi jak na tom je, protože jsem nevěděl jeho zdravotní stav, a bylo by blbý se ho ptát kdyby to bylo velice špatné, akorát by se člověk dostal do blbý situace, tak jsme to zjišťovali přes známé z firmy od nich
-> TOMIK--007: sakra.. Honzu taky znam, doufam, ze bude v pohode :-/
-> TOMIK--007: mohlo ho rozhodit cokoliv .. rigol .. zajic .. prasknout guma(jestlio mela maly index rychlosti) a cokoliv
údajně mě vézt ukázat auto na prodej a nejspíš "ukazoval" co auto umí ... jako že to docela jelo, jen to nechápu ... ROVINKA

Škoda ho byl krásnej, ale je to jen auto. Hlavně ať se z toho kluci dostanou...
-> TOMIK--007: snad se z toho oba dostanou
To nezní dobře, snad se nějak sebere
-> all Tak v autě seděl opravdu Honza, leží v pardubické nemocnici a je na tom opravdu hodně vážně, je na přístrojích které ho udržují...
no to doufám že nevezme, Honzu už pár let znám. Zkusím zjistit nějaké info kdyžtak od jeho táty, kdyžtak napíšu když se mě podaří něco zjistit...
No Rapid odešel z tohoto světa, ale jen doufám, že sebou nevezme i ty kluky sakra ! Držím pěsti !
-> Luky.: na prodej byl ale ještě to neprodal, byl to Honza, min týden jsem ho potkal a ještě ho měl
tak hlavně aby měli co nejmenší následky 

zajimavy je to ze v tym interieru nevidim skoro zadnou krev

chlapy auta škoda ale srat na nej ... zatim nevime jestli budou mit nejaky nasledky nebo jestli nejsou bohuzel v kritickym stavu

Tak hlavně ať se z toho vylížou..
Ale rapida škoda, byl to hezkej kousek...
Ale rapida škoda, byl to hezkej kousek...
auta je škoda, ale důležitější, že z toho vyvázli
ty woe, tak to nasere, hlavne ze jsou zdravi..
-> Rooney: Jj, maximálně tak 50...
(omlouvám se za tento nemístný vtípek, ale tyhle auta vážně nikdy nebyly výkřikem bezpečnosti).
Každopádně měli kliku, z těch záběrů jsem ani moc nepoznal kam to dostalo ránu. Někam na levý A sloupek? A to byl původní majtel/stavitel, nebo někdo novej? Myslim že jsem ho viděl na prodej...
PS: Co se jim stalo? Nemám tu zvuk

(omlouvám se za tento nemístný vtípek, ale tyhle auta vážně nikdy nebyly výkřikem bezpečnosti).
Každopádně měli kliku, z těch záběrů jsem ani moc nepoznal kam to dostalo ránu. Někam na levý A sloupek? A to byl původní majtel/stavitel, nebo někdo novej? Myslim že jsem ho viděl na prodej...
PS: Co se jim stalo? Nemám tu zvuk
no chlapci si mužou gratulovat že sou v jednom kuse
Aj ..... tak další kterýho byla škoda
Ty vole
, ti asi nejeli 90.
Škoda Rapida, byl to pěkný kousek.
měli kliku, že to přežili

Škoda Rapida, byl to pěkný kousek.
měli kliku, že to přežili

tak kara slušně na kaši
více info?
Viděli jste ráno zprávy TV nova? Tento rapid odešel z našeho světa ... skoda-virt.cz/cz/.../111-
kisa-rapid